БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 445
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Механата не е открита официално все още. Чакаме!

# 691
  • В страната на мечтите.
Някой от Варна знае ли къде е новия ресторант на Манджи Пианджи? Бях "инфлуенсната" от Бачорски и техните реклами и чаках да отворят заведение и във Варна, за да видя дали наистина си струва, но така и не разбрах където точно се намира.

# 692
Някой от Варна знае ли къде е новия ресторант на Манджи Пианджи? Бях "инфлуенсната" от Бачорски и техните реклами и чаках да отворят заведение и във Варна, за да видя дали наистина си струва, но така и не разбрах където точно се намира.

Адреса е Андрей Сахаров 3. Над Гранда. Направиха Билла там, та е на нейния паркинг фургона им.

# 693
Трополинка, ако пробваш сандивичите те моля да споделиш мнение за тях, че и ние с ММ всеки път се чудим дали да си вземем. 😊

# 694
Хубави са им сандвичите.

# 695
Пробвала съм 3-4 вида от сандвичите им, хубави са, нямам забелжки.

# 696
И аз съм ги пробвала, но не съм впечатлена. Стават, но за мен не оправдават цената си. Може би и да не сме избрали хубав сандвич или да не е бил направен добре. На мен ми идваше леко сух. Много беше хляба, по-малко пъпнежа.

# 697
  • В страната на мечтите.
Трополинка, ако пробваш сандивичите те моля да споделиш мнение за тях, че и ние с ММ всеки път се чудим дали да си вземем. 😊

Ако скоро имам път към мола ще мина да ги пробвам и ще споделя мнение. След толкова реклама от Бачорски и предвид високата им цена имам доста високи очаквания, но ще видим.

# 698
Стана ми любопитно колко струват тези сандвичи? В нашият град няма.

# 699
12.90лв-19.90лв

# 700
Хубави са сандвичите , но не са нещо wow

# 701
Не отговарят на цената си. Ако пък си ги поръчаш на доставка са ужасни.

# 702
Много са хубави сандвичите и са големи. Ядем един с детето и остава. Просто са ммм.💕

# 703
Хубави са, разбира се. Просто са Нассини хора и някои хора по дифолт не могат да преглътнат, че нещо е хубаво Joy

# 704
Ако ще на Наска да са, Котто вътре и моцарелата са си италиански и много вкусни.
Наска е много хубава като бременна. Даниел също е разхубавен.

Общи условия

Активация на акаунт