БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 444
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Някои хора просто не харесват деца. Да си призная и аз съм от тях. Както виждам, Атанаска също. Обичам си децата, занимавам се с тях, но към чужди нито имам подход, нито умирам да се занимавам или да им обръщам внимание.

# 676
Като не харесва деца, защо ражда трето на Даниел?
Да имаш деца не означава само да ги правиш, а да им даваш любов и внимание. Да отделяш от времето си за тях, а не да ги отглеждат баби и дядовци.

Аз лично нямам време за 3 деца, и едно понякога ми идва в повече.

# 677
Ма моля ви се от колко време се дъвче тази тема.
Не искам да вярвам,че още има хора,които мислят,че Наска ражда ТРЕТО дете на Даниел...

# 678
Ма моля ви се от колко време се дъвче тази тема.
Не искам да вярвам,че още има хора,които мислят,че Наска ражда ТРЕТО дете на Даниел...

Реално това ѝ е трета бременност 😅

# 679
Според мен от сторита и разни изказвания ако зависи само от Наска тя си е добре с едно дете и едно доведено. За мен начина, по който Даниел афишира желанието си за повече деца е доста досаден, така че смятам, че Наска трудно се е навила. Даниел също не е от хората, които много се занимават с децата, но виждам и че когато са двамата сами с децата основно се занимава той, не тя. Това са си мои лични впечатления

# 680
Според мен от сторита и разни изказвания ако зависи само от Наска тя си е добре с едно дете и едно доведено. За мен начина, по който Даниел афишира желанието си за повече деца е доста досаден, така че смятам, че Наска трудно се е навила. Даниел също не е от хората, които много се занимават с децата, но виждам и че когато са двамата сами с децата основно се занимава той, не тя. Това са си мои лични впечатления

Той ги снима повече, а дали реално толкова се занимава е друг въпрос.

# 681
Даниел е сложил снимка на фамилията на буса, който купи.  Ако някой види буса из София да снима. На мен ми е смешно да се рекламираш така, но хора всякакви.

# 682
Даниел е от хората, които смятат, че лоша реклама няма или в случая глупава

# 683
Ми обича си се човека,смята,че е топа на топа.

# 684
Аз не бих се съгласила лицата на децата ми да се разхождат лепнати върху бус. Явно всички са с циганска душа. (Възрастните)

# 685
Новата механа е открита. Има ли двор това заведение?

# 686
Нормална визия за преди 7-8 години и преди корекции.
Лошото е, че и сега е безлична. Най-вече с поведение.

# 687
  • София
Кое е скандалното на тези снимки, че постоянно се трият и постоянно някой се бори за правдата да бъдат показани Grinning

На мен ми е интересно разбрали се къде живея Розалия и Олга. Всъщност за това не ми дреме, но се писа че е вероятно да са в апартамента отреден по начало на Емели. Та се чудя загрижеността за детето и за Емилия дали е била истинска или само коз да плюят срещу настоящата.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 23:42 от ~Étoile~

# 688
Не знам в какъв апартамент са, но мисля,че и Танаско живее с тях. Дори и да са в апартамента на Еме, Емилия няма против.Беше ходила на гости, детето също.Те са в добри отношения,което не може да се каже за тях и Атанаска.

# 689
Според мен е 4ти месец и ще е момиче.
Но да е леко и без проблеми до края, когато и каквото е.

Абсурд. В 4-ти месец почти не личи.

Всъщност не личи в 4-ти месец, когато е първа бременност. При втора и трета започва да личи по-рано. Сега съм бременна за трети път, тъкмо влязох в 4-ти месец и коремът ми си личи доста, мога да изпратя на лични, ако не вярвате.

Общи условия

Активация на акаунт