БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 473
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Снимките наистина някой ги изтри.
Качвам и аз. Междудругото тези снимки са видими във Фейсбук профила й. Явно не се притеснява как е изглеждала преди, за което й казвам евала!

Скрит текст:

# 646
Снимките наистина някой ги изтри.
Качвам и аз. Междудругото тези снимки са видими във Фейсбук профила й. Явно не се притеснява как е изглеждала преди, за което й казвам евала!

Скрит текст:

....🤣🤣🤣🤣🤣

# 647
По спомен снимките, които бяха качени, не са точно тези. На една особено изглеждаше много зле….

# 648
Даниела се занимаваше с дрехи , не знам дали още се , Nixa май и беше марката . На мен тя ми харесва най-много визуално , но не бих си причинила книгата и .
Жива да не бях… тази Даниела на маймуна прилича, то е нос, то са скули, то са джуки, гърди, ужасно направена е според мен. Твърде изкуствена и без никаква мярка корекции. Особено носа е толкова изпилен, че чак е страшна.

# 649
Преди малко и певицата Емилия е качила стори за Златна рибка, и Александър Сано е качил

# 650

Атанаска според вас в кой месец е?

# 651
5-ти, може и 6-ти да е.

# 652
Тя е доста висока и според мен е по напреднала.

# 653
Една съфорумка я беше попитала дали е бременна. Време е да я попита кога й е терминът. Laughing Laughing На мен ми прилича на 6ти към 7ми даже.

# 654
На сторито Еме й целува корема. Сигурно са я накарали на сила според някои съфорумки 😃😃😃

# 655
  • Пловдив
Емели изглежда много грижовна кака, браво! Наска има доста голямо коремче, май ,май зимно бебче ще имат този път.

# 656
  • София
Според мен е 4ти месец и ще е момиче.
Но да е леко и без проблеми до края, когато и каквото е.

# 657
Според мен е забременяла веднага след като загубиха бебето и към октомври или ноември ще ражда.

Много лесно се забременява след спонтанен аборт в ранни седмици.

# 658
Много сладко коремче! На мен ми прилича да е в 6-ти месец, но не знам.
Ох, последното стори на Даниел е потресаващо пак как Дани реве.

# 659
Даниел през 3-4 дни качва сторита как малък Дани реве и се тръшка. Няма да му е лесно след 2-3 месеца като стане батко.

Наска за мен е 7ми месец, на сватбата имаше видим корем. според мен ще направят и те парти за разкриване на пола.

Общи условия

Активация на акаунт