БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 475
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Тази девойка май си е пипала и носа, не само гърдите и смея да кажа, че наистина е доста по добре от преди. В новия си рийл за рождения ден на Златка рибка за мен Наска е доста загрозена, нос и устни потрес, но сега забелязах, че някак и очите и са сближени и доста мънички..определено трябва да работи в посока  гримиране и как да си прикрива дефектите

# 631
Вероника си е грозновата и сега. Пипнала се е малко, вкарала е някой лев във визия и си е повярвала, че е красавица. Много е далече дори от симпатично това момиче.

# 632
В новия си рийл за рождения ден на Златка рибка за мен Наска е доста загрозена, нос и устни потрес, но сега забелязах, че някак и очите и са сближени и доста мънички..определено трябва да работи в посока  гримиране и как да си прикрива дефектите

Преди няколко дни Емилия ги рекламира. Тази фирма освен жените на Бачорски не ползват ли други за реклама?

# 633
ползват

# 634
Ползват Александър Сано

# 635
Вероника е работила в заведние на Слънчев бряг. Как е решила да има маркетингова агенция и какво разбира от маркетинг е мистерия.

Някой знае ли какво е работила Даниела преди да се провъзгласи за психолог и писател?

# 636
Почти всички инфлуенсъри имаха реклама със Златна рибка , на прима виста се сещам за Айлин и Теа .
Вероника, според мен сега работи за се ла ви , много тъпа реклама за откриването е измислила .
Даниела се занимаваше с дрехи , не знам дали още се , Nixa май и беше марката . На мен тя ми харесва най-много визуално , но не бих си причинила книгата и .

# 637
Ох мале предишните снимки са потресаващи. Нос, устни, зъби, гърди доста работи е пооправила. Grinning
Даниела се занимаваше май само с онлайн магазина си за дрехи преди.

# 638
В нейния случай са за добро корекциите , но на мен ми в абсолютно безлична  и без грам индивидуалност.

# 639
Почти всички инфлуенсъри имаха реклама със Златна рибка , на прима виста се сещам за Айлин и Теа .
Вероника, според мен сега работи за се ла ви , много тъпа реклама за откриването е измислила .
Даниела се занимаваше с дрехи , не знам дали още се , Nixa май и беше марката . На мен тя ми харесва най-много визуално , но не бих си причинила книгата и .

Тя си мисли сигурно, че рекламата е върха на топа, а аз не разбирам смисъла й. Някакви жени минат и тя им забива торта в лицето. Признавам, че я гледам без звук, за това мога да пропускам част от дълбокия замисъл 🤣

# 640
Даниела преди да започне бизнеса с дрехи е била сервитьорка.

# 641
Че то сега всеки разбира от маркетинг и реклама.
  Чакам с нетърпение да видя творението на Атанаска в новото заведение.

# 642
Че то сега всеки разбира от маркетинг и реклама.
  Чакам с нетърпение да видя творението на Атанаска в новото заведение.

Очаквам метличките по стените да са залепени с тиксо 🤣🤣🤣 Не мога да си избия ония розички, които бяха част от декорацията на подписването им.

# 643
Къде изчезна поста със снимките на Вероника?

# 644
  • София
Вероника за мен даже и чар няма.

Общи условия

Активация на акаунт