БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 451
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Според мен чакат отново момче Simple Smile

# 661
И аз залагам за момче.

# 662
той Даниел каза "Беболин", може и нарочно да провокира

# 663
Според мен е 4ти месец и ще е момиче.
Но да е леко и без проблеми до края, когато и каквото е.

Абсурд. В 4-ти месец почти не личи.

# 664
  • София
Според мен е 4ти месец и ще е момиче.
Но да е леко и без проблеми до края, когато и каквото е.

Абсурд. В 4-ти месец почти не личи.

Супер индивидуално е, на някои доста им личи даже.

# 665
Няма такъв корем в 4 месец, повече е.

# 666
Знам, че е индивидуално, но тя е слаба. Няма как просто да е в 4-ти месец.

# 667
Розали-то обаче яко се е бъгнала.Едни филтри си слага на сторита, на 16 годишна се прави, снима се по чаршаф в леглото....току-що станала. Вчера пита майката на Емилия кой мъж Бачорски е най-секси и това пред Георги, Атанас, к ака Мими и дъртия Бачор.  Всичките оплетени и заплетени в драмите им семейства така са ...търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.
   Силно се надявам Гери да работи като рехабилитатор в същата болница, иначе нон стоп присъствието й при Георги ми е леко в повече.
   Относно клипчетат на Даниел с децата - ма нали ни показва живия живот човека, учи ни да си обичаме семействата, родината, работата , няма от библиотеката или някоя постановка да ни пуска сторита я .
    Hazel , реве малък Дани, не Еме.И Наска му обяснява , че няма всяка вечер някой да седи да го гушка. Предполагам , че става въпрос за лягане за сън, защото Даниел ги подкарва към леглата, а малкия се глезка. Има такъв период при дечицата , дойде ли време за сън рЕзко огладняват, страхуват се, или искат да оцветяват, ....

# 668
  • София
Знам, че е индивидуално, но тя е слаба. Няма как просто да е в 4-ти месец.

Няма такъв корем в 4 месец, повече е.

Аз не говоря за нея конкретно, отговарям на това, че почти не си личало, че си бременна в 4 м. Grinning

# 669
Ми на Розалия само  сексове са и в  главата.

# 670
Майката на Емилия е много близка с Георги. Имат доста снимки заедно. На някои дори да се чуди човек дали са само приятели.

# 671
Според мен Атанаска е в 5ти месец, при втората бременност стандартно коремът е по-голям.
Не сме запознати с отношенията на Георги и майката на Емилия, за да генерализираме. Емилия и Георги са казвали, че се познават от цяла вечност. Нищо чудно майка ѝ да е близка с него и да го възприема просто като най-добрия приятел на дъщеря ѝ и да е загрижена за него, предвид тежката операция, която претърпя. Вие нямате ли приятелки, с чиито майки да сте по-близки? Няма нищо странно в това.
Не виждам нищо ненормално и в това Емели да целува корема на Атанаска, все пак това дете ще ѝ брат/сестра.

# 672
Да, и на мен ми стана интересно защо да не е там. Какви им били отношенията? Ми сигурно спят заедно понякога, често, постоянно, какъв е проблемът?
Майката на Емилия и Георги.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 11:36 от densi

# 673
Е,ако си спят заедно,ок.
  Densi,нямам проблем,просто любопитство.

# 674
Наска изглежда отегчена по принцип, не конкретно в този клип, а в повечето, в който тематиката е деца. Виж когато са на Малдивите не ми изглежда никак отегчена, което е ок разбира се Simple Smile На Наска не й е стихията гледането на деца. Ясно, че помощ е добре дошла, просто не всяка жена ще си остави бебето на месец, а и при Наска това си беше стандарт с малкия Дани, бебето да е с майка й. Даже смятам, че двамата с Даниел много повече се занимават сега с децата отколкото преди. Когато Емели беше малка, Наска не беше майка и тогава отново основно наблягаха на пътуванията, а и Даниел няма същите задължения с Емели, както е с Дани, защото те просто не живеят заедно. С Дани като бебе двамата според мен бяха още в медената фаза и от рано го отглеждаше майката на Наска, сега с новото бебе ще видим.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 12:58 от Victory2019

Общи условия

Активация на акаунт