БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 417
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Да, Даниел с брада е по- мъжествен и разхубавен. Атанаска не ми изглежда да се е разхубавила, даже носа й се е смъкнал още на долу.

# 706
На нас много ни харесват сандвичите на Манджито. Съвсем спокойно преяждаш с един. На доставка наистина не са яки, но пък то и не знам кои сандвичи биха били яки с дълга доствка. На място са си топ.

# 707
Хубави са, разбира се. Просто са Нассини хора и някои хора по дифолт не могат да преглътнат, че нещо е хубаво Joy

Аз казах, че не са хубави. Не съм Насин човек. По принцип не я харесвам, но често тук я защитавам, защото са страшни съчинения. Мнението ми за сандвичите е напълно откровено. Всеки е с вкуса си и има право на мнение без да е човек на някого.

# 708
Къде живее Розито не знам, но от това, което виждам като сторита от фитнеса явно работи в Телъс като агент. Satisfied

# 709
Хубави са, разбира се. Просто са Нассини хора и някои хора по дифолт не могат да преглътнат, че нещо е хубаво Joy
Не са Насини хора. Ели Кубадинова дори не е приятелка с Наска, веднъж не са излезнал двете. Наска все се мъкне с Даниела Рупецова и Вероника.

# 710
Е, не са хора на Емилия. Ако бяха нейни,  сандвичите магически щяха да станат хубави.

# 711
Аз определено симпатизирам на Емилия и не харесвам Атанаска, но сандвичите са си много хубави според мен Simple Smile Не мисля, че всички категорично са субективни.

# 712
Е, не са хора на Емилия. Ако бяха нейни,  сандвичите магически щяха да станат хубави.
Хора на Даниел са, не разбирам защо намесваш Емилия?

много потребители вече са изказали мнение, че са напълно ОК сандвичи, аз също ги харесвам. Наска и кланът Бачорски нямат нищо общо със сандвичите.

# 713
Защото тук си или от Атанаска или от Емилия. Средно положение няма. Нещо като в трети клас.

# 714
Емилия е писала, че последните седмици й били турболентни отново. Интересно какво има предвид.

# 715
  • В страната на мечтите.
Къде живее Розито не знам, но от това, което виждам като сторита от фитнеса явно работи в Телъс като агент. Satisfied

Явно бързо е сменила работата, защото наскоро показваше сторита от рецепция на хотел. Телъс постоянно търсят хора и май не е много читаво там, но дано да й харесва.

Аз питах за сандвичите, но не мислех, че ще предизвикам такава дискусия и спорове - всеки има право да ги харесва или не, аз примерно не харесвам храната в Щастливеца, а всички около мен си умират да ходят там. Бачорски просто ги рекламират, а не ги правят те и нямат нищо общо с бизнеса им.

# 716
Извинявам се за невежеството, но какво е Телъс?
И тъй като ФБ е като Биг брадър ми излезе реклама на Манджата

# 717
  • В страната на мечтите.
Извинявам се за невежеството, но какво е Телъс?

Кол център за много различни фирми и езици.

# 718
Гледайки поста и сторитата на Наска за тениса оставам с впечатление, че само Дани тренира. Отварям профила на бащата - ами и двете деца тренират тенис.

Това е една от причините Наска да не е харесвана - прекалено често публикациите й са сякаш Емели не съществува. Дори изказа й е - писали й понеже видяли, че Дани тренира, ама на качените сторита от Даниел се вижда, че И ДВЕТЕ деца тренират.

# 719
И бременността й даже не може да я направи мила към Емели. Егати, хормоните не предизвикват ли в нея някакви наченки на близост поне към това дете, не на майчински чувства, но поне да го приема като много близко ...

Общи условия

Активация на акаунт