Изневярата и след това ...

• 56 336
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 200
Хубавото на това да си грозен или с много "километраж" или с "багаж" или и с трите е, че ако някой е с тебе, то е наистина заради тебе. Не защото си хубав/а, или сгодна женица/мъж и т.н. Човек не си избира родителите или децата, единствено партньорът е това, което се избира в контекста на семейството. Нормално е да сгрешиш, да започнеш отначало, да потърсиш нещо по-добро. За щастие живеем сравнително по-дълго отколкото в миналото и имаме повече време да си търсим щастието, дори да трае малко, дори да се открие в края на живота. Има хора, които завиждат на тези, които си го търсят, защото те самите нямат капацитета да го направят. Вегетират в собствената си черупка, смятайки че само тя е правоверният избор в този живот и съдят останалите или се опитват да ги мачкат.

# 1 201
За мен това изказване за крави и телета може да дойде само от един комплексиран човек. От мъжлета, дето нищо не предлагат, ама плашат гаргите, че да не им избяга сгодната женица. Съжалявам момчета, но има щастие и след развода.
Едва ли някой мъж ще тръгне да плаши жена си да не го напусне с тези думи - най-малкото защото жена, която е намразила съпруга си и е решила да се разведе от него няма да се вслуша въобще в думите му, ако ще да са по-мъдри от на Цар Соломон. Така че само би ги хабил.
Обикновено тези неща се казват от майки, лели, приятелки - тоест хора, които ти мислят доброто. И не мисля, че на някоя жена казват "никой няма да те вземе крава с теле", а нещо в смисъл "ще ти е по-трудно и ще имаш по-малък избор, отколкото си имала навремето си като свободна жена".
Което си е баш така.

# 1 202
  • София
Те тея мъже обикновено обработват жената отдалеч, един вид превенция Joy Също ми е интересно, как става хем да избираш внимателно, та да не сбъркаш, хем до 25 да си избрала и родила до 30, че после вече "не ставаш"? То излиза, че жената няма полезен ход (ако слуша някои мъже) Wink Пък мъжете са едновременно толкова качествени, че жените с най-малкия недостатък изпадат веднага, хем супер зле, та хванат ли някой, по-добре да не търсят друг, че по-добре няма да стане Satisfied

# 1 203
Ми сигурно има как, моята жена например преди 25 беше ме избрала и родила, сбъркала ли е не знам - може би седи само защото я "обработвам"?
А някои други чувам и на 35 още не са Stuck Out Tongue та явно не е лесно.

# 1 204
Многото голям избор нищо не гарантира. Ако гарантираше, нямаше да има толкова разводи и връзки, в които всеки седи, че другият му е сгоден.

# 1 205
  • София
Направо е ударила джакпота според скромното ми мнение

# 1 206
Никъде не е казано, че една жена с дете, ако мъжът й й изневерява, ще се хване със свободен мъж, дето нали защо да взима жена с дете, като толкова жени стоят на опашка за него. (Не съм видяла аз тез опашки, но ето, някои мъже са свидетели, че ги има. Simple Smile )
Може да се събере с жена с дете и той самият да е с дете, това ми е по-правдоподобно.
Също съм виждала мъж, който никога не е бил женен, да се събере, и то много сполучливо, с жена с големи деца. Сполучливо за жената и за него, наблюдавам го съвсем отблизо.

# 1 207
Направо е ударила джакпота според скромното ми мнение

Joy Joy
Право в десетката.

Аз не съм чула някой да е накарат горките мъже насила да са с някоя си... Не знам кво се мъчат да убеждават. Още повече щастливо женените Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 208
От някои последни мнения заключих, че:
1.  авторката е виновна, че не е гледала навремето защото, ей го на - изневеряващ;
2. няма смисъл да се развежда - никой свестен няма и да я погледне с деца;
3. това, че съпружето има паралелна връзка е в реда на нещата - така ѝ се пада на смотлата, като не е гледала навремето;
4. ако пък любовницата реши да я разкара - пак така ѝ се пада, като е смотана и не е избирала правилно.
Абе, направо я евтаназирайте - далеч по-хуманно е.

# 1 209
От някои последни мнения заключих, че:
1.  авторката е виновна, че не е гледала навремето защото, ей го на - изневеряващ;
2. няма смисъл да се развежда - никой свестен няма и да я погледне с деца;
3. това, че съпружето има паралелна връзка е в реда на нещата - така ѝ се пада на смотлата, като не е гледала навремето;
4. ако пък любовницата реши да я разкара - пак така ѝ се пада, като е смотана и не е избирала правилно.
Абе, направо я евтаназирайте - далеч по-хуманно е.

Благодаря че ме усмихнахте Simple Smile
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 210
Айде ся... То пък на 20-25 големия избор - кой измежду 150-тина недорасляка набора да си избера за сефтето, а?!.. Ще си умра от смях с вас, честно... Joy

# 1 211
  • Out of the Mix
Скрит текст:
- Харесва жената, влязла му е под кожата, от там заобичва детето ѝ
- Офлянквал се е като по- млад и не е направил деца, когато му е било времето и това е шорткът да има семейство. Мъжете не са като жените, могат да обичат и чужди деца
- Не може да си позволи млада и напълно необременена жена. Майките с деца имат претенции за едни неща, но при тях отпадат за други. Повечето вече са помислили как да осигурят детето си, не чакат Михаля, целенасочени са и нямат време за губене, имат изграден живот
- Не им е до купони, пътувания и джиджи биджи. Искат по- спокоен живот, какъвто биха имали д майка с дете. Най- малкото времето е ограничен ресурс и когато има още един човек, който да го "яде", намалява времето за хахо хихи

Много причини може да има един здрав (?) мъж да се обвърже с майка с дете. Мизогинистичните нагласи защо да не се обвърже няма да ги изброявам. На никого не са му опряли пистолет в главата.
Исках да чуя гледната ти точка на зададен от мен въпрос към теб.
Чух я. Обстойна беше, това и очаквах. Съгласен съм с изводите, "вариантите". Плюсче само мога да ти дам с леки уточнения след малко. Отдолу.

Единствен вариант би бил за мен първото - но е рядкост. От моите познати само 1 се хвана и то с 5 г. по-голяма жена, разказвал съм. Аз не бих избрал неговия ход, нищо че е прекрасна, познавам я, чудесна жена е.
Купони и джиджи биджи пак има, пак се забавляваш, с дете и семейство не трябва да "свършва живота".
Другите няма да ги коментирам, защото не кореспондират с мен по никакъв начин.
И да не забравяме - всичко опира до избор, за който всеки си носи кръста, нали така.
Имам една молба - харесва ми да си пиша с теб, чета те с интерес и аз, но плийз адресирай по някакъв начин, не ме карай да гадая, защото със сигурност няма да разбера другият път, дори да си искала нещо да ми кажеш. Е, в случай, че е важно това за теб, разбира се. Simple Smile

Лъвица, ок, винаги има изключения.
Както казвам, всеки има право да избере какъв живот да води и с кой, защо за себе си, особено ако изборът е осъзнат. Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:29 от Revoker

# 1 212
  • Далечният изток
То не става ясно ти с кого си пишеш в публичен форум, не на лични съобщения, а тук, в темата, ама към теб да се обръщат по име Joy Joy

# 1 213
  • Out of the Mix
Не те разбрах, Айда, извинявай. Simple Smile

# 1 214
  • София
Айде ся... То пък на 20-25 големия избор - кой измежду 150-тина недорасляка набора да си избера за сефтето, а?!.. Ще си умра от смях с вас, честно... Joy

Е как, за туй трябва да си хване някой чичо на 40  Laughing Всичко си има решение, мъжете са го измислили, ний жените не трябва да си морим главичките да мислим, не са ни дадени за това Laughing

Общи условия

Активация на акаунт