Изневярата и след това ...

• 56 545
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 975
Големи са вече, а и когато не бяха - винаги са разбирали комплексно човешките отношения.
По въпроса с философстването рекох да се изкажа.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 21:57 от Дренка

# 976
Браво на тях. Но мненията се променят с времето, особено ако те касае лично.

# 977
Коя от всички нас тук е засегната лично от казуса, поставен в темата?

# 978
  • София
На някои потребителки са изневерявали и се тригърват. Други се проектират автоматично в ролята на предадения, а трети - в ролята на изневерителя
Единици са тези, които отговарят чисто обективно.

# 979
  • София
То такива "детски" разсъждения не идват от нищото Wink

# 980
Какво значи обективно? Всеки отговаря какво е/би направил.

# 981
То такива "детски" разсъждения не идват от нищото Wink

Естествено Wink

# 982
Не мога да не се съглася с Дренка. Касаенето лично е също въпрос на личен избор. Ако сте решила - копаете ровите, чоплите, разнищвате. Все до нещо ще стигнете. Даже май ще сте доста по-разочаровани, ако не стигнете.
Избирате да не ровите, не надавате ухо за съседски клюки и бгмамски добронамерени съвети - живеете си спокойно. Особено ако и по природа сте малко недоскив и не ви пука.
Моите наблюдения са че често разкриването на "истината" се прави от близки приятелки и познати на нещастната "измамена".
Не отричам, че има мъже-гьотверени, които карат с трактора през просото, впрочем те също (като някои жени) се гордеят с някаква криво разбрана "искреност" и "такъв съм си по природа - груб, прост, но не се правя на друг".
Избора не е проста афера, рядко има 1 правилен и всички останали - погрешни.
Въпросът е доколко е подходящо да се впрягаме от грешния избор на другите Wink

# 983
  • Далечният изток
Авторката сама е разкрила "истината" като му е преровила телефона... Избрала е да рови, копае и чопли, и ще кара така още поне година. Но... на нас какво ни пука за нейните избори...

# 984
  • София
То зависи доколко грешният избор на другия засяга конкретния човек. Аз познавам няколко жени, които изневеряват/са изневерявяли. Щом аз знам, сигурно и други знаят, и може би тези мъже са от онези случаи, в които всички знаят, освен тях. Дали предпочитат да живеят в блажено неведение, как да знаят, като не са си го избирали Joy Ама така си живеят, поне докато не стъпят на грешното място в градината и не изскочи мотиката Wink Тогава може и, малко като авторката, да се чудят как да си нагодят нещата така, че да живеят в блажено "ведение" Laughing

# 985
И?
Какво точно се опитваш да ни обясниш? Какво, като разберат - изгонват жената/ пребиват я/тръгват си/изневеряват и те? Дали пък не се правят, че не знаят?
А защо жените изневеряват, а не се разделят с мъжа?! Как така?! Откъде накъде?!

# 986
  • София
Да обясня? Просто споделям. Както авторката, всеки си преработва за себе си Wink Иначе, за конкретните случаи, знам, че мъжете не знаят. А защо го правят конкретните жени също знам, но не бих споделила в публичен форум, не се знае кой чете.

# 987
Няма нищо за преработване. Човещинка.
😊

# 988
Дренка, приемаш изневярата като "човещинка" и учиш децата си на тези разбирания, че даже се гордееш с това?

# 989
  • София
То и това е вариант за преработка Wink

Общи условия

Активация на акаунт