Изневярата и след това ...

• 56 547
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Ами тогава не се оплаквай.

# 961
темата не върви в никаква посока, понеже като липсва адекватно участие от страна на автора или замира, или се наспамва с теми, които не са по 'темата'..

# 962
  • Далечният изток
В случая важното е авторката какво иска и за нея истината приятна ли е...

# 963
Темата е полезна и за други жени, които биха изпаднали в подобна ситуация.

# 964
Аида, ти не беше ли правистка?
Би трябвало да си наясно, че няма истинаТА.
Има всякакви, най-разнообразни, разнородни, разноцветни истини.
Не мога да отрека, че има "по-" истини Wink, но съм против определянето коя е такава от всеки и всяка, навсякъде Simple Smile Което пък за съжаление се оказа най-използваната от възможностите на интернет.
---------------------
Иначе основен критерии за истинност е приятността Simple Smile Ако една истина е приятна, то тя не е истина. Основен постулат. Аксиома.
Авторката на темата много ясно си дава сметка, че истината в нейния случай е доста неприятна, тя затова е пуснала и темата, защото от споделената неприятност боли по-малко.
Жените поне тази истина сте я прозряли по-добре от нас, мъжете.

# 965
  • Далечният изток
Полезна е доколкото да се види как разсъждават другите, защото когато се отнася лично до теб /или мен/, до конкретния човек, всеки си взема своите собствени решения, грешни или правилни според другите, те са си лични решения и всеки си носи собствените последствия.

Именно, Джеймс, нейната лична истина.

# 966
Калма, в лицето на Боверик, си намери с кого да философства, докато мъж й е при гаджето.

# 967
Ти нещо лошо ли виждаш в малко философстване?
Или си от типа активистки, радетелки на действието? Сега и веднага?
Няма лошо да се пофилософства малко. То не всички са тип от вратата - за краката.
Мярката е важна, както и в другите неща от живота Wink

# 968
Аз наистина не схващам смисъла на тая тъпа тема. Изневярата и след това... Кво след това?!? След това шута и да върви на м@йната си. Кво има да се обсъжда сто страници нещо толкова елементарно... Rolling Eyes

# 969
В случаите на мъж или жена с нова паралелна връзка, хепиендът обичайно не е в досегашното семейство.

Но понякога хората виждат щастие там, където е невидимо за околните. В този смисъл, нищо не е невъзможно.

# 970
  • София
Авторката приема много философски изневярата на мъжа си, но коментарите в темата - не чак толкова Wink На мен лично това ми стана много интересно Wink

# 971
Гледам, че темата има развитие и авторката е взела решение. Което обаче според това, което съм виждал, а и малкото опит който имам по темата, е без голямо значение. Истинският тест дали ще могат да продължат заедно или поне да се понасят до известна степен е в следващите от няколко месеца до няколко години. Тогава се стига до развръзката, която обикновено не е никак добра. Все пак решението си е нейно и нищо не я задължава да следва вашите съвети

# 972
  • София
Търкулнало се гърнето. Grinning
Само че единият е празнословен философ с претенции, а другият - троловиден.

Лъвичке, авторката хем иска да я остави отворена, за да чете за себе си и да се храни, хем да дава наклон какво да се пише.

# 973
Дъщеря ми (17) коментира системна  изневяра от страна на брата на приятелката си (жена му не знае, останалите от семейството са наясно) - нормално, бе, мамо, от ученици са заедно, доскучало му е. Сестра ѝ допълни - абее, след като тя не знае, проблем няма.
Не, че не си познавам децата, но някак си отдъхнах, задето не се заформи другарски съд.
😀

# 974
Какъв съд да се заформи от децата? Те си вярват, че това не е кой знае какво, че жената не знае и т.н. Simple Smile

Аз на тяхната възраст например мислех, че най-скучно и тъпо от всички живеят младите майки, особено с малки бебета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт