Изневярата и след това ...

• 56 308
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Далечният изток
Ами не. Продължавате да твърдите, че е много мъжко да онождате или поне да се пробвате, колкото се може повече жени, докато жените се очаква да са верни, скромни, ако са и безгласни, още по-добре. Надявам се поне мераците да са насочени само и единствено към жени без брак и без връзка, защото останалите се предполага, че според очакваното са верни и морални.
Което ме подсети за един виц

# 1 246
Отлепили сме, ама друг път

# 1 247
  • София

Персона, много ми напомняш на мен Hug Харесва ми колко си разсъдлива, принципна, зряла и интелигентна. Много се радвам на такива млади жени Blush

Да не забравяме, че мъжете по мъжки си споделят много работи, които не биха споделили пред жена, особено пък пред жена, към която имат някакъв интерес. Ако жена с деца ги подпита какво мислят за такава връзка, повечето сигурно ще отворят торбата с лъжите. Ваша си работа дали им вярвате. Аз повече вярвам на това, което виждат очите ми, отколкото което чуват ушите ми.

Те някои мъже много се дъхат в мъжка компания, но както правилно си забелязал, реалността често е различна Wink Попринцип повечето хора не биха предпочели нещо, което е по-трудно, рисковано, проблемно и т.н., но рядко се избира само по един параграф и накрая, освен с другото, което отсрещният човек предлага, се съобразява и със собствените си възможности. А колкото до нечия "половинка", това е просто израз и не значи, че човек не е цял без половинката си. Но пък е добре тя да го допълва и да са заедно по любов, а не просто по удобство, какъвто е случаят при доста хора, и някак винаги си личи.

Иначе е абсолютно видно, че много мъже още си драпат за цитирания от Петко модел и се опитват да го наложат, но вярвам и виждам, че все повече жени провиждат и успешно се откъсват от него.

# 1 248
Боверик, ти никаква не можеш да намериш, май. Дори и без никакви конкретни критерии. Само не разбрах, макар че, признавам си, не ти изчетох целия ферман, ако намериш все пак някоя скромна, грозновата дебелана, с която дори и секса не върви, и по принцип не я харесваш изобщо , как точно ще разбереш, че ще бъде добра майка, семейно ориентирана? Щото ще си сигурен, че друг, освен теб, няма да я погледне ли? И ще търсиш кво да боднеш, докато тя ти гледа децата?

# 1 249

Сигурно ще прозвучи смешно наивно на доста хора тук, обаче за мен (млада без деца) мъж с дете не би било проблем, стига да съм ужасно влюбена в мъжа и той да си струва.

Вярата в розови хипопотами не е подсъдно, но не предвещава светло бъдеще, ако си на повече от 15 години.

# 1 250
  • Столичанин ама не в повече :D
Един мъж ако е толкова свестен (и ако няма деца), защо ще се свързва с жена с чуждо дете вместо да си намери такава без?

# 1 251
Защото се влюбва в жената като жена и за него не е проблем детето. Не всичко е пресметливост, понякога има и любов.

# 1 252
  • Далечният изток
Щото и жената може да е свястна, представете си... Като е родила едно дете, валяк не е минал отгоре ѝ.

# 1 253
Щото тая жена може да е любовта на живота му.

Да, знам, че почти всички форумни мъже са или ергени, или жена им е просто първата подходяща на пътя им, която също ги е харесала, та сигурно звуча направо еретично.

# 1 254
"Свестността" при мъжете е много относително понятие. За мен е свестен един с едни качества, за друга, други са важни. А до това, кой ,с кой се свързва, също е избор, късмет, и възможност.

# 1 255
  • Далечният изток
Е, то и при жените е така.
Затова казах, че колкото мъжът може да е свестен, толкова и жената.

# 1 256
Ако жените се задоволяваха с "може" и "ако", щеше да пада такъв живот...
Wink

# 1 257
Тук преди няколко дни имаше страхотен пост, запомних го веднага, яд ме е само, че не съм на 100% убедена кой го беше написал. Коментарът гласеше, че хората се събират, защото им харесва динамиката, която имат помежду си, а не толкова какви личности са. И наистина, някой може на хартия да е страхотен, ама нищо да не ти трепва от него. Някой може да е много свестен, обаче да изкарвате най-лошото един от друг. Знам и много истории, където някой е бил далеч от идеална партия, но от любов се е променил - дали ще е спрял с алкохола, дали ще е тръгнал на спорт, дали ще се е мотивирал за работа и така нататък.

Но едни и същи хора всяка седмица показват, че нито го разбират, нито са го изпитвали в живота си. На мен ми е малко тъжно.

# 1 258
"Свестността" при мъжете е много относително понятие. За мен е свестен един с едни качества, за друга, други са важни. А до това, кой ,с кой се свързва, също е избор, късмет, и възможност.
Ема това защото си жена. Нали виждаш какво пишат тука мъжете. Явно за всички мъже "свястна жена" не е относително понятие, ами точно определено. Всички останали жени са в категорията "примирявам се с тая, защото не намирам друго". После мрънкат, че ние сме били меркантилни.

# 1 259
Ако жените се задоволяваха с "може" и "ако", щеше да пада такъв живот...
Wink
Правилно си разбрал. Ако мъжът по- често казва " може" и " става" ,живота на жените щеше да бъде, пей сърце. 😆

Общи условия

Активация на акаунт