Рок и хевиметъл поклонници

• 30 073
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Frank Anthony "𝗧𝗼𝗻𝘆" 𝗜𝗼𝗺𝗺𝗶 (роден на 19 февруари 1948 г)!
(Mythology, Earth, Black Sabbath, Heaven & Hell)

# 286
Нов сингъл на Disturbed - „I Will Not Break“!

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:02 от Viara T

# 287
# 288
Opeth с концерт в София на 10 октомври.
По този повод:

# 289
# 290

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mmQO2pDzsxynygRbTOmTkGd9ZUIxtaxGY  full album

Какво е това затишие? Никой ли не слуша шумната музика Thinking

# 291
Аа, слушаме, слушаме. Сега съм на вълна Placebo, след 20 години им дойде редът и на тях да ги оценя Grinning

# 292
  • Бургас
Малко го преустанових слушането аз, че хванах някакъв вирус, хем ми заглъхнаха ушите, хем имах шум в тах. То цял хеви метъл ми беше в главата Grinning
Иначе сега съм на вълна метъл филми. Много се забавлявах на този

# 293
  • Бургас
Аз продължавам с филмите. Зачудих се защо този много ми хареса, тъй като обикновено скъпите продукции на тази тема са все едни такива... как да кажа... бози. Но после разбрах. Сценарист и продуцент е D.B. Weiss, създателят на Game of thrones, койте е голям фен на метъла, а Том Морело е музикален продуцент. Кастинга е много добър.

# 294
"Liquid Tension Experiment" е първия студиен албум на групата Liquid Tension Experiment издаден на 10 март 1998 г.

# 295
# 296
# 297
Къде се изпокрихте всички?! Нищо не казвате за концерта на GODSMACK, P.O.D. и Drowning Pool сякаш никой от вас не е бил там Wink Разкажете впечатления, не се скрънзайте, може и някой клип да сложите са тези от нас извън БГ-то. Sunglasses

# 298
  • над кукувичето гнездо
Екстра си беше годсмак, точно както и предишния път. Поразходиха се из творчеството си, почетоха титаните в рока, както и загубените му душИ, имаше си дръм батъл, който не отстъпва на предишните. Звукът беше добър, публиката както винаги на ниво. Като цяло, нямам много за разказване, защото съм сравнително ниска и рядко виждам сцената. А пък сега, освен че бях доста назад, изпуснах и половината концерт, влязох на последните 2-3 песни от pod.

Това, което коментирахме с другарчетата на концерта е, че за тея пари можеше да има видеостена, която да излъчва само кадри от сцената, както и по-добра организация на бара. Но последните години май стана обща практика да се налага да търпим подобни недостатъци.

# 299
Концерта на Godsmack беше страхотен. Можеше сигурно и още някое парче са изсвирят, но като цяло направиха добро шоу. Подгряващите групи също бяха на ниво. Проблем си беше ползването на тоалетна и купуването на бира, опашките бяха ужасни. Като цяло обаче, организацията беше добра. Поне седящите места бързо влязохме и излязохме.

Снимките и клиповете (макар че не са на цели изпълнения) ми са големи и не успявам да кача. Ще помисля за нещо с линк в драйв, ако много ви се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт