Рок и хевиметъл поклонници

• 28 978
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Имате още около час, за който иска билет, ето разбивка:
Скрит текст:

# 436
  • Бургас
Здравейте,

някой знае ли платформата, по която ще предават довечера концерта на Сабат от Бирмингам ?

Намерих

https://backtothebeginning.com/

На този сайт ли ще годават?

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 16:48 от Irene Adler

# 437
Да, започва след малко.

# 438
  • Бургас
Който си е купил "билет" да каже какво представлява. Някакъв код ли?
И да кажете дали насича, защото на мен трейлъра ми насича.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 17:12 от Irene Adler

# 439
Аз много се чудих до последно и се отказах за този концерт. Сабат са си легенди и си заслужават славата и феновете, но аз реално съм още по-голям фен на поне половината от гост изпълнителите преди тях, отколкото на тях. Познавам се, с тия слотове от по 15 минутки за всеки, щях да съм яко фрустрирана докато дойде ред на главните герои по нощите...
Може би ако бяхме се събрали с приятели да го гледаме заедно, това нямаше да е чак така но това отпадна и сама щях да с изнервя - да гледам как излизат любимци ама само за малко че тъкмо им се зарадвам и трябва да слизат че да почват следващите.
Респект че са се навили да пътуват толкова за да изпеят по 3 песни, сигурна съм че има и кой да го оцени. Но мен биха ме хванали карастанчовите да гледам такова юркане Grinning
На останалите - приятно изкарване, сигурна съм че ще е страхотно.

# 440
Горе долу и аз като Надка мисля. Нов все пак си купих билетче за стрийма. Феновете ще качат доста клипове в ютюб утре, със сигурност.

# 441
Който си е купил "билет" да каже какво представлява. Някакъв код ли?
И да кажете дали насича, защото на мен трейлъра ми насича.
Не виждам код в мейла, има бутон "Watch now", през него е влязъл мъжът ми и сега го кастваме от лаптопа на ТВ, няма насичане при нас.

# 442
Горе долу и аз като Надка мисля. Нов все пак си купих билетче за стрийма. Феновете ще качат доста клипове в ютюб утре, със сигурност.
Предполагам че ще ги изпосвалят масово, както доста време бяха гонитби на записи от виртуалния концерт на Найтуиш преди няколко години.

Ей сега приятел ми писа да се възмути че още след първата група почнали реклами... Че те ако така карат и с по 15 минутки слот, не знам как я мислят. Дано поне да не са чести че да не ви развалят преживяването.

# 443
  • Бургас
Аз още се колебая, защото сме на почивка и нямам условия да гледам освен на таблета. Ако си бях в къщи затварям се, пускам си големия телевизор и никой да не ме занимава. Слотовете с реклами не ми пречат, тъкмо ще ходя до тоалетна или до хладилника Grinning

# 444
Ти мисля че вече трябва да не се колебаеш, продажбата на билетите не беше ли до преди началото или още върви?

# 445
  • Бургас
Още върви. Подозирам, че ще е през цялото време на шоуто. Колкото успеят да доиздоят все файда 😁

# 446
https://www.facebook.com/watch?v=2704070706449600
малко кадри от концерта в момента

# 447
Irene, кога се прибирате? С билета ще може да се гледа до 07/07

# 448
  • Бургас
Ние днес пристигнахме. 😁

# 449
Ще ми е любопитно да прочета после някъде списък с песните които са изпълнени, от всички а не само от Ози и от Сабат. При толкова малко време те ще са по 3-4 песни от всеки, интересно какво са подбрали и защо.

Общи условия

Активация на акаунт