Рок и хевиметъл поклонници

• 30 156
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Има ли някой, който ще ходи на концерт на Iron Maiden? В мейла дойде информация, че са забранени всякакви чанти без значение от размера. Моля да споделите опит всичко по джобове ли слагате при такива условия.

# 541
  • над кукувичето гнездо
Телефон, ключ, кърпички, евентуално цигари. Лична карта, дебитна карта и малко пари в брой в малко калъвче. Всичко това се събира в 2 джоба. Дълъг ръкав - на кръста. Ако сте с компания, може и без телефон, просто се уговаряте къде да се намерите след концерта, в случай, че се разгубите.

# 542
На концерта на AC//DC,вкарахме няколко бутилки домашна ракия. Yum Всеки скри под якето си,под мишницата по една бутилка.

# 543
Те билетите са в телефоните, няма как без тях, още повече в чужда държава. Малко прекаляват с изискванията и рестрикциите.
На концерта на Гънс уж искаха бутилките да са без капачки, махаха ги на входа, но после се продаваше водата с капачките.

# 544
  • София
На мен дори не ми погледнаха водата, нито ми провериха чантата. Иначе капачки винаги си нося резервни, скрити 🤣 в джобчето на чантичката. За чужбина е особено подходящо, защото там са по-стриктни.

# 545
Има ли някой, който ще ходи на концерт на Iron Maiden? В мейла дойде информация, че са забранени всякакви чанти без значение от размера. Моля да споделите опит всичко по джобове ли слагате при такива условия.
Само малки чантички и проверка за опасни предмети и без течности, поне така беше в Лондон.

# 546
  • София
На концерт никога не нося чанта. Само телефон (с телефон плащам също). Рядко нося връхна дреха или я връзвам на кръста. Мокри кърпички "нося" в джоба на дънките на съпруга ми.

# 547
Във Виена на Мейдън приятелката ми беше с банан, а аз с подобна на мешка платнена торба на гърба и не са ми правили забележка.

П.п.Застанете по-напред за да се насладите максимално на шоуто.Страхотно е.

# 548
  • София
На концерта на AC//DC,вкарахме няколко бутилки домашна ракия. Yum Всеки скри под якето си,под мишницата по една бутилка.
Доста грубо Grinning Grinning Grinning

Още ли няма информация поне за първа група за Мидалидаре 2026?

# 549
  • Mars Hotel
Днес сме на Мейдън ние. Така или иначе на концерти не нося нищо, освен телефон, ключ и кърпички.

# 550
  • Бургас
Къде е концерта на Мейдън?

# 551
  • Mars Hotel
Берлин, Валдбюне. Страхотно място за концерти, чудесна акустика и супер гледка.

# 552
# 553
  • София
Почина легендарен музикант от Iron Maiden
Меломаните по целия свят са натъжени от новината, че Пол Марио Дей - оригиналният вокалист на метъл иконите Iron Maiden, е починал на 69-годишна възраст. Престоят на Дей в ранния състав на Iron Maiden е кратък, след като е привлечен от басиста Стив Харис, за да се присъедини към групата в края на 1975 г. Първоначалният състав на бандата просъществува само десет месеца, като Дей напуска след твърдения, че му липсват енергия и харизма.
https://www.actualno.com/music/pochina-legendaren-muzikant-ot-ir … news_2477701.html

# 554
Къде?
В Берлин ме попаха и между гърдите. За първи път ми се случваше.

Общи условия

Активация на акаунт