Рок и хевиметъл поклонници

• 21 646
  • 635
  •   1
Отговори
# 615
За членовете на Фест Клуб билетите ще влязат в продажба няколко дни предварително - на 24ти. Тоест през аппа..

# 616
Iron Maiden обявиха дати за турнето догодина - на 26 май са в София!

Страхотен концерт направиха в Мюнхен. Заслужава си посещението.

# 617
За членовете на Фест Клуб билетите ще влязат в продажба няколко дни предварително - на 24ти. Тоест през аппа..

С такава предварителна продажба от Фест клуб за GNR се прецаках, защото не пуснаха всички места, а само по-задните. Другите ги дадоха като заети! Страхотно некоректно беше!

# 618
  • Бургас
Точно влизах да споделя новината, но сте ме изпреварили! 😃
Член съм на Фест Клуб, така че на 24-ти съм наредена на app-а за билети😁
Не можах да се класирам за някой от концертите тази година, но бях сигурна, че ще има дати и за 26-та.
Това е любимата ми банда и живот и здраве, ще ги гледам за 4-ти път. Мога да ги гледам всяка седмица🤣🤣🤣

# 619
  • София

Както се казва, за столични и рокгости на столицата - поредният рок фест/конкурс за парчета и групи Power of Music (екс "Силата на рока", орг. от Милена с подкрепа от СО, МК и който е помогнал още) е тази неделя в Маймунарника.
Начало - след 18 ч., саундчек от 16.00 (може вече да си пиете бирите наоколо); вход: свободен.

# 620
Днес празнува един от моите любими рок вокали, никога няма да  го объркам. Жалко само, че времето си казва думата и вече май няма да чуем неговият страхотен глас на живо.

# 621
  • София
Може и за "концерт" да го броим, но понеже тук пуснах анонса, ето ви кратичък "отчет" за неделния фест/конкурс на Милена (Power of Music - бивш Силата на рока, 15-о издание):
https://mysound.bg/pop/power-of-music-dokaza-silata-na-roka-i-ta … -teche-29785.html
Power Of Music доказа силата на рока и тази година. Глухи медии има, но (БГ) рокът си тече
Скрит текст:

Тази събота - в подлеза на Центр.гара Сф, ъгълът откъм "Хр.Ботев" (не от "Мария Луиза") - 2-ри средношколски рок фест "Урок по рок", тръгнал от Пд. На тамошното за тази година - преди месец-два - вижте колко е публиката! Е, тук няма да се случи, което ме натъжава, но поне е добре, че не спря още с миналогодишното "близнашко" издание.
https://www.facebook.com/share/v/19WscfPjMT/

# 622
# 623
  • София
Очаквано слуховете за Twisted Sister са верни Wink

# 624
# 625
  • Mars Hotel
Купихме си билети за Nova Rock 2026. Нямам търпение! Relaxed

# 626
Звучи чудесно. Замислям се за 13-ти.

# 627
  • София
Днес (за София) - на Центр. гара в подлеза - оня му край откъм "Хр.Ботев" - второ колаборирано (в Пд мина 15-тото) издание на "Урок по рок", средношколския рок фестивал. Начало след 16.15 (и утре). По 10-тина групи в двата дни.

# 628
Страхотна вечер беше MicrophoneNotesGuitarGuitarGuitarGuitarGuitar

# 629
  • София
Отзив за средношколския рок фест (два дни на Гарата, Сф) - а ако си имате и ученик-рокаджия, да взима да прави/участва в група, публиката беше малко - ала еуфорията голяма.
Националният средношколски рок фестивал "Урок по рок", започнал и продължаващ  под тепетата, отбеляза 15-то издание в началото на лятото.
Втора година вече "Младият дух на рока" се клонира и в столицата. Което е само от полза за свирещите. Отново на гарата, отново с публика от роднини и колеги, този път обаче с репортаж на БНТ.

Общи условия

Активация на акаунт