Рок и хевиметъл поклонници

• 23 959
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
Започнах с рок музиката в гимназията. "Класика" като Evanescence и Linkin Park, Nickelback Stuck Out Tongue  и подобни. Разширявах плейлиста си с годините с по-разнообразни, по-хард и различни вариации. Все още си слушам плейлиста и така ми припомня хубаво за онези годинки Simple Smile

Поздрав с една любима, нежност за любителите на по-лекия рок. (умирам докато я слушам) Purple Heart

И една от любимите ми, за по-хардаджиите. Wink (раздавам се стабилно на нея!!!!)

# 106
Какво мислите?

и реакцията на някои хора Who else do you think will sing for Linkin Park?
Аз си мисля, че много трудно някой ще замени Честър, но тази дама определено- не.

# 107
Винаги е така като влезе нов певец във вече утвърдена група. За замяна дума не може да става, никой няма да забрави предишния.
Много хора не осъзнават че примерно в Найтуиш това беше умишлен избор Таря да не я заменят с друга певица с такъв стил на пеене а със съвсем различна като визия и стил. За да няма прякото сравняване плюс приказки че са търсили същото но не са успели да намерят пак такава. Не че не се повдигат още дебати и жалейки за "оригиналния" състав на Найтуиш с Таря де. А много хора забравят че и Марко не беше част от тази група в началото, а пък той ми липсва даже повече там...

Според мен и при Линкин Парк е така. Замяна няма и не може да има, не са се и опитвали. И това поне аз го виждам като проява на уважение, много по-добре отколкото да търсят подобен изпълнител.

И като стана дума за Марко, миналия ден излезе негов сингъл който не звучи зле. Липсваше ми неговия глас, а нещо не успях да се зарибя по съвместните им скорошни неща с Таря.

# 108
За мен е интересен избор и експеримент, но аз не съм фен на Линкин парк и гледам по-безпристрастно на нещата. За един върл фен който и да застане на мястото на Честър, няма да бъде приет.

# 109
Според мен дори е умишлено и че са се спрели на жена, за да се отличава още повече. За приемане като замяна и да заеме същото място няма как да стане, това е ясно.
Но пък на мен ми е тъпо като видя при такива промени в група как точно тези които се обявяват за най-големи фенове как се запъват че край, това е то, не става вече. А тя никоя група не е само един човек. ОК, почти никоя. И не знам какъв фен трябва да е някой, че заради липса на един член да зачеркне цялата група, ей така вече изведнъж не ги харесва другите ли?
То че не е същото, не е. И в същия състав да са, пак си има еволюция. Но отхвърляне на такова основание ми идва прекалено.

# 110
Не е лош изборът. Самата песен нещо не ми допада особено. Но девойката не е лоша. Утре отново ще я пусна да я чуя песничката.

# 111
Уфф,не разбирате ли че няма как жена-певица да замени мъж-певец и обратното?! Избирайки жена Линкин парк вече поемат по съвсем друг път,друга концепция,друго виждане за света,друго светоусещане,друга музика...

# 112
Аз все си мисля, че когато дадена група не може да намери достоен заместник, а това почти винаги така се получава/ има и някои изключения, разбира се/те не  трябва да продължават на всяка цена.  Хората свързват техните хитове с определен глас и не са много склонни да харесат новото попълнение.

# 113
Уфф,не разбирате ли че няма как жена-певица да замени мъж-певец и обратното?! Избирайки жена Линкин парк вече поемат по съвсем друг път,друга концепция,друго виждане за света,друго светоусещане,друга музика...
То е така, но по този начин няма да слушат на всеки ъгъл как са взели "жалко подобие" на оригиналния певец.
А музиката им ако беше жив той, не се знае към момента как щеше да звучи, те все пак също се развиват...
Както обичам да се шегувам, само AC/DC правят сто години едно и също и все са вървежни Grinning Сигурно само най-най-най-върлите им фенове могат веднага да посочат дадена песен от колко отдавна е, на мен ми звучат по един начин всичките им. Но това само при тях върви. На повечето музиката се променя много през годините, дори и да си запазят целия състав същия.

Odd Crew дето ги дискутирахме наскоро - с каква музика започнаха, през каква минаха, а какво пеят в последните албуми? Едни и същи 4 младежа са си вече над четвърт век.

# 114
Апропо,AC//DC успешно замениха вокала си Бон Скот с Брайън Джонсън...

# 115
И не само те. При някои групи се получава, други си остават с опита само.
Всъщност, на Линкин Парк Честър не им беше първият вокал, отначало са започнали с друг, ако и всички да ги знаят и помнят с него, аз също бях забравила.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 21:22 от natka

# 116
На мен тази мадама всъщност ми харесва, напомня ми на Сандра от Гуано ейпс, а те много ме кефиха едно време.
Аз съм на мнение, че останалите членове на една група имат право да продължат напред. Това, че единият от бандата се е споминал не означава, че другите трябва да спрат да работят. И друго има - концертите. Феновете искат да ги гледат наживо и за тази цел е нужен заместник. Та най-малкото заради публиката е редно да опитат, пък времето ще покаже.

# 117
  • Mars Hotel
Не харесвам Линкин Парк и нямам мнение за новата певица, но напълно разбирам феновете им. Аз що мислене ударих дали да отида на концерта на Пантера... За мен Пантера не може да има без братята и много години ми се струваше, че Фил Анселмо е виновен за разпадането на групата, а пък разпадането знаем до какво доведе накрая. Та първоначалната ми реакция на новината за събирането и за турнето беше крайно негативна. После обявиха дата в София и си казах, че щом на крака ми идват, ще съжалявам, ако не отида. И се оказа един от най-яките концерти, на които съм била някога. Но Пантера са и винаги ще бъдат братята Абът.

Апропо,AC//DC успешно замениха вокала си Бон Скот с Брайън Джонсън...
Това е съвсем различна ситуация - Брайън Джонсън става вокалист много преди AC/DC да придобият сегашната си популярност. Все едно да кажеш, че феновете на Мейдън са преглътнали някак замяната на Пол Диано с Брус Дикинсън.

# 118
Jinjer също малко хора са ги чували изобщо в сегашния им вид, то всъщност към момента няма ни един останал от първоначалния състав... До степен да не могат даже да кажат защо така е кръстена групата - питат ги по интервюта, ама никой от тях не е бил там като са я кръщавали Grinning

# 119
  • Mars Hotel
Факт. Grinning Същото е и с Opeth.

Общи условия

Активация на акаунт