Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 391
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Спирам я, да видим.

# 151
Самият цикъл също беше ужасна работа тогава и направо изтичах на преглед.
Аз от декември имам проблеми докато получих страшен кръвоизлив и с хемоглобин 62 по спешност ми направиха абразио и 2 банки кръв ми преляяха и се чувствам още много зле в момента

# 152
Откакто ми махнаха матката хемоглобин 150, желязо и феритин в норма. Без да пия добавки...

# 153
Това с неспиращото кървене е най противно през пременото. И аз бях така преди операцията, не обилно, но безкрайно. Отврат.

# 154
Аз не бях чак толкова закъсала, хемоглобин 105. 3 месеца пих добавка и го вдигнах.
Периодично си пускам кръвна картина, за да се види как е положението, защото съм склонна.

# 155
Аз не бях чак толкова закъсала, хемоглобин 105. 3 месеца пих добавка и го вдигнах.
Периодично си пускам кръвна картина, за да се види как е положението, защото съм склонна.
Какво пиете

# 156
С рецепта е.
Скрит текст:
Феро-Фолгамма

# 157
И на мен ще ми е полезно да споделите какво пиете, аз също съм с толкова хемоглобин и още няколко показателя надолу.
Чакам за час за лекар, но да има предвид.

# 158
Аз пия Фероградумет, без рецепта е. Много евтин, но вдигнах показателите за 2 месеца. Още си го пия обаче.

# 159
Добре де, предмено ок, обаче аз втори месец до кървя след цикъл, не е обилно, някои дни зацапва, други си е като слаб цикъл, днес си е по-ярка кръв .Днес ми е 14-и ден.Миналият месец пак така беше.Нещо да ви идва на ум да включа като добавка? Бях на лекар на 22 юли.

Ох, тези хормони са ужасни като се разбъркат. На мен като отида на лекар с такива оплаквания ми изписват хормони. Имам чувството, че от тях още повече се обърквам след това. Сякаш тялото забравя само да произвежда, като аз пия само в случай на неспиращ цикъл. Не ги пия месеци наред. След прием на хормони един-два месеца съм си ок и после пак. Ето сега също съм така, зацапвания, кафеникави течения и днес вече е кръв- само капки, но не и като нормален цикъл. 🥲

# 160
Аз също съм с желязодефицитна анемия заради обилен цикъл с кръвоизливи. В премено съм. Изписаха ми Сорбифер и Фолат. Вдигнах показателите. Правя контролни кръвни изследвания през 3 месеца. Бях 2 месеца без лекарства, но лекарят не хареса феритина и пак започнах Сорбифер 1 на ден. И по време на цикъл го спирам, че усилва кървенето.

# 161
Сириус, кой фолат ти изписаха?

# 162
Ъпдейт: днес си текна като цикъл наново,15-и ден.В четвъртък съм на лекар.Изби ми и пъпка на брадичката.Чувствам се прекрасно🤣 След хеликобактера това ми е капак 🤣🤣🤣Поне гърдите спряха да ме болят толкова жестоко.

# 163
Ъпдейт: днес си текна като цикъл наново,15-и ден.В четвъртък съм на лекар.Изби ми и пъпка на брадичката.Чувствам се прекрасно🤣 След хеликобактера това ми е капак 🤣🤣🤣Поне гърдите спряха да ме болят толкова жестоко.
Ужас! Ей туй е най гадното цикъл без спир...! Sad
Радвам се, че се отървах май. Макар, че възстановяването е бавно...

# 164
Аз пък 50 дни вече съм без цикъл. За първи път толкова дълго....Горещи вълни ,кошмар е....Не знам как ще се търпи....

Общи условия

Активация на акаунт