Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 411
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
_re_ge, мерси! Сега ще чета и за това. Значи, тази година буквално се сринах здравословно...от абсолютно здрава станах някакво кекаво и шантаво същество с куп болежки и проблеми. Басиму.

проблемът е може би нещо си със стомаха не знам какво обаче. трябва да се види, гастрит ли, херния ли. но пак не е много сигурно, ще лекуват с налучкване.

При мен има такава болка жлъчка (прегъната) и това никой лекар не можа да му намери смислено обяснение. но освен под реброто болката отива опасващо и назад. При навеждане се засилва при лягане отминава. Помагат ми капсули артишок. Спра ли ги, болката  се връща.

# 196
  • Варна
И мен ме боли от прегъната жлъчка, но от дясно, под реброто.

# 197
А, аз се сдобих с червени петна по ходилата и започнаха да излизат и по долната част на краката. Според ЛЛ е кожно и понеделник съм на кожен.  Не вярвам да е от предметното,но много вероятно това състояние да предразполага за нови болести.

# 198
bubeto80, проговорете с лекаря, дали е възможно да е миастения гравис. Не бях чувала за тази болест и я запомних точно с клепача, защото преди време, освен всичките щуротии, единият ми клепач падаше. За щастие всичко вече отмина, но съм го запомнила. Дано и при теб всичко отшуми!

_re_ge, мерси! Сега ще чета и за това. Значи, тази година буквално се сринах здравословно...от абсолютно здрава станах някакво кекаво и шантаво същество с куп болежки и проблеми. Басиму.
Бях днес на невролог, след 20 дни ще ме приемат в отделението да ми направят пълни изследвания. Направих си изследвания на кръв и урина -там всичко е ок, с излючение на холестерола, който е леко завишен. Звъннах на личната лекарка, но не ми вдигна, да я питам какво лекарство да пия, ще чакам понеделник явно.

# 199
  • София
Бореше ме жлъчка около цикъла. Правеше нещо като контракции. Не е рядко явление, но не е популярно сред лекарите.
От както съм в МП не ме е боляла.

# 200

там трябва да боли, обаче аз имам "друга" анатомия Simple Smile . Жив и здрав да е гастрото дето ми налучка тази схема. Имала съм периоди в които не можех да дишам и да се навеждам напред от една жлъчка, без никой д аможе да разбере защото е отляво и опасващо.

А, аз се сдобих с червени петна по ходилата и започнаха да излизат и по долната част на краката.

Дано не е вени...

Аз пък имам бели петънца, тип точки с диаметър 0,5 см по бедрата от вътрешната страна. Не са много но ги има. Прилича на липса на пигмент. Ровнах в интернет, било рядко срещано, но го имало. било точно проблем с пигментацията която се появявала при жените на възраст  след 50 години. Има ли още нещо което да ми се появява , ще се застрелям вече ...

# 201

там трябва да боли, обаче аз имам "друга" анатомия Simple Smile . Жив и здрав да е гастрото дето ми налучка тази схема. Имала съм периоди в които не можех да дишам и да се навеждам напред от една жлъчка, без никой д аможе да разбере защото е отляво и опасващо.

А, аз се сдобих с червени петна по ходилата и започнаха да излизат и по долната част на краката.

Дано не е вени...

Аз пък имам бели петънца, тип точки с диаметър 0,5 см по бедрата от вътрешната страна. Не са много но ги има. Прилича на липса на пигмент. Ровнах в интернет, било рядко срещано, но го имало. било точно проблем с пигментацията която се появявала при жените на възраст  след 50 години. Има ли още нещо което да ми се появява , ще се застрелям вече ...
Реге, такива ли:

# 202
  • Бургас
Тези бели петна някаква болест ли са, и аз имам едно на ръката, а гледам, че на баща ми цялото тяло е в такива, така че може би с годините се множат, има ли лечение

# 203
  • Пловдив
Не е болест, с възрастта се получава. И аз имам доста и добре, че пише в нета - нещо като идиопатична гутатна хипомеланоза се казва. Моята кожа от ранна възраст е склонна към лунички (лице, ръце) и с годините - към по-големи петна, вкл. от слети лунички, и мисля, че това вдига до известна степен вероятността и от такива светли петна, но всеки може да ги получи на нашата възраст.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:05 от Магдена

# 204
  • Бургас
И аз имам.
Хората с по-светла кожа са по-предразположени.

# 205
И при мен е така на краката:
Скрит текст:

# 206
Някой с мнение за Harmony Hug? Положението е нетърпимо, а съм много търпелива на дискомфорт. Цял живот ходя лятото с чорапи и жилетка, а сега съм вир вода нон стоп. Не мога да спя, гърдите ме болят, корема ме боли, главата ме боли, ходя като зашеметена. Имам цикъл през 2-3 месеца, а преди това една година по два пъти в месеца.

# 207
Има едни бели петна, които не се пигментни, а гъбички и се мажат с Низорал..но не мога да направя разлика по снимка. Моя приятелка има няколко на гърба.

# 208
  • Стара Загора
На мен ми се появиха няколко дребни бели петна по краката, малко след процедурите с лазерна епилация и бях решила, че в нея е причината...
С тъмна кожа съм, за протокола.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:26 от Jade

# 209
И що не споделяте да си мисля че само аз съм бъгава Simple Smile
Успокоих се, със светла кожа съм със склонност към бенки и лунички , такива са,  на облачета са. И се заливам с крем против изгаряне, а то на място дето и да искаш не можеш да изгориш или да кажеш че се е протъркало.

Общи условия

Активация на акаунт