Овулация

• 1 645
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Плодовитите дни са 5 дни преди овулацията + деня на овулацията. Най-плодовит е денят преди овулацията, когато обикновено тестът за овулация е положителен. Два дни преди овулацията също е с висока плодовитост.

# 16
Здравейте! Аз съм с СПКЯ от 4м. съм на пикозитол за сега всичко е нормално с менструация и овулация. Правя си тестове и вчера към14ч. си направих тест за овулация показа 80% но не се случи полов акт. Вечерта имах големи болки в яйчниците на сутринта минаха. Въпросът ми е изтървах ли момента по-време на ПИК ли трябва да се състои половия акт или може и след това и преди това не съм наясно наистина. Благодаря предварително!

Здравейте! След положителен тест по-принцип препоръчва се полов акт 2-3 дена подред, тъй като овулацията настъпва след пика на хормона, към който тестът показва чувствителност. Като цяло, ако сте имали ПА преди теста, това също може дае окей, понеже спермадозоидите са активни около 3-4 дена.

# 17
Момичета помощ! Нищо не разбрах побъркана съм🥲

# 18
Няма положителен тест, може просто да не е дошъл пикът още, а може и да е изпуснат. Затова е хубаво два пъти на ден да се тества

# 19
Няма положителен тест, може просто да не е дошъл пикът още, а може и да е изпуснат. Затова е хубаво два пъти на ден да се тества
Правя тестове от 10.12 сега ще кача и снимки от другите,а последната ми мц беше на 01.12.

# 20
Не съм ползвала тази марка, но положителен тест няма. Цикълът редовен ли е?

# 21
Не съм ползвала тази марка, но положителен тест няма. Цикълът редовен ли е?
От 3 месеца е редовен,2 месеца бях с Дуфастон а този месец ми дойде без да го пия. През 2023г. в октомври месец забременях,и си изгубих бебето в 17г.с.  и тогава не ми беше редовен цикълът,забременях без препарати и непланирана беше

# 22
Ами възможно е този месец овулацията да е късна. Има ли цервикална слуз?

# 23
  • София
Здравейте, очаквам дата на МЦ 20.01. Следих последните 3 дни с лентички. Ето снимка

Правихме опити на 28.12,30-31.12 и от 2.01 до днес включително. Аз съм на 32г, какви според вас са шансовете. Нищо не разбирам от тези ленти. Все са две. Имаме си едно детенце, при което не съм следяла нищо.

# 24
Здравейте,
Имам потвърдена овулация с тест и симптоми на 11.02 /точно 14ти ден/.
На 13.02 започнах да кървя като при цикъл с болки. Така до 18.02 и до днес леко зацапване.
Някой бил ли е в такава ситуация и на какво евентуално би се дължало, тъй като не е нормално идването на цикъл да съвпада с овулацията.

Благодаря предварително и усмихнат ден на всички 🌸

# 25
Здравейте аз имам подобно запитване
Този месец цикъла ми беше само три дни на четвъртия беше спрял на пълно обаче на петия ден имах кървене на какво се дължи това
Че не съм на ясно,чета всякакви статии но не  намирам отговора
Относно овулация чрез тест ми се пада точно на 14ти ден
Правене на полов акт със свършване вътре няколко ден преди, по време и след овулация правене
И отново отрицателен тест
Какво да правя
Овулацията когато дойде имам кървене няколко дена и болки все едно ще ми дойде м.ц обаче нищо
Моля за съвети

# 26
Здравейте цикълът ми е нередовен и от скоро започнах да правя тестове за ов.
Според вас кой е положителен

# 27
Според мен, тука няма положителен резултат. Направете днес още, възможно ще имате по-наситена черта.

# 28
До колко минути трябва да отчета резултат

# 29
В инструкцията или върху кутията всичко пише

Общи условия

Активация на акаунт