С термин май 2025

• 31 068
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Охо, май сме доста с термин 15.05. и то с трето. А някоя ще пие ли хапчета за кръвно по време на бременността?

Да и аз забелязах, че засега сме няколко момичета с термин 15.05. Аз пия витамини, фолиева киселина и еутирокс. Юни месец пуснах изследвания и ТСХ беше 3. Бях на ендокринолог и тя ми го изписа. Сега трябва пак да пусна нови и да си запиша час,за да видим дали дозата ще остане същата. На мен кръвното ми е обикновено ниско.
Хамавичка, ти по принцип ли приемаш лекарства за кръвно или сега ги започна?

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 14:35 от Avienda :)

# 31
Здравейте момичета! От вчера съм с положителен кръвен на 19 съм на преглед имам си още едно детенце,което понеделник става на 3 и не иска и да чуе за друго дете унас и съм в страшен филм... Желая на всички леко бременеене и до пухкав финал

# 32
  • София
Аз се връщам да кажа, че вчерашния ми преглед мина добре. Видяхме пулсациите на сърчицето Heartbeat , но не ги чухме (не знам от апаратурата или поради друга причина). Все още имам обаче кръв в матката каза докторката, въпреки че зацапването уж спря. Каза, че ще има още може би. Увеличи ми Утрогестан на 3х2 и Но шпа на 3х2, но това е защото я предупредупредих, че имам пътуване със самолет след няколко дни. Но като цяло каза, че е доволна как се развиват нещата, само да отида да ме види пак и след пътуването, за да се уверим, че всичко е наред.

Момичета, избрали ли сте при кого ще следите бременността си? Приемам препоръки за София, тъй като докторката, при която ходя, не работи с НЗОК. Иска ми се да е при някого, който обяснява добре и не претупва нещата...

# 33
Охо, май сме доста с термин 15.05. и то с трето. А някоя ще пие ли хапчета за кръвно по време на бременността?

Да и аз забелязах, че засега сме няколко момичета с термин 15.05. Аз пия витамини, фолиева киселина и еутирокс. Юни месец пуснах изследвания и ТСХ беше 3. Бях на ендокринолог и тя ми го изписа. Сега трябва пак да пусна нови и да си запиша час,за да видим дали дозата ще остане същата. На мен кръвното ми е обикновено ниско.
Хамавичка, ти по принцип ли приемаш лекарства за кръвно или сега ги започна?
Аз по принцип си пия, но понеже не стават за бременни ходих рано ма АГ да ми ги смени с такива, които стават. Изписа ми Допегит, слабички са каза, но по-добре от нищо.

# 34
Момичетааа има ли някоя с нисък прогестерон д-ра ми изписа Цикл0гест ама ме притеснява, че снощи го сложих спах и нямаше нищо а сега изтече малко никога не съм слагала такова нещо и се чудя дали е нормално...

# 35
Здравейте,

Включвам се и аз в темата. На 12.09 бях на първи преглед, видяхме сърдечна дейност. Терминът е 05 Май 2025 🙂
За мен това е първа бременност и ще се радвам да обменяме информация.
Успех на всички и лека бременност!

# 36
  • Варна
Здравейте! Чета ви отначало, понеже се съм след трансфер на 05.09. На 12.09. кръвния ми тест беше положителен. Утре ще видя резултата от кръвта, която пуснах вчера. Терминът излиза да е на 24.05.
За сега се включвам само да успокоя Hariom1.Не е проблем, че е изтекло и то толкова време след като си го сложила. Отдавна се е абсорбирало нужното количество. Пусни си изследване да видиш колко ти е прогестерона и колко има да се наваксва, ако не си го направила.
Ще се радвам, ако мога да ви давам съвети, съответно и вие на мен! Друг път ще ви разказвам през какво съм преминала.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 16:49 от Neli___

# 37
Аз го изследвах доста е нисичък,но аз вярвам на доктора иначе е 13ng

# 38
  • Варна
Аз го изследвах доста е нисичък,но аз вярвам на доктора иначе е 13ng
Да, това е граничния минимум за успешна бременност. Дано се оправи с назначеното лечение. Успех!

# 39
Момичета, вие следите ли Чхг-то на 48 часа. Аз с първата бременност доста време го следих. Сега пуснах чхг 5 дена преди очакваната дата за мц и сега се чудя дали да го следя и за кога да запиша час за првглед.

# 40
Аз не го следя, само веднъж съм го пускала по препоръка на ендокринолога ми.
 Първи час за преглед имам в 7г.с.+4 дни.

# 41
Изследвах го 2 пъти да видя дали расте и спрях

# 42
  • Варна
Изследвах го на 7-ми и 9-ти ден след трансфер. Смятам още веднъж да пусна. Най-вероятно другата седмица ще ми е първия  преглед.
Имам дете, родено 2012г. Прави ми впечатление, че тогава темите се изписваха много бързо и имаше много записали се, а сега няма такава активност. Може би се ползва вайбър или фейсбук или нещо друго.
Да ви се оплача. Снощи се разплаках от няма нищо. Пък не съм емоционална и не плача почти никога. Направо мъжа ми не можа да повярва. И аз още не мога.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 14:44 от Neli___

# 43
Изследвах го на 7-ми и 9-ти ден след трансфер. Смятам още веднъж да пусна. Най-вероятно другата седмица ще ми е първия  преглед.
Имам дете, родено 2012г. Прави ми впечатление, че тогава темите се изписваха много бързо и имаше много записали се, а сега няма такава активност. Може би се ползва вайбър или фейсбук или нещо друго.
Да ви се оплача. Снощи се разплаках от няма нищо. Пък не съм емоционална и не плача почти никога. Направо мъжа ми не можа да повярва. И аз още не мога.

А каква беше стойността на чхгто?

# 44
  • Варна
7-ми ден: 50.5,
9-ти ден: 121.2.
А вие имате ли симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт