С термин май 2025

• 34 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен, плахо се включвам, с положителен тест съм, и с вливания с интралипид. По календар съм съм в 6г.с и 4 дни, днес при прегледа едвам се установи точицата, и ми казаха че върви 1 седмица назад та дори и малко повече…. Последния ми МЦ бе на 09.08.2024г. С късна овулация съм, даже понякога липсваща. Възможно ли е да не се развиват добре нещата…
Хееей! Моята последна менструация също беше на 9.08. Днес по спешно ходих при АГ- то и се видя мехурче и с голямо въображение ембриончето. По календар вече и аз не знам в коя седмица съм. На един съм 6+5, на друг съм 5+5.Тааа мисълта ми е, че на тази седмица сакчето ми изглежда малко. Пусни ЧХГ на 48ч и виж дали е удвоява. Или най-добре го изкоментирай с АГ. Обясни му какво те притеснява.

# 61
  • Sofia
Здравейте и от мен, плахо се включвам, с положителен тест съм, и с вливания с интралипид. По календар съм съм в 6г.с и 4 дни, днес при прегледа едвам се установи точицата, и ми казаха че върви 1 седмица назад та дори и малко повече…. Последния ми МЦ бе на 09.08.2024г. С късна овулация съм, даже понякога липсваща. Възможно ли е да не се развиват добре нещата…
Хееей! Моята последна менструация също беше на 9.08. Днес по спешно ходих при АГ- то и се видя мехурче и с голямо въображение ембриончето. По календар вече и аз не знам в коя седмица съм. На един съм 6+5, на друг съм 5+5.Тааа мисълта ми е, че на тази седмица сакчето ми изглежда малко. Пусни ЧХГ на 48ч и виж дали е удвоява. Или най-добре го изкоментирай с АГ. Обясни му какво те притеснява.

Моята последна менструация беше на 08.08, календарът ми показва, че съм в 5 с. 6 д., но моята овулация е по-ранна. Предните месеци бях правила тестове за овулация и излизаха положителни на 11-12 ден от първа дата на цикъла. Така разбрах, че не е около 14 ден, а самият цикъл ми беше като по часовник на 27-28 ден. В петък съм на преглед и се надявам да видим сакчето.

# 62
Михаела 678 моят прогестерон е 13 ма не съм го изследвала повече чхгто расте утре съм на преглед и аз като теб с първата изследвах всевъзможни неща и разбрах,че няма смисъл прогестерона попринцип е много чувствителен хормон който пада и от много стрес така,че успокой се и потърси второ мнение  горещо препоръчвам Николай Ковачев който с 13 прогестерон ми каза няма страшно ще го вдигнем и ми изписа терапия

Какви са ти стойностите на чхгто?
101.30
245.90

# 63
Михаела 678 моят прогестерон е 13 ма не съм го изследвала повече чхгто расте утре съм на преглед и аз като теб с първата изследвах всевъзможни неща и разбрах,че няма смисъл прогестерона попринцип е много чувствителен хормон който пада и от много стрес така,че успокой се и потърси второ мнение  горещо препоръчвам Николай Ковачев който с 13 прогестерон ми каза няма страшно ще го вдигнем и ми изписа терапия

Какви са ти стойностите на чхгто?
101.30
245.90

На кой ден е изследван?

# 64
  • Варна
Здравейте!
ЧХГ На 7-ми ден след трансфер (10 и 30 ч.): 50.5
9-ти ден (10 и 30 ч): 121.2
13 ден (8 ч.): 560.2
Чакам да ми определят първи преглед след седмица, когато ще съм в 5+ г.с.
Току що си поспах 20 мин. на работа. Пия прогестерон и от него много ми се доспива. Незнам до кога ще работя, но смятам живот и здраве, ако бебето се развива добре, да си остана вкъщи отрано. Голям страх след две извънматочни бремености и три неуспешни трансфера. Макар че работата ми е доста спокойна и както казва АГ на бебето му трябва само хранителна среда и ако е правилно генетично заченато, няма значение горе-долу какво прави жената, освен да не е някаква много тежка физическа работа, спортуване или да се излага на някакъв вид радиация.
С първата ми естествено зачената  бременост (от първи опит беше збременяването) също така много ми се доспиваше. Това ми е останало като най-голям спомен, даже не съм повръщала. Сега незнам как ще е. Към момента са ми чувствителни гърците и ми се спи. Чат-пат имам ПМС, но те бяха около деня на евентуален Ц, а и пия 3х1 но-шпа и магнерот. Не знам кога ще ми ги спрат.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 16:01 от Neli___

# 65
101.30 1 ден преди закъснение
И другото след 48ч.

# 66
И аз вече не мога да определя.. На ехографа излизам 5г.с4 дни. АГто ми каза че съм седмица назад, реално за 4г.с може да е нормално да е толкова малко сакчето,  и определено с късната ми овулация…  МЦ ми 32-34дни като продължава 5-6 дни… дано е просто рано… Овулацията почти съм сигурна че ми е била след 23ти август

# 67
Halloo на всички момичета ! Записвам се плахо и аз с положителен тест от днес ! Heart Eyes

# 68
Днес бях на първи преглед, върви си точно 7г.с+4дни. Предложиха ми да са се запиша и по НЗОК някъде, за да използвам изследванията, които се полагат и смятам да го направя.

# 69
Аз не го следя, само веднъж съм го пускала по препоръка на ендокринолога ми.
 Първи час за преглед имам в 7г.с.+4 дни.

Колко ти беше чхгто и на кой ден?

# 70
Аз не го следя, само веднъж съм го пускала по препоръка на ендокринолога ми.
 Първи час за преглед имам в 7г.с.+4 дни.

Колко ти беше чхгто и на кой ден?

На 2 дни закъснение беше 857 (реферетни граници за конкретната лаборатория 0-3).

# 71
Здравейте, включвам се и аз с положителен тест и термин в май. Миналата седмица бях в началото на 6 ГС, но не чухме пулс и много се притесних. На 20.09 отново съм на преглед-казаха ми, че се развива по-бавно и трябва да му дадем време.

# 72
Обмислям да направя списък на първа страница с очакваните термини, впоследствие може и пол да добавя. Ако някой иска да го добавя в списъка, може да ми пише на лично.

# 73
Здравейте. Плахо се присъединявам при Вас с термин на 21.05. Все още не съм била на първи преглед, предстои ми следващата седмица и се моля всичко да е наред. За сега имам леко гадене, главоболие, умора... Успех да всички и ще се радвам да споделяме заедно вълнението си ❤️

# 74
Момичета някоя която ходи при Ковачев може ли да ми каже от къде намира тази омегата

Общи условия

Активация на акаунт