С термин май 2025

• 34 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
1-во чхг - 13
Второ на 43 час /един ден преди МЦ/ - 24

Дали имам шанс?

# 76
Ми почти се е удвоила защо да нямаш шанс?

# 77
Здравейте, момичета. Аз също се включвам плахо в темата. Утре влизам в 6 седмица. На втори ден закъснение ЧХГ ми беше 560, а прогестеронът 68. След 3 дни (нямах възможност да пусна след 48ч.) беше 2060. ☺ На 24.09. ми е първият преглед и се моля всичко да е наред. Лепнах някакъв стомашен вирус. Вчера вдигнах температура 38 градуса... наложи се да пия парацетамол, правих компреси с оцет. Днес нямам температура и се чувствам добре. Дано всичко е наред.

# 78
Ми почти се е удвоила защо да нямаш шанс?
Като чета всички са със супер високи стойности, а моите са някакви ниски Sad

# 79
  • Варна
Имам един проблем.
 След трансфера 4 пъти имах проблеми със сливиците за по ден. Мъжа ми ми казва, че е почти спокойно, т.е. леко зачервено или има по един налеп. Не съм вдигали температура или нещо по-сериозно. Правя си гаргара с вода за уста, но не знам дали е подходящо. Успокоява ме като цяло. Имате ли идея с какво мога да правя гаргара? Пиенето на много вода също ме успокоява.

# 80
Neli, опитай гаргара с чай от лайка и сода. 👍🏻

# 81
Също като малка ме караха да правя с леко затоплена и подсолена вода, ама си е гадничко 🤢

# 82
Момичета, какви симптоми имате? Имате ли апетит, какво хапвате? Аз почти нямам симптоми, дори гърдите не са ми подути и малко се притеснявам всичко ли е наред. Единствено понякога имам придърпвания долу в корема и се появиха киселини всяка вечер. Апетитът ми е нормален, както преди. Разбира се, гледам да ям всеки ден яйца, плодове, зеленчуци. Пия фолиева киселина и вит. Ц.
Имам час на 24.09. и нямам търпение.
Работя като учител в детска градина (работих два дни тази уч. година и веднага лепнах стомашен вирус) и това допълнително ме стресира...

# 83
Аз нямам кой знае какви симптоми в момента 7+1г.с .
В началото на 4г.с нямах никакъв апетит ,имах напрежение в гърдите ,което ту се появява ту изчезва и до днес , болки ниско в корема, много гадни киселини , запек , сънливост и постоянна умора. Но такива симптоми съм имала и преди бременността ,така ,че при всяка жена е индивидуално . И понякога дори се чудя дали съм бременна 😄.
В сряда бях на преглед, тогава бях в 6+6г.с , чухме сърчице ,но бебчето върви с 3 дни назад. АГ ми обясни ,че не е нещо притеснително и ще си навакса. Сега съм на преглед чааак на 02.10. Не знам дали при вас е така ,но аз няколко дни преди всеки преглед съм супер притеснена ,след прегледа се успокоявам за някакъв период от време и пак започва притеснението дали всичко е наред .

# 84
При мен само страшен косопад и запек. Също от неделя венците ми се подуха и ме боляха. Смених на Parodontax паста и вода за уста и е по-добре, но има още какво да се желае.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 11:37 от ~Mockingbird~

# 85
Здравейте,
включвам се с положителен тест за бременност, напревено ЧХГ със стойност 940,4. Последна менструация 09.08, но с късна овулация след 23.08. По данни от приложението вече 7 г.с., но все още не съм била на преглед, записан час на 07.10. Надявам се всичко да е наред.

# 86
  • Варна
При мен е обратното- имам разтройство, но е от Магнерот, който пия. Той действа разхлабващо. Изписва се за контракции. Нали съм след инвитро и за да се успокои матката, ми изписаха 2х 1 Магнерот и 3х 1 но-шпа. Чудя се вече дали не трябва вече да се спират, но АГ не е казала. Нямам никакви оплаквания ниско долу точно от тях.
А иначе при мен симптомите са до голяма степен от прогестероновите, които пия - чувствителни гърди и сънливост.
Нямам почти никакъв апетит. Даже съм свалила 1-2 кг.
Моя първи преглед е чаааааак на 03.10. Другата седмица пак ще пусна ЧХГ да съм спокойна, че е там Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 12:39 от Neli___

# 87
  • Sofia
Здравейте и от мен и честит петък. Добре дошли на новите момичета! Flowers Tulip
Тази сутрин бях на преглед, така и не пуснах ЧХГ. Видяхме сакчето с жълтъчното мехурче, което си отговаря на седмицата - 6с.2д., матката е спокойна. Каза да продължавам да пия фолиева киселина и витамини и при стягане в корема мога да приемам нош-па .
В момента нямам кой знае какви симптоми освен честото пишкане и доспиването по различно време на деня, имам си добър апетит ( за разлика от предните бременности) и започвам да усещам доста натрапчиво различни аромати (невинаги приятни) Smile
Препоръча следващ преглед за след 2-3 седмици, тогава щяло да се чуе и сърчицето.
Днес май ще съобщим новината и на децата, вълнувам се Relaxed

# 88
Момичета, във фейса има група “майски бебета 2025”. Ако няма срамежливи, присъединявайте се! 😀

# 89
Avienda със сигурност децата много ще се зарадват. Аз съм сигурна, че и тук още много мами ще се включат, но изчакват първия си преглед. 😀

Общи условия

Активация на акаунт