С термин май 2025

• 34 521
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Момичета, във фейса има група “майски бебета 2025”. Ако няма срамежливи, присъединявайте се! 😀

Аз на този ранен етап не искам да се присъединявам в публична група. Така или иначе би било добре понатам да си направим наша тайна група във фб Smiley Или ти я създаде, Дейзи?

# 91
Май само аз съм се побъркала всеки ден да пускам чхг 😅

# 92
Момичета, във фейса има група “майски бебета 2025”. Ако няма срамежливи, присъединявайте се! 😀

Аз на този ранен етап не искам да се присъединявам в публична група. Така или иначе би било добре понатам да си направим наша тайна група във фб Smiley Или ти я създаде, Дейзи?
Не, не съм аз.. намерих я и я предлагам просто ..

# 93

Ако днес си пуснала, пиши какви са резултатите. Стискаме палци да е нарастнало нормално ☺

# 94

Ако днес си пуснала, пиши какви са резултатите. Стискаме палци да е нарастнало нормално ☺

Реално расте точно на 48 часа но е ниско, миже би защото почнах да го пускам 5 дни преди МЦ

# 95
Здравейте! Втора бременност ми е, имам двтенце на 3г.  От днес влизам в 7 г.с., но симптомите ми са оскъдни към никакви. Идния вторник съм на преглед. Знам, че не е задължително цялото изобилие симптоматика, но все пак се притеснявам. Има ли и други свежарки с нормален, неуголемен и не болезнен бюст Grinning Единствените симптоми са ми често пишкане, не ми се пие кафе и не ми се хапва сладко - а кафе и сладко обожавам, не ми се гади от миризмата на кафето, например, просто не ми се пие.
На предния преглед - вторник, 6гс и 4 дни, се видя сак и жълтъчно мехурче, което също леко ме притесни, докторът каза, че се случвало от 7ма седмица нататък да се види ембрион, за това ме вика отново във вторник..но, уви, кофти ми е! Знам, че е божа работа, каквото и да стане се случва за добро и защото така е трябвало, гледам да мисля позитивно,  но си е и притеснително. Реших да пиша за малко опора и позитивизъм , че до вторник ще има да го мисля....

# 96
Здравейте! Втора бременност ми е, имам двтенце на 3г.  От днес влизам в 7 г.с., но симптомите ми са оскъдни към никакви. Идния вторник съм на преглед. Знам, че не е задължително цялото изобилие симптоматика, но все пак се притеснявам. Има ли и други свежарки с нормален, неуголемен и не болезнен бюст Grinning Единствените симптоми са ми често пишкане, не ми се пие кафе и не ми се хапва сладко - а кафе и сладко обожавам, не ми се гади от миризмата на кафето, например, просто не ми се пие.
На предния преглед - вторник, 6гс и 4 дни, се видя сак и жълтъчно мехурче, което също леко ме притесни, докторът каза, че се случвало от 7ма седмица нататък да се види ембрион, за това ме вика отново във вторник..но, уви, кофти ми е! Знам, че е божа работа, каквото и да стане се случва за добро и защото така е трябвало, гледам да мисля позитивно,  но си е и притеснително. Реших да пиша за малко опора и позитивизъм , че до вторник ще има да го мисля....

Аз също имам преглед идния вторник, но ще съм в 6с. + 4 и много се надявам да чуем и сърчице 😬 Иначе да те успокоя аз също нямам уголемен бюст 😀 Единствено, като се натисна отстрани усещам съвсееем лека болка.

# 97
Здравейте!
Включвам се при вас с термин 05.05.2025.
В 7 седмица и 4 дни. Потвърдихме пулс. И аз съм с минимални симптоми,  за сега😅
Леко бременеене на всички 🥰

# 98
Здравейте на всички 🌸

Аз съм нова тук и като цяло. Първа бременност ми е като според приложението и според Г. излиза да съм в 5 г.с. Термин 20 май 2025.

Последния МЦ започна на 13.08, като винаги ми е бил редовен и съответно като закъсня с повече от два дни си направих тест, който беше положителен .

Разбира се, любопитството не ме остави на мира и бях на преглед предния петък, но гинеколожката ми каза, че е твърде рано да се види каквото и да е и написа в листа, че бременността е непотвърдена!? Имам преглед при нея отново на 3.10 и нямам търпение.

Изписа ми витамини Pregnacare, Biozin mama и но шпа, ако имам някакви болки. В началото нямах абсолютно никакви симптоми, чак тази седмица започна да ми се гади сутрин, но без повръщане, просто искам да ям, но не ми се яде 😅 също така леки болки в гърдите.

Тъй като спортувам доста активно искам да попитам какво мислите за тренировките по време на бременност? От различни известни доктори по света съм чувала, че е много полезно както за бебето, така и за майката и за раждането, но моята Г. На прегледа веднага отсече никакви тренировки?

# 99
Аз също. Но миналия четвъртък видяхме сакчето и спрях.

# 100
Аз също. Но миналия четвъртък видяхме сакчето и спрях.

В коя седмица видяхте сак и как ти бяха стойностите

# 101
Момичета чета по други групи и се замислих някоя от вас правила ли е или ще прави ли пренатален тест живи и здрави като дойде време?Ако да къде?

# 102
  • Варна
Мисля да правя, но все още не знам какъв. И аз чета по другите групи. Даже попаднах на тема специално за това
https://m.bg-mamma.com/?topic=1229728.960

# 103
  • Sofia
Момичета чета по други групи и се замислих някоя от вас правила ли е или ще прави ли пренатален тест живи и здрави като дойде време?Ако да къде?
Hariom1,като започнахме опитите си говорихме със съпруга ми, че ще направим пренатален тест и сега четем по темата. Още не сме взели решение кой тест и къде.
Ние днес казахме на децата, беше емоционално, непринудено, прегръщахме се и плакахме от радост. Много ме изненадаха с думите и разсъжденията си. Нямам търпение да преминем заедно през това преживяване.
Иначе как сте днес , момичета? Аз съм с виене на свят и леко гадене, а до вчера си хапвах добре. Днес и кафе не съм пила.

# 104
С всеки ден се чувствам по-ужасно. Драйфа ми се нон-стоп, боли ме глава, супер уморена съм ( все едно съм копала декари) и само ми се лежи. Като знам, че с първото все едно не бях бременна, сега това ми разказва играта ….

Общи условия

Активация на акаунт