С термин май 2025

• 34 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Вие вече видяхте ли сак?

# 106
  • Варна
Аз в момента се чувствм като небременна. При положение, че снощи и днес сутринта бях с ПМС и гърдите ми бяха много тежки и болезнени. В момента  нищо. Утре сутрин ще си пусна един кръвен тест, че ще се побъркам.
В сряда имам един преглед при гинеколожката, която ми е от 5-6 години насам, но не е репродуктивната, която ми прави инвитрото.

# 107
Аз смятам да правя НИПТ тест към 11 седмица, сега разглеждам вариантите. Ако някой е от Варна, може да погледне тук https://www.svetamarina.com/index.php?go=content&id=146 .
Лабораторията по мои проучвания е https://www.eurofins-biomnis.com/ .

# 108
look не знам дали питаш мен за сака,ако питаш мен видяхме го ма бях  в 6+1 и имаше само жълтъчен мехур

# 109
Ние видяхме сакчето още в 5г.с.
В 6+6 чухме и сърчицето !
Аз се чувствам добре ,всеедно не съм бременна . Просто съм много уморена.

# 110
Здравейте. И ние в 5 г.с. видяхме сакче, Наложи се да отида до спешното, защото прокървих. Иначе първия преглед ми е след няколко дни и не спирам да се моля всичко да е наред. Изтръпвам при всяко ходене до тоалетна 🙏

# 111
А какво е пренатален тест и за какво се прави? Прочетох в сайта, но освен пола, не разбрах останалите неща какво показват.
Простете ме за невежеството.

# 112
Прави се за откриване на хромозомни аномалии. Има различни пакети спрямо аномалиите, които обхващат (това примерно е една от лабораториите, които обмислям, с описани пакети https://visiontest.bg/visiontest-ceni-prenatalen-test-cena/ ). Не винаги включват определяне на пол.
Взимат кръв от майката, отделят ДНК на бебето и изследват.

# 113
Утре ще съм в 6с. + 4 и ще ми е първият преглед. Аз продължавам да нямам кой знае какви симптоми освен, че гърдите ме наболват при натиск отстрани. Ям нормално. Може би по-бързо се изморявам. Та се надявам утре всичко да е наред и ако имам късмет да чуя пулс. Стискайте палци 🍀

# 114
При първата ми бременност видяхме сак 5 дни преди да ми дойде. Обаче сега чета, че поне 10 дни закъснение не мога да разбера. Тогава чхг беше 54 и всичко си се видя.

# 115
lookняма как да видиш сак на 54 абсурд е минимума е 1000 то тестовете не хващат втората черта може да са видяли удебелена лигавица показваща евентуална бременност

# 116
lookняма как да видиш сак на 54 абсурд е минимума е 1000 то тестовете не хващат втората черта може да са видяли удебелена лигавица показваща евентуална бременност

А де и аз това питам, имам снимка на сака с датата и теста с резултата, днес ги прегледах

# 117
А сега виждат ли нещо извинявай ако си казвала ама съм пропуснала сега първи преглед ли ще ти бъде ?Мен с детето ми което е на 3 ме сбъркаха и ми казаха че е кухо яйце и искаха да ме кюртират.... така че никога не се доверявай на едно мнение стискам палци всичко  да бъде наред🙏

# 118
А сега виждат ли нещо извинявай ако си казвала ама съм пропуснала сега първи преглед ли ще ти бъде ?Мен с детето ми което е на 3 ме сбъркаха и ми казаха че е кухо яйце и искаха да ме кюртират.... така че никога не се доверявай на едно мнение стискам палци всичко  да бъде наред🙏

Другата седмица успях да запиша час, надявам се всичко да е наред 🙏 ти ходи ли на преглед

# 119
Аз, ако всичко е наред, ще правя пренатален тест - сигурно Cellgenetics, както и първия път.

Общи условия

Активация на акаунт