С термин май 2025

• 35 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
В моя случай ще ме запишат на ЖК в 10 г.с. и съответно от тогава с ЛКК ще започнат да ми дават болнични, а преди това ще взема от личен лекар. Не че е някаква практика това. Просто съм след две извънматочни бремености и няколко инвитро процедури. На лекарката не й даде сърце да ми откаже. Директно я питах. Даже ми каза от къде мога да взема преди това болничен срещу заплащане, но ако отида сега, после ще трябва да минавам ТЕЛК.

А и аз на работа съм доста разсеяна. Много ми се спи. Особено в петък.

# 331
Ама ЛЛ ще ти даде за друго не за бременностби после ще ти стигнат

# 332
  • Варна
Ама ЛЛ ще ти даде за друго не за бременностби после ще ти стигнат
Да

# 333
  • София
Аз днес влизам в 6та седмица и вече мисля за взимане на болнични.
Бях със счупен лакът вкъщи, ако мислите, че някой се е съобразил от работата с това. Писах имейли, звъняха ми, чака си ме работата. Днес първи ден на работа и ми се поду другата ръка от преработване.. Та едва ли ще им пука особено, че ми е зле, повръщам, боли ме корема от неудобния стол и несъобразявам.
Миналия път прокървих точно на работа. И после няма бебе, може би ако си бях лежала в нас.. Нали. Та съм решила само нещо да ми стане зле тук и не грип, каквото си реши да ми пише лл, нищо не е по-важно от детенцето ми.

# 334

Утре се каня да си взема карта за фитнеса, ама да видим дали ще си приема поканата(че усещам как това обездвижване не ми действа добре, два месеца не съм тренирала)

Мария, ти със същата програма ли ще продължиш както преди бременността или имаш някаква нова?

# 335
Sammy west попитай дали не може да работиш от вкъщи аз съм си унас и затова засега не си взимам болничен ама нещо се гласят да ни връщат в офиса и аз не искам че там сме такъв отворен офис голяма зала околон220 човека сме ...

# 336
  • София
Hariom1, да и това е вариант, но в нашата фирма се гледа с много лошо око на такива въведения. Но иначе и в стаята, където аз работя сме 100 човека, влизат-излизат и наистина това би било добър вариант за мен.
Не искам да казвам на шефа още за бременността. Но ако се наложи ще кажа де. Да не се налага от лошо...

Момичета, да питам, в сряда ще ида на друго място да ме прегледат с ехограф, че не ми хареса при моето аг, че му е скапан и нищо не се вижда. Ще съм във 6+2. Ще се вижда ли ембрион ако има или само жълтъчно мехурче?

# 337
Според мен би трябвало да се види и ембрион при мен в 6+6 имам ембрион с пулс

# 338
  • Варна
Sammy_west, би трябвало да се види в тази г.с. ембрион; за пулс е на границата. При мен в 6+1 се видя и чу каквото трябваше.

# 339
  • София
Ох, дано. Толкова е чакана и желана тази бременност, че съм много напрегната и нетърпелива. Искам всичко да е наред, да дишам спокойно, но като чета по темите това май докато детето не се ожени не се случва 😂😂😂

# 340
Ох, дано. Толкова е чакана и желана тази бременност, че съм много напрегната и нетърпелива. Искам всичко да е наред, да дишам спокойно, но като чета по темите това май докато детето не се ожени не се случва 😂😂😂

Хахах, аз честно казано след прегледа съм спокойна точно един ден после пак почвам да премислям всичко 😂 успех, sammy, вярвам, че всичко ще е наред и чакаме да споделиш хубавите новини! ☺

Аз щях да питам, тъй като прегледа ми беше на 3-ти октомври и ме вика след това чак на 31-ви са БСХ, не е ли малко голяма пауза между прегледите?

# 341
Здравейте момичета 🫠 Тези от вас които са били на терапия с естрофем до коя г.с го пихте? Четох на опаковката пише след замременяване да се спре, а на мен ми казаха до 12г.с . Ще се радвам да чуя вашите мнения.

# 342
Някой от вас правил ли си е тест за съвместимост с партньора,защото ние не сме и се чудя дали сега трябва Neutral Face

# 343
Някой от вас правил ли си е тест за съвместимост с партньора,защото ние не сме и се чудя дали сега трябва Neutral Face

Какъв е този тест?

# 344

Какъв е този тест?
Ами аз също не съм наясно, май кръвен на майката и бащата,но ми казаха,че трябвало,за да се избегнат аномалии и затова реших да ви питам и вас дали сте запознати?

Общи условия

Активация на акаунт