С термин май 2025

• 35 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Моята репродуктивна лекарка казва, че няма горна граница. Вече ако е 300 nmol/l и си на терапия, може да се помисли за намаляване на прогестерона.

# 421
  • Sofia
Момичета ,започнахте ли да използвате нещо за стрии ? Сутрин нямам корем ,но хапна ли се подува . Мъжът ми ,когато ме гушне ми казва ,че корема ми започва да му пречи 😄. Препъръчайте ми някое мазило ,което да си върши работата.
При мен гърдите ми започнаха отново да се нацепват.  Това ми е слабото място. Чудя се какво да си взема и да се мажа, защото нали спрях да ползвам партфюми и кремове за тяло заради засиленото обоняние.

Моята мениджърка вече знае. Нашият екип работим предимно хоум офис, засега успявам да ходя от време на време и в офиса , но сме се разбрали, че ако има нещо ще си оставам вкъщи,за да се пазя.

Zvunch, добре дошла. Надявам се всичко да е наред и да имаш една по-спокойна бременност. Ако усещаш, че ти идва в повече и не можеш да се справиш с работата най-добре е да споделиш с прекия си ръководител и да си вземеш болничен или отпуск, за да се погрижиш за себе си.

# 422
Здравейте, момичета.Включва се плахо и аз.Втора бременност.Планирана,следена и такава след биохимична през юли..Термин по приложения между 24.05-27.05.Различно ми го дава.Първото ми детенце е родено през януари 2019 г.Много тежка и неприятна бременност.Контракции, кървене няколко пъти.3 пъти лежах за задържане и в крайна сметка родих секцио в 39+2 г.с.С кръвно 130/95
Сега ме е много страх и постоянно съм във филма.Първо беше дали ЧХГ ще нараства, после беше,че прогестерона ми пада и съм на лека терапия с утрогестан 2х100 мг вечер-вагинално.Бях на преглед на 07.10.Видяхме пулс 157 уд/мин.Обачеее...аз пак не се чувствам сигурна дали тази бременност ще продължи...Имах някакви симптоми, коит вече ги няма като цяло.Имам само киселини и ми се спи.И сега треперя до следващия преглед, който се пада в 9 г.с. на 21.10.Проблемът е,че и работата ми е свързана с много стрес и различни хора, а започва "вирусният" сезон и хич не ми се иска да се накичвам с нещо...И се чудя кога да кажа на ръководството и да излизам в болничен..
Здравей, от сърце ти пожелавам всичко да е наред,аз също почти нямам симптоми само понякога ми се гади,но това е. А за работата според мен час по скоро си остани вкъщи,за да имаш пълното спокойствие, ти и бебчо сте най важни работа, ще има винаги! Успех ти желая!

# 423
Здравейте, момичета!☺
Аз от седмица вече знам, че ще имаме второ бебче. Бях направила два теста, които се оказаха положителни и после отидох и на преглед във Вита, като лекаря беше установил, че съм в 7-ма седмица и 3-4 дни, имаше си сърдечна дейност.
Беше голям шок за мен, тъй като бебето ми точно беше навършило годинка, но живот, изглежда така е било писано.
Лека и безпроблемна бременност на всички!❤
Ще Ви следя със сигурност и ще се включвам, когато имам време и възможност!❤

# 424
Здравейте, момичета!☺
Аз от седмица вече знам, че ще имаме второ бебче. Бях направила два теста, които се оказаха положителни и после отидох и на преглед във Вита, като лекаря беше установил, че съм в 7-ма седмица и 3-4 дни, имаше си сърдечна дейност.
Беше голям шок за мен, тъй като бебето ми точно беше навършило годинка, но живот, изглежда така е било писано.
Лека и безпроблемна бременност на всички!❤
Ще Ви следя със сигурност и ще се включвам, когато имам време и възможност!❤

Добре дошла и леко бременеене Hug
Хайде и други бъдещи мами да се включват да обменяме съвети Grinning
Mysticflame свърза ли се с АГ за прогестерона? Blush

# 425
Здравейте, аз съм в 9г.с. и 2 дни, ембриончето изостава със седмица спрямо последния М.Ц. и овулация, но докторът ме успокои, че не рядко се случва и че всичко на този етап му изглежда чудесно. Втора бременност ми е, имам момченце, което края на Септември стана на 3 годинки. Успешна и лека бременност на всички! Simple Smile

# 426
Здравейте на всички нови мами в темата Hug

Hope, още не съм, тъй като мисля, че щом е високо не е проблем. Мисля следващата седмица да се чуя с нея и ще споделя.

Много ми е странно, че толкова бързо ми отшумяха симптомите за има няма 3 седмици. Не, че се оплаквам де, чувствам се много по-добре 😄

# 427
Cubanita, добре дошла и на теб Hug
Mysticflame и аз смятам, че не е пролем прогестерона, просто ми стана интересно. Доколкото съм чела той се прилага до към 12г.с. Нямам търпение да спра с него. Заради бактерийка в микробиологията АГ ми предписа вагинално хапчета, та пия прогестерона перорално (каза, че хапчетата могат да се прилагат толкова рано, та се доверявам) ... няма такава гадост, замайване. Поне терапията е само 6 дни, имам още 3 и отново ще е вагинално.
Иначе за симптомите аз от самото начало съм си така. Само гърдите при натиск ме болят и киселините. Дано така и остане Grinning

# 428
Здравейте,момичета!
 Може ли да споделите,какво се пие за глава,че се мъча часове и не смея нищо да пия.

# 429
Здравейте,момичета!
 Може ли да споделите,какво се пие за глава,че се мъча часове и не смея нищо да пия.

Пробвай парацетамол Hands Plus1

# 430
Момичета,днес по приложение влизам в 8 г.с.Обаче симптомите ми рязкоо изчезнаха...Леко се побърквам.Имах киселини, отпадналост,менструални крампи и боцкания в гърдите.От петък киселините намаляха.Пиех гавискон и сода.Гърдите ме боцкат по-малко...Ще се побъркам до 21...😢

# 431
Момичета,днес по приложение влизам в 8 г.с.Обаче симптомите ми рязкоо изчезнаха...Леко се побърквам.Имах киселини, отпадналост,менструални крампи и боцкания в гърдите.От петък киселините намаляха.Пиех гавискон и сода.Гърдите ме боцкат по-малко...Ще се побъркам до 21...😢
Както писах, аз пък симптоми почти никакви не съм имала изобщо. Един ден имам киселини, един нямам. През някакво време все натискам гърдите и се успокоявам, че ме болят. Гледам да мисля само в положителна насока. Не се притеснявай, всичко е наред Hug

Иначе мисля скоро да взема лосиона или крема за стрии на Палмърс. Нямам идея от кога е добре да се мажем, но добри отзиви чета Grinning

# 432
Аз започнах да се мажа, защото ми е втора скорошна бременност и ми се струва, че бързо ще се появи корем. Но и гърдите ми се издуха много, и заради тях започнах толкова рано. Предният път започнах да се мажа около 5тия месец.
И все пак мисля, че всичко е до ген. Има жени, които никога не са се мазали с нищо и нямат стрии, както и обратното. Но малко допълнителна хидратация не вреди Blush

# 433
На мен още в пубертета започнаха да ми се появяват стрии на гърдите ,паласките   вътрешната част на бедрата и на задните части . Имам си ,но не ми се иска да ми се нацепи и корема. Свекърва ми няма нито 1 стрия за две бременности едната от които двуплодна  ,мазала се е със свинска мас. Майка ми от друга страна има доста ,въпреки мазилата. Мисля ,че е до кожа .

# 434
Аз мисля, че е за предпочитане да нямаме кофти симптоми , изобщо не е тъжно 😅 има жени, при които продължават цели 9 месеца и такива, които пък въобще нямат през цялата бременност (благословени от Бог) Joy

Така че, нека се радваме, че лошите симптоми са били за кратко и вече можем да се наслаждаваме на този период докато се чувстваме здрави и в кондиция ☺

Общи условия

Активация на акаунт