С термин май 2025

• 35 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз си взех клинчета - 2 черни L (44-46)
Материята се разтяга и "дишат", което на мен ми говори, че ще ми е студено с тях.
Бих ги определила подходящи за пролетта или ако в дома ви е голяма жега, но аз съм си топлолюбива и очаквах да са по-подходящи за зимата. Те lidl ще пуснат пак за бременни, но не го правят често.
Преди време се бях объркала и си бях купила 2 рокли и 1 суичър от серията за бременни на lcwaikiki. Да ви кажа честно много са добри, като качество. Ще си ги нося, ако имам късмет.

# 406
Аз си взех клинчета - 2 черни L (44-46)
Материята се разтяга и "дишат", което на мен ми говори, че ще ми е студено с тях.
Бих ги определила подходящи за пролетта или ако в дома ви е голяма жега, но аз съм си топлолюбива и очаквах да са по-подходящи за зимата. Те lidl ще пуснат пак за бременни, но не го правят често.
Преди време се бях объркала и си бях купила 2 рокли и 1 суичър от серията за бременни на lcwaikiki. Да ви кажа честно много са добри, като качество. Ще си ги нося, ако имам късмет.
Даа и аз ще взема да имам. Рядко ги пускали и аз така разбрах.
Ще имаме всички късмет и ще гушкаме пухкави бебета Heart Винаги мислете позитивно и вярвайте Heart

# 407
Момичета, намерих страхотен канал в ютуб за пренатални упражнения, дори и такива подходящи за края на бременността с цел наместване и по-плавно раждане, както и йога и много други за след това. Казва се Pregnancy and postpartum TV, ако някоя се интересува от такива неща.

Подкрепям Hope7930 трябва да сме спокойни и позитивни Hug

# 408
Момичета ,започнахте ли да използвате нещо за стрии ? Сутрин нямам корем ,но хапна ли се подува . Мъжът ми ,когато ме гушне ми казва ,че корема ми започва да му пречи 😄. Препъръчайте ми някое мазило ,което да си върши работата.

# 409
Аз ползвам бътър за тяло с масло от шеа, защото са по-мазни от лосионите и кремовете, а на някои места чисто масло от кокос. Като свърши това бурканче мисля да пробвам на Cocosolis жълтия, който е за стрии. Състава му е доста добър и е натурален.

# 410
Момичета ,започнахте ли да използвате нещо за стрии ?

Аз си взех това олио за стрии на Maternea https://maternea.bg/product/olio-za-elastichnost/

Мажа се всеки ден, а когато се сетя и по два пъти, но дали върши работа все още не знам. Надявам се, че ще свърши добра работа, защото не искам да имам стрии 😄

# 411
Това със стриите си е до ген до тяло аз н3 съм се мазала нито 1 път с първата б и нямам никакви стрии сега пак няма да се мажа имам го това на матернея и интимния гел добри са им продуктите аз просто не обичам да се мажа 🤣 и крем за ръце не ползвам

# 412
Здравейте, момичета.Включва се плахо и аз.Втора бременност.Планирана,следена и такава след биохимична през юли..Термин по приложения между 24.05-27.05.Различно ми го дава.Първото ми детенце е родено през януари 2019 г.Много тежка и неприятна бременност.Контракции, кървене няколко пъти.3 пъти лежах за задържане и в крайна сметка родих секцио в 39+2 г.с.С кръвно 130/95
Сега ме е много страх и постоянно съм във филма.Първо беше дали ЧХГ ще нараства, после беше,че прогестерона ми пада и съм на лека терапия с утрогестан 2х100 мг вечер-вагинално.Бях на преглед на 07.10.Видяхме пулс 157 уд/мин.Обачеее...аз пак не се чувствам сигурна дали тази бременност ще продължи...Имах някакви симптоми, коит вече ги няма като цяло.Имам само киселини и ми се спи.И сега треперя до следващия преглед, който се пада в 9 г.с. на 21.10.Проблемът е,че и работата ми е свързана с много стрес и различни хора, а започва "вирусният" сезон и хич не ми се иска да се накичвам с нещо...И се чудя кога да кажа на ръководството и да излизам в болничен..

# 413
  • София
zvunch, мен като ми казаха, че виждат отлепване на сакчето, а вече имам опит какво става, ако не си обърнеш внимание и страх не страх отидох при шефа и казах, че трябва да си остана вкъщи, за да се опитам да запазя бременността. Казах, че не знам до кога, ще съм хоум офис и ако се наложи да съм болничен ще кажа и ще предоставя такъв от ЛЛ. Е, шефа пребледня, ама каза добре. Сега ми е спокойно, че каквото мога съм направила. Другото - божа работа

# 414
zvunch, мен като ми казаха, че виждат отлепване на сакчето, а вече имам опит какво става, ако не си обърнеш внимание и страх не страх отидох при шефа и казах, че трябва да си остана вкъщи, за да се опитам да запазя бременността. Казах, че не знам до кога, ще съм хоум офис и ако се наложи да съм болничен ще кажа и ще предоставя такъв от ЛЛ. Е, шефа пребледня, ама каза добре. Сега ми е спокойно, че каквото мога съм направила. Другото - божа работа
Така е,щом имаш възможност.
Ние все още на никой не сме казали нищо и усещам,че и тази бременност ще мине в притеснения.И за капак имам и менструални болки от време на време.

# 415
Ние също не сме казали на никой още .. и ще крия докато мога. На работа се усещат, че има нещо, но никой не ме пита директно.
Само майка ми ме хвана без да иска 😀😀 ама то защото нон-стоп ми е лошо и съм жълта и тя директно ме пита 😀 и това е. Дори на детето не сме казали. Ноо мисля да забавя възможно най-много това с казването …

# 416
Zvunch, добре дошла! Пожелавам ти тази бременност да е по-спокойна и да се зарадваш на пухкав резултат накрая! Между другото, аз съм имах болки по едно време като менструални, а сега от седмица абсолютно нищо ми няма, освен гърдите, че ме болят.

Момичета, някой може ли да разчете тези резултати за Прогестерон, които си пуснах днес? Не мога да разбера тази черта обърнатата какво значи по-голямо ли, по-малко ли е..

# 417
  • Варна
Mysticflame, резултата ти е по-голям от 143.1, което е супер.
Звънч, добре дошла! Дано всичко е наред и всички да гушкаме бебошоци м. май.

# 418
zvunch добре дошла Blush Аз имах много отпуска, та от 18.09. до края на октомври съм отпуска. Вероятно ще я продължа още 2 седмици, тогава точно ми е феталната и скрининга.
Ако ще се чувстваш по-спокойна, взимай болничен и не го мисли толкова. Никой няма да ти благодари после, че си работила въпреки стреса и вирусите. Мислете повече за себе си, това е вашето дете Hug
Mysticflame, не си спомням ти приемаше ли прогестерон? Ако приемаш мисля, че трябва да говориш с АГ за плавно спиране по схема. В повечето лаборатории горната граница е до към 140, но в Рамус сега гледах е 147 за първи триместър. Най-добре прати на АГ резултата да изкаже мнение Heart

# 419
Mysticflame, не си спомням ти приемаше ли прогестерон? Ако приемаш мисля, че трябва да говориш с АГ за плавно спиране по схема. В повечето лаборатории горната граница е до към 140, но в Рамус сега гледах е 147 за първи триместър. Най-добре прати на АГ резултата да изкаже мнение Heart

Да, тъй като предния път беше 77 в Кандиларов, но моя беше грешката, че не отидох да го изследвам веднага в друга лаборатория. Днес си го пуснах отново, тъй като си пуснах и токсоплазмоза още веднъж и реално не знам дори дали съм имала нужда от някаква терапия като за начало.

Ще се опитам да се свържа с АГ да я попитам какво да правя, защото от този утрогестан се подувам страшно.

Много ти благодаря за отговора! Heart

Общи условия

Активация на акаунт