С термин май 2025

• 34 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Аз с голямото бях много  тревожна нон стоп хипохондрия нервност сега ходя на психолог 2 пъти в месеца той е психотерапевт правят ми хипноза и се чувствам добре

# 526
Здравейте отново ! Включвам се и днес. Интересно ми е как сте с храната ? Аз лично до преди 4/5 дена не можех да ям нищо друго освен плодове и препечен хляб. Сега като че ли започвам да си хапвам по нормално , но месо и мазни пържени храни да не видя и да не усетя , мога да каже че даже от мисълта за тях ми се гади . Желания за сладко никакво.   От предишния ми въпрос и отговорите към него се успокоих че не съм само аз по емоционална . 10 минути съм в депресия после се чувствам отлично . Вдигам кръвното на мъжа ми за глупости и после ми става жал чак. И така общо взето с храната и емоционалното ми състояние . Надявам се по скоро да се нормализира . Приятен следобед! 😘

# 527
Здравейте отново ! Включвам се и днес. Интересно ми е как сте с храната ? Аз лично до преди 4/5 дена не можех да ям нищо друго освен плодове и препечен хляб. Сега като че ли започвам да си хапвам по нормално , но месо и мазни пържени храни да не видя и да не усетя , мога да каже че даже от мисълта за тях ми се гади . Желания за сладко никакво.   От предишния ми въпрос и отговорите към него се успокоих че не съм само аз по емоционална . 10 минути съм в депресия после се чувствам отлично . Вдигам кръвното на мъжа ми за глупости и после ми става жал чак. И така общо взето с храната и емоционалното ми състояние . Надявам се по скоро да се нормализира . Приятен следобед! 😘
Catlove, аз от самото начало до ден днешен не съм имала нито гадене, нито повръщане. Мен киселини ме мъчат вечер, като легна.
Ям абсолютно всичко и сладко ям. Само авокадото и яйцата ми се отвратиха, явно прекалявах в началото. Сега тамън ще си запека принцески с яйце и сирене, да ги вмъкна някак тия яйца Grinning

# 528

Аз в началото бях със зверски апетит, ядях всичко и по много. Огладнявах половин час след хранене, въпреки че ми се гадеше. После постепенно започнах да избягвам месо, сладко, след това ядки и плодове, изведнъж осъзнах, че не понасям всяко нещо, което хапна. Влизах в рамките на салати с много сол и оцет, туршии, кисели краставички и филийки. Може би това представлява пика на проблемите ми с храненето, защото до преди 2-3 дни след всяка храна засичах максимум 15 минути преди да се разделя с нея.

Моята бременност е много желана. Наложи се да мина през кратко лечение, което бързо даде резултат. Щастието беше просто неописуемо, но няколко дни по-късно изпаднах в такава депресия, че нито аз, нито моичкия можехме да повярваме, че двете чертички ме изплашиха вместо да ме направят най-щастливата на света. От доста време ходя на психолог и именно психоложката ми помогна много бързо да се отърва от този стрес и да се осъзная къде се намирам. Може би основната причина е, че до скоро само тя знаеше, а мен много ме мъчи да не споделям тревогите си. Smile

Не се притеснявай! Гони всички негативни мисли. Аз заложих на разходките из квартала. Няколко приказки за притесненията ми и малко свеж въздух винаги са ми действали положително.
Пък мъжете като не могат да раждат, да се научат на търпение. Това е положението! Smiley

# 529
Здравейте момичета, как сте?

Нямам търпение за прегледа ми следващия четвъртък!

Относно храната, имаше 2 седмици, в които ми беше малко лошо, но иначе си хапвам всичко - готвено, месо, закуски, само и аз като Hope не знам какво ми стана, но с авокадо и яйца ми е много трудно, а преди само с това закусвах. Иначе и сладко ми се яде и плодове кисели си хапвам боровинки, зелени ябълки и круши най-вече. Искам да намаля сладкото, но аз винаги съм си похапвала по нещо малко на ден и не мога.

Искам да попитам дали някой вярва в този мит, че ако ти става лошо и повръщаш ще е момиче, а ако не - момче? Интересно ми е особено от родилите, тъй като вчера го чух за първи път 😅

# 530
Здравейте момичета, как сте?

Нямам търпение за прегледа ми следващия четвъртък!

Относно храната, имаше 2 седмици, в които ми беше малко лошо, но иначе си хапвам всичко - готвено, месо, закуски, само и аз като Hope не знам какво ми стана, но с авокадо и яйца ми е много трудно, а преди само с това закусвах. Иначе и сладко ми се яде и плодове кисели си хапвам боровинки, зелени ябълки и круши най-вече. Искам да намаля сладкото, но аз винаги съм си похапвала по нещо малко на ден и не мога.

Искам да попитам дали някой вярва в този мит, че ако ти става лошо и повръщаш ще е момиче, а ако не - момче? Интересно ми е особено от родилите, тъй като вчера го чух за първи път 😅

Аз лично не вярвам в тези работи. Има много симптоми в интернет, които ми показват различен пол Grinning Ако не ти се гади-момче; Ако ти се яде сладко-момиче (съответно солено и кисело е момче); Ако ти е студено през повечето време-момче и обратното за момиче; ако имаш голям апетит-момче и т.н. Всякакви работи има за пола Grinning
 Ако на някой му е интересно може да напише в Google: Полът на бебето според китайския календар и Полът на бебето според рождените дати на родителите. Всъщност при тези два калкулатора ми съвпада пола Grinning

# 531
Момичета,скоро бях писала,че почти всички симптоми ми бяха изчезнали....Днес бях на преглед отново и се оказаха еднояйчни близнаци.И още повече съм във филм...

# 532
  • Варна
Момичета,скоро бях писала,че почти всички симптоми ми бяха изчезнали....Днес бях на преглед отново и се оказаха еднояйчни близнаци.И още повече съм във филм...
Честито! Май ти познах, че са близнаци в една друга тема за стойности на ЧХГ преди месец Simple Smile

# 533
Честито! Май ти познах, че са близнаци в една друга тема за стойности на ЧХГ преди месец Simple Smile
Хах..да...Боже🥰В шок съм де,до сега бях на 3 прегледа и беше само 1,а днес се показаха и двете.Док ми каза,че автоматично ставам рискова. И ще я карам ден за ден.

# 534
Здравейте! ❤ Включвам се при Вас с термин 28 май ,2025г. Първа бременност. На 25 години съм .Една година опити и чудото стана.Само да вметна че съм с поликистоза .  Гинеколожката ми изписа УТРОГЕСТАН сутрин и вечер по едно. Искам да Ви попитам имате ли някакви оплаквания като например болки в кръста или задните части?🫣 И също така силна емоционална чувствителност ?
Здравей, аз също имам болки в кръста и най интересното е че се появяват всяка вечер след 18:00  ( знам,че звучи малко налудничево) но през деня нямам болка. Доктора ми каза,че е напълно нормално разтягали се някакви връзки най вече,че ми е първа бременност.

# 535
Zvunch!!!! Това е толкова хубава новина, щастието се удвоява ❤

Честито за хубавите новини!

Hope, и аз не вярвам, но по описаното трябва сто процента да е момче 🤣 сега ще проверя от любопитство и тези, които спомена.

# 536
Момичета, някоя от вас има ли с предна долу ниско плацента, тъй ката ми казаха,че е рисково и много трябва да се пазя.

# 537
Zvunchh честито за хубавата новина Simple Smile Вярвам, че всичко ще бъде наред !

Момичета , аз пък от вчера съм с ужасен сърбящ обрив по ръцете и краката, в интернет пише че може да е уртикария , надявам се да е нещо безобидно. Утре съм на преглед при дерматолог, да видим какво ще каже . Някоя имала ли е подобен проблем?

А относно храната , с времето става по-леко  , но ако нещо не ми хареса на мирис или вид не мога да го ям . Отскоро ми започнаха  киселините , и засега ги преборвам с газирана вода 😃

# 538
Честито, вече сме с две двойки близнаци в темата за сега. Само че моите са разнояйчни. Grinning

[quote author=zvunch link=topic=1685453.msg48718650#msg48718650 date=1729525574]
[/quote]

# 539
Близнаци = двойно щастие ! ♥️💙
Относно храната ,въобще нищо не ми харесва ,освен тостер с домат и сирене . За яйца само като се сетя и ми става лошо . Никога не съм била капризна относно храна и винаги съм си изяждала всичко ,като добро прасенце 😄.
Откакто съм бременна се отвръщавам от храната ,не повръщам ,не ми се гади ,но и не ми се яде. Примерно вече не обичам пържени картофи! Кой не обича пържени картофи ?!
За пола ,при мен всичко сочи към момче от бабините деветини включително и китайския календар и това с рожденните дни на родителите ,пък ще разберем след някоя друга седмица.
На 31ви съм на фатална морфология и биохимичен скрининг ,дали тогава може да се предположи пол , ще съм в 13г.с ?

Общи условия

Активация на акаунт