С термин май 2025

• 31 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Добре, разбирам напълно и има логика. Предполагам и ние ще изчакаме, то аз дори не знам какъв ще ми е списъка още, така че след нова година ще ги мисля 😀 Освен нали колички, дрешки, легло к такива неща, може би по-нататък ще обсъждаме и такива неща тук 🌞

# 706
Добре, разбирам напълно и има логика. Предполагам и ние ще изчакаме, то аз дори не знам какъв ще ми е списъка още, така че след нова година ще ги мисля 😀 Освен нали колички, дрешки, легло к такива неща, може би по-нататък ще обсъждаме и такива неща тук 🌞

Оо, нямам търпение да обсъждаме вече тези нещааа Grinning Трябва да оставим някои работи и за подаръци от семейство и приятели. Да няма после чуденки какво да взимат Grinning
Иначе Mysticflame ти пита за прегледи тази седмица. Аз казвах, ама пак да кажа, че на 7.11. ми е феталната и БХС. Та стискайте палци всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

# 707
Момичета някоя от вас усеща ли вече ритничета???

# 708
Здравейте, момичета. Моята фетална и БХС са на 06.11. Слава Богу кървенето и зацапванията спряха и се надявам в следващите месеци да не ги видя повече. Стискам палци за всички ни скоро да обсъждаме най-прекрасните покупки и най-вълнуващите усещания ❤️

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 19:27 от Perla23

# 709
Идеята с прегледа преди НИПТ теста е да се види, че бебчето е наред. При мен така се получи, че имах случайно преглед преди НИПТ теста в същия ден и развитието беше спряло. Бях чувала, че е добре да се отиде на преглед преди това, но ми беше изхвръкнало от главата честно казано и случайно така се получи, че да имам преглед. Съответно се обадих и отмених НИПТ теста.

Да напомня отново, ако някой иска да бъде добавен в списъка, да ми пише ✌.
Аз да се похваля, че симптомите ми се върнаха.
Ще правя НИПТ другата седмица.
Въпрос към момичетата, които са го минали: трябва ли да мина на преглед при аг преди това?
Моята измрънка нещо за преглед преди изследването, ама аз не разбрах кое изследване НИПТ или феталната морфология.

# 710
Deili, аз не усещам бебето все още.
Perla, успех на 6ти Flowers Four Leaf Clover Имаше някоя девойка с фетална и БХС на 8.11. Успех и на нея Flowers Four Leaf Clover
Mockingbird, прегръдка, да видиш скоро двете черти и да е до края Heart

# 711
Благодаря, Hope7930! 🩷

# 712
Добро утро . Имах много тежка вечер . Адски силно главоболие! Плакала съм от болки . Просто нещо страшно . Пих два парацетамола и никакъв ефект. Имах и силни болки по цялото тяло , всеки мускул . Имах и треска. Днес ще се обадя на гинеколожката да ми изпише нещо и да види всичко наред ли е. Още до сега имам тъпа постоянна болка . Надявам се да не е нещо сериозно. Най вероятно съм настинала . Знам ли 🤔

# 713
  • Varna
А гледате ли вече продукти за бебето? Знам, че е рано да се купува. Някой престрашил се има ли?

Аз гледам, засега само из нета... но може би скоро ще отида да разгледам на живо. Живот и здраве ще ни е първо детенце и всичко ми е като ядрена физика... толкова много и различни неща, 1000 вида колички... питам приятелки - съветват да ходя намясто в магазините и да преценя какво би ми било удобно.
За самото пазаруване, мисля да отложа максимално. Даже е твърде вероятно мъжът ми да пазарува, защото като стана тежкотоварна едва ли ще ми се обикаля по магазините, но дотогава трябва поне да сме го измислили какво искаме.

# 714
Добро утро . Имах много тежка вечер . Адски силно главоболие! Плакала съм от болки . Просто нещо страшно . Пих два парацетамола и никакъв ефект. Имах и силни болки по цялото тяло , всеки мускул . Имах и треска. Днес ще се обадя на гинеколожката да ми изпише нещо и да види всичко наред ли е. Още до сега имам тъпа постоянна болка . Надявам се да не е нещо сериозно. Най вероятно съм настинала . Знам ли 🤔

На мен с тези болки по цялото тяло и треска ми звучи като вирус, ковид да не е... консултирай се и с личния. Бързо оздравяване. Кажи какво са казали Flowers Four Leaf Clover

# 715
  • Варна
Ох милата, дано всичко е наред! И на мен ми звучи като вирус. Мен на няколко пъти се пробва гърлото да ме заболи и открих нещо, което ми помага - гаргара с вода за уста и дъвчене на дъвка. За 1 ден и се оправях. Включително Мм преди 10 дни се разболя от някакъв вирус, освен че го изчътках в другата стая, ей това правех. А иначе ще ви постна на мен какво ми е казала АГ да вземам, ако имам симтоми и то определени неща взависимост от ситуацията:
1) парацетамол 2х1 като противовъзпалителна терапия
2) Авирон рапид таблетки по схема от опаковката
3) Цитровит табл. 500 мг по една до две на ден
4) Биозин мама 2х1 табл- за имуностимулация
5) симптоматични за гърло - Трахизан таблетки за смучене или Тантум верде на 3 часа, за нос муконазал спрей -  два три пъти на ден,  за кашлица - Мукоплант сироп - на 3 часа по 15 мл.

И аз няма да бързам с покупките. Мисля обаче този път да заложа на нискобюджетни. С каката толкова много излишни неща имахме, някои не влязоха в употреба даже. Примерно въобще не се трогваше от електрическата люлка. Искаше си мама. Даже и зимния кош на количката не ползвахме. Няма да забравя с какво желание излязох на първа разходка с нея и какъв рев му удари в количката. Пак си искаше мама.

# 716
Момичета, днес си пуснах НИПТ и ми казаха, че до две седмици ще излезе.

Връчиха ми и резултатите от БХС като ми казаха, че няма нищо притеснително, но за даун ми показва 1:2670, а съм виждала, че на повечето хора резултата им е доста по висок на 50-60,000.

Все пак съм чувала доста неща за БХС и ще изчакам да видя резултатите от пренаталния, но исках да ви попитам дали някой е имал подобен случай?

# 717
  • Sofia
Здравейте, момичета ! Аз съм 13-та седмица началото и умората е толкова силна след елементарни дейности, че се чувствам като болна. Свършвам съвсем лесни неща и след това едвам се възстановявам. Има ли някоя от вас с толкова ниско ниво на енергията ?

Здравейте и от мен. Аз съм точно така, нямам никаква енергия и каквото и да правя е на ръба на силите ми, като парцал съм. Имах подобрение с храненето и след това пак повръщах. Сега пак ми се повдига от почти всичко. В четвъртък ще съм 13 г.с. При мен липсата на енергия се дължи главно на липсата на храна, често и поради тази причина ми пада кръвното и ушите ми заглъхват и започват да пищят.... До кога така не знам, надявам се скоро да отмине, защото се чувствам зле от това състояние и невъзможността ми да извършвам нормални дейсвия без да ми прилошее...

Виждам, че сте обсъждали темата за покупките, аз ще се възползвам от приятелски дарения така да се каже, това ще ни е трето дете и определено имам опит с покупките. Тове което ние ще трябва да купим задължително е кошарата. Дори количка имам обещана вече ахахха Та чакам с нетърпение да разберем пола,за да видя от кой какво ще взимам.

На мен ми промениха часа за ФМ. Бях го запазила онлайн за петък следобед. Когато се обадих да попитам и за БХС ми препоръчаха да сменим часа,защото петък не бил подходящ ден за взимане на БХС,защото пробата щяла да  остане в клиниката уикенда и можело да се отрази на резултата. А двете неща се правели едно след друго и не искаха да идвам в различни дни. Та вместо на 8.11, ме викат на 11.11. Надявам се да не е късно, тогава ще съм 13с.4д.

# 718
Здравейте, момичета ! Аз съм 13-та седмица началото и умората е толкова силна след елементарни дейности, че се чувствам като болна. Свършвам съвсем лесни неща и след това едвам се възстановявам. Има ли някоя от вас с толкова ниско ниво на енергията ?

Здравейте и от мен. Аз съм точно така, нямам никаква енергия и каквото и да правя е на ръба на силите ми, като парцал съм. Имах подобрение с храненето и след това пак повръщах. Сега пак ми се повдига от почти всичко. В четвъртък ще съм 13 г.с. При мен липсата на енергия се дължи главно на липсата на храна, често и поради тази причина ми пада кръвното и ушите ми заглъхват и започват да пищят.... До кога така не знам, надявам се скоро да отмине, защото се чувствам зле от това състояние и невъзможността ми да извършвам нормални дейсвия без да ми прилошее...

Виждам, че сте обсъждали темата за покупките, аз ще се възползвам от приятелски дарения така да се каже, това ще ни е трето дете и определено имам опит с покупките. Тове което ние ще трябва да купим задължително е кошарата. Дори количка имам обещана вече ахахха Та чакам с нетърпение да разберем пола,за да видя от кой какво ще взимам.

На мен ми промениха часа за ФМ. Бях го запазила онлайн за петък следобед. Когато се обадих да попитам и за БХС ми препоръчаха да сменим часа,защото петък не бил подходящ ден за взимане на БХС,защото пробата щяла да  остане в клиниката уикенда и можело да се отрази на резултата. А двете неща се правели едно след друго и не искаха да идвам в различни дни. Та вместо на 8.11, ме викат на 11.11. Надявам се да не е късно, тогава ще съм 13с.4д.

Аз също почти не ям, всяко действие ми е кошмарно и общо взето само лежа. Мъжът ми прави всичко...
Днес трябваше да сляза да взема пратка от Спиди....чувството беше все едно съм била на маратон. Готова съм да повърна във всеки един момент Sad Аз също нямам търпение да свърши това, просто съм толкова далеч от нормалния живот на хората че не може повече.

# 719
  • София
Свързах се с аг и каза, че било хубаво да мина на преглед преди бхс, а преди пренатален не трябвало.
На мен ми е в петък пренаталния, така че ако не издържа ще ида на преглед някъде другаде, тя така или иначе няма часове.
Иначе защо преди бхс, нещо от аг ли трябва? То аз съм записала фетална и бхс, заедно, така че ми се обезсмисля да ходя на преглед преди това. Още повече че фм и бхс са ми много по-евтини от пренаталния тест, губи ми се логиката тук.

Иначе момичета, термина ми е 2ри юни, което ми клони към май повече, освен ако не пренося.
От днес съм в 10 седмица и буквално не мога да мръдна, толкова съм изморена. Не мога да работя, тя главата ми е празна. Не знам как ще го карам докато взема болнични..

Общи условия

Активация на акаунт