Бунгала на море 2024

• 8 063
  • 56
  •   2
Отговори
# 15
  • Русе
А някой с отзиви от тази година за бунгала Слънчев ден в Ахтопол? Как е храната тази година? Виждам офери до края на сезона 58,00 лева на ден пълен пансион.

# 16
  • Някъде по Дунава
В Ахтопол сме били две лета в Морска сирена и ни хареса. Има заведение към базата с вкусна и евтина храна.

# 17
  • Асеновград
В Ахтопол сме били две лета в Морска сирена и ни хареса. Има заведение към базата с вкусна и евтина храна.
Как са бунгалата отвътре, реновирани ли са? И много ли са тесни стаите?
Видях само отвън базата, заведението е до входа.

# 18
Ще споделя и тук за Къмпинг Каваците Simple Smile

Завърнахме се с майка от Къмпинг Каваци!
Най-прекрасното място за почивка на света!

Наехме бунгало за двама - за 80лв - Най- чистото и спретнато, което съм виждала! То включва *вътре:
- санитарен възел - изключително чист, немалък, топла вода, баня,- тоалетна!
- 2 легла - спретнати, прекрасни
- вентилаторче
- хладилник (интересно, че на снимките в сайта им, отвътре ги няма, но наистина има и хладилник и вентилатор, по тела ни казаха, и наистина има вътре)
- отвън маса и столчета
- в цената се включва и безплатен паркинг за колата Ви! (но ние нямаме такава)

Къмпинга се намира под прекрасна горичка, която пази от слънцето.Видяхме даже и катеричка на дървото над нас. Близо до плажа. Нашето бунгало буквално беше на няколко метра от плажната ивица. Сутрин усещахме приятен бриз и аромата на морето, докато си пиехме кафето отпред на масичката.

*Наблизо има и магазинчита за храна и всичко необходимо на прилични цени (даже по-ефтини от Кауфланд).

*Бунгалата имат и опции за 4-ма. Също каравани и други. Имат други екстри, но не помня какви.
И малко снимки:
*Не съм направила снимки отвътре, но на официалният им сайт има, и са реални!

Това е гледката през прозореца ни сутрин: Зад дюната е плажът:

Пътеките между Бунгалата:

И на няколко метра от бунгалата - Безплатният Плаж, до който има и платен такъв. Има няколко плажа до къмпинга.

Официялен сайт на къмпинга: https://www.kavacite.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 19
  • Асеновград
Благодаря, за отзива. Гледах и тези бунгала, и се въздържах понеже по снимките на сайта не се ориентирах имат ли външна част веранда. А и ми се видяха много близо едно до друго.
Набелязвам си ги за следващата година.

# 20
Има доста място и между тях, не само на пътеката, а и отстрани между самите бунгала, там готово, опънато въже да простираме бански и хавлии.
Тук се вижда най-добре това разтояние. Жълтото е нашето, зеленото съседното.

*Само на-първа линия, бунгалата ги пече малко повече, където бяхме ние, защото излизат малко от горичката, но не е фатално, от втора нилия надолу всички са на пълна сянка.

# 21
А някой с отзиви от тази година за бунгала Слънчев ден в Ахтопол? Как е храната тази година? Виждам офери до края на сезона 58,00 лева на ден пълен пансион.
Ние бяхме през юли и сме доволни както от храната, така и от бунгалото - напълно достатъчно като пространство - 2 стаи и кухненски бокс с диван и телевизор, банята е реновирана. Храната е типичната столова храна, но всичко беше вкусно. Определено много добре за непретенциозна почивка, а мястото е великолепно, пълен релакс в близост до плажа, сред дървета.

# 22
Долните бунгала и те ли са към Котвата или са на други.
Едвам им открих името, но тези под Котвата се казват Бунгала ИРП.

# 23
ИРП са в пресечка на ул. Витошка, на която се намират Котвата. Изобщо не са едно до друго. Разбрах, че тази година собствениците на Котвата са купили още една база, която се намира наистина до ИРП. Може и нея да са кръстили Котвата но не са тези бунгала, за които аз писах. Не съм ходила да я видя, но ми казаха, че там не е толкова сенчесто като в "оригиналната" Котва. Дърветата са почти орязани защото са били болни. И е малко по-далеч от плажа.
В ИРП бяхме преди две години. Доста по-зле са от Котвата като условия.

Ние бяхме в тези.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 15:50 от Marsela 17

# 24
Ъх, Марсела, значи не са тези Grinning
Тези, които бяхме, бяха отляво на Котвата (като застанеш с лице към нея), делеше ги една ограда, те бяха сред дърветата (освен ако за две години не са ги отрязали) и бунгалата бяха в чудесно състояние - ремонтирани, чисти, с нови мебели, а банята изглеждаше чисто нова.

# 25
  • Асеновград
Аз направих още една обиколка , на връщане от плажа. Зад Котвата посока плажа има едни Белите къщи които изглеждат реновирани и са на хубаво място. За съжаление с мъжете ли съм освен отвън няма как да разгледам. Нямат изобщо търпение , а иначе чакат да им се осигури къде да почиват. Над плажа имаше още една добре изглеждаща база Морски бриз.

# 26
Намерих една снимка в телефона си на тези бунгала.
Скрит текст:

# 27
От ляво мисля че са Холидей, а между Котвата и Холидей има една малка уличка без изходи там също има бунгала. Мисля си, че бяха Бялата лястовица или нещо такова. Не съм успяла да ги разгледам. Видях само табела.

# 28
С такъв интерес се зачетух в темата че вече си мисля за другото море. И може би ще бъде на Котвата като чета колко добре е там.И аз още си търся моето местенце хем спокойно хем в горичка и хем на морето

# 29
  • Асеновград
Мен ме интересува и още един аспект, има ли контрол в базите относно шум и среднощни купони.
Доколко управляващите се справят с пиянски купони. Последно когато почивахме на къмпинг Китен, имаше редовни купони от собственици на каравани, и определено няма да повторя повече да почивам там. Персонала вдигаше рамене , и музиката и шума бяха до ранните утринни часове.

Общи условия

Активация на акаунт