Бунгала на море 2024

• 8 060
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде по Дунава
В темата за Ахтопол много хвалят Котвата. Там може и с изхранване , и с без. Места обаче се съмнявам да има.
Ние в момента сме в Морска сирена. Удобно  е , защото сме на т. нар. първа линия, една пътечка през горичка ни дели от плажа. Условията са базови - легло, нощно шкафче, хладилник, телевизор, малък гардероб, климатик. За мен откъм почистване има какво да се желае, но не е болка за умиране. Има заведение, където на обяд се приготвят обедно меню с нормални цени - супи 4 лв, второ 7 лв, десерт 2 лв. Звъннете за места, може по някаква случайност да има.
Във фейсбук, не помня групата, често една дама пуска обяви за бунгала Свети Никола. По снимки изглежда много добре, но са и по - скъпи. Цената при нас за тройно бунгало е 75 лв, но заплатих цялата сума още преди нова година и ни дадоха 15% процента отстъпка.
Наши приятели бяха в Морска синева. Те са на горната улица над Морска сирена. За мен са съпоставими като условия, макар на тях да не им хареса. Само не знам имат ли климатик.
В темата преди имаше отзиви и за бунгала ИРП, но нямам лични впечатления.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 15:12 от Guinness

# 46
  • Асеновград
Благодаря за насоките, знам къде се намират, интересува ме стаята тясна ли е ? Понеже миналата година където бяхме, двете легла запълваха стаята и нямаше къде да се разминем. Ще пробвам първо белите къщи и ако няма места ще звъня на препоръчаните. Понеже младежа е проблемен с храната, не ми е приоритет, така или иначе ще трябва аз да приготвям.

# 47
  • Някъде по Дунава
В Морска сирена бунгало тройка е с добра големина.

# 48
Скоро някой ходил ли е на море в Шкорпиловци и да е отседнал бунгала Велди ? Чисто ли е , преди години са обсъдили че има мишки в бунгалата ??

# 49
Здравейте, виждам, че дискутирате бунгала в Ахтопол. Искам да попитам има ли ги още бунгалата в базата на Машпроект? Като дете често отсядахме там и имам мили спомени. По стрийт вю не можах да намеря къде е района на тези бунгала. Или вече ги няма, или ако ги има са с друго име. Някой сеща ли се? Чудим се дали да не отскочим дотам да видим как се е променил града от детството ми.

Също така искам да попитам за бунгала на някое място, което е по-хладно лятото? Възможно най-студеното като температура на въздуха ни трябва. Една колежка ни каза, че дори са си купили бунгало на Крапец и е доволна, но в момента там е дори по-топло от колкото по Южното Черноморие. Не държим на топла вода, дори аз лично не мога да плувам добре. Simple Smile

# 50
  • Асеновград
Вчера като се разхождахме, видях база с надпис Машпроект, но не мога да кажа в какво състояние са. Мярнах ги само зад оградата.
Ние в момента сме тук пак в бунгала Белите къщи, много съм доволна. Двойното бунгало е с климатик, баня и две легла. Вътре има хладилник и гардеробче. Достатъчно за двама човека. Външната част е веранда достатъчно голяма за да се стои навън, с маса и столове. Има места за паркиране на автомобилите достатъчно, което е също важно. И са на минути от плажа пеш. За мен са си попадение, което направихме в края на сезона миналата година и вероятно ще продължим да почиваме тук и занапред. Няма ресторант , но наблизо има над плажа такъв, както и магазини.

# 51
Здравейте! Радвам се,че открих тази тема.От няколко години си мечтая за почивка на бунгало в близост до брега на морето.Да е не луксозно,но прилично,с кухня и собствен санитарен възел.И цените да бе са безумни.Та ще се върна да чета и ще следя.
И да питам- някой бил ли е в бунгалата до водната пързалка на бившия къмпинг Луна - Обзор.Мисля,че се казваха Дрийм вю.Минах да ги видя,но цената им от 200 лв.на ден и хаоса около тях не можаха да ме спечелят.Иначе са точно над плажа.
И бунгала на и около Крапец ме интересуват.
Споделете и какви са цените на бунгалата в които сте отседнали.

# 52
  • Асеновград
За Ахтопол ми препоръчаха освен Белите къщи, Морска сирена, Вестони, Котва, Слънчев ден. Бунгала Свети Никола, Костадин и Мария също са хубави , но мисля по скъпи. Добро впечатление ми направиха и Рая , съвсем на плажа са, макар и най далече от центъра, и изглеждаха прилично, с мивка и големи хладилници на верандата.
Някои бази приемат и кучета. като Рая и Белите къщи.

# 53
  • В.Търново
Тези бунгала Рая никъде не излизат в търсачката на Гугъл. Искам да видя снимки и условия, а нищо не откривам.

# 54
  • Асеновград
Тези бунгала Рая никъде не излизат в търсачката на Гугъл. Искам да видя снимки и условия, а нищо не откривам.
https://pochivka.bg/bungala-rayat-o56907 как да не излизат ?
Понеже съм прегледала снимките на повечето бази, снимките са или стари или не отговарят на състояние в момента.
https://www.facebook.com/p/%D0%91%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … 303/?locale=bg_BG

# 55
  • Русе
Мисля, че става дума за бунгала Раят.

# 56
  • В.Търново
https://pochivka.bg/bungala-rayat-o56907 как да не излизат ?
Понеже съм прегледала снимките на повечето бази, снимките са или стари или не отговарят на състояние в момента.
https://www.facebook.com/p/%D0%91%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … 303/?locale=bg_BG
Точно, защото ми изглежда не добре и помислих, че са някакви други бунгала.

Polina238 , Рай или Раят излизат едни и същи. Не ми допадат въобще, ако наистина снимките са актуални.

Общи условия

Активация на акаунт