📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 442
  • 726
  •   1
Отговори
# 420

Имат намаление в момента Cosmetics Bulgaria.

# 421
Взех и аз Кибрита преди малко. Парфюма е много интерсен, свеж и много различен. Определено ще го използвам 🥰

# 422
  • София
Изкуших се..

# 423
# 424
Пускам едно предупреждение за Winter glow - Kibrit,  кутията ми дойде доста смачкана. Доколкото разбирам и други дами имат същия проблем и то и с Еконт и със Спиди.

# 425
Уф, малко се разочаровах от Bellebox. Това червило в този цвят изобщо не ми харесва. Много тъмно кафяво ми изглежда 🤷🏼♀

# 426
И мен ме разочарова цвета на червилото, но от любопитство заради палитрата я поръчах. Ясно е, че останалото ще е пълнеж.

# 427
  • Бургас
И мен ме разочарова цвета на червилото, но от любопитство заради палитрата я поръчах. Ясно е, че останалото ще е пълнеж.
Червилото е съвсем носим кафяво-керемиден цвят и ако носите  такива нюанси си е ОК. https://velvetmakeup.mx/products/jeffree-star-cosmetics-velvet-trap-man-down, и тук 10:58 мин https://www.youtube.com/watch?v=zTHkIl-rQQQ
Той има толкова изхакани сини, жълти .... цветове, че това ми се струва направо 6-тица от тотото. Ползвам сенки на Дефри Стар и козметиката му е много добра. Аз пък с марката на палитрата не съм запозната. Някой пробвал ли я е?

# 428
Много ми се искаше да харесам парфюма на wooden spoon ,но не би ...докарва ми на ароматизатор за кола ....🙄
Но пък иначе кутията е топ! Евала ! Кибрита са най-добрите за мен ! 💪❤️

# 429
Взех и аз кибрита, макар, че съм ползвала Нощен еликсир Majestic Drop, много е икономичен като продукт, няма изхабяване, в началото беше добре, но после започна да мирише на олио.

# 430
Знам, че е относително, но някой забелязал ли е колко траен е парфюма от кутията с Wooden spoon?
  Към 11ч се напръсках, в 18ч нямаше и помен от него, за разлика от тестера, който Кибрит бяха сложили в кутията за септември на labor8- него с дни го усещам.

# 431
  • Пловдив
Парфюмът не е за мен и го пуснах във Фейсбук. Просто си харесвам по-сладки аромати.

# 432
  • В морето

Как ги взимате тия кутии по - рано 🤣🤣🤣 Завиждам. Моята днес идва и нямам търпение да я взема. Коледните кутии винаги им една идея малко по - скъпи и луксозно.

Единствената кутия, доколкото ми е известно, която е във Варна и отивам на място в деня, в който изпращат, за да си ги взема. Просто съм ги измолила за това Flushed Тази кутия естествено си позволих да споделя, тъй като 1. съдържанието вече беше показано от Кибрит и 2. наистина ме впечатли много! Определям я като супер Коледен подарък за дами може би от 30-те и нагоре.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 20:20 от Taffta

# 433
На мен парфюма ми е на кантар. В началото има една острота, после става добре, но е след 5-6 часа. Пръснах си на ръката към 10 часа и до 18-19 часа се усещаше, което е добре. Интересен е но не знам дали ще си го запазя. Като цяло ми харесва кутията.

ГоодБокс очаквах по - интересни неща да сложат. Но горе долу става. Не бих я взела , но е интересна.

Беллебокс не е за мен, просто не ползвам грим Simple Smile

# 434
И аз съм със смесени чувства съм към парфюма... Напръсках се към 16ч, преди малко се изкъпах и пак се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт