📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 434
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Момичета какво мислите за новата кутия на you are?
Поръчах кутията заради крема на Ирен, но тази вечер показаха още 3 продукта и съм разочарована - всичко е евтинджоси, които никак не подхождат за коледна кутия -масажорче за коса, кърпа за коса,  евтино серумче . Жалко...
Аз съм на същото мнение... Няма шанс да дам 40 лева, за кремче 15 милилитра и за масажор, и кърпа за коса.... Другите ще са шийт маски според мен като всеки път. При Кибрит също пас, ако беше парфюма Euphoria щях да взема. Ще видя и ГБ какво ще подберат на Еолиа, тях ги харесвам много. Ако са предимно за лице сигурно и нея ще пропусна... Но ако са повечето за коса и тяло ще я взема.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 12:02 от melissa n

# 406
Поръчах и аз кибрита ,може би от любопитство за парфюма ....не ми издържаха нервите 🤣

# 407
БГ бокс разкрива два продукта за декември в Инстаграм. Те са серум за лице с 4 вида хиалуронова киселина на д-р Дерм и палитра за контуриране на Гардън (марката от гръцката им кутия). Разочарована съм от продуктите. p.s. Същият серум в Cosmetics Bulgaria сега е на Черен петък -50 процента. .

# 408
  • Асеновград
Кога разкриват продукта в белбокс? Много ми е интересно какво ще е това на Джефри Стар??🤩⭐

# 409
Това кремче на Ирен ще бъде като подарък в декемврийската кутия при три поръчани My Mitomo Box - октомври, ноември, декември. Още може да се поръча и според мен е по-добре три кутии с хубави маски и кремчето подарък, отколкото тази кутия.
Аз също съм си взела маските на Митомо и ще имам крема там. Смятам , че беше добра оферта.
Кибрит си я взех основно заради парфюма. Ползвала съм серума и ми харесва, но май нямам нужда от него и от крема и сигурно ще ги пусна в някоя група. Другите дреболии ще си ги оставя, винаги са нужни.
Бг Бокс е интересна, но май само серума ми допадна. Гоодбокс не ми се и чака, много бавни, пак еолиа... Нищо интересно не очаквам там.
Покрай тези черни петъци си взех неща, поне ми допадат и са на добра цена. Ще видя дали няма да излезне още някоя интересна кутия..

# 410
  • В морето
От Кибрит обещаха 3 кутии с български брандове, до този момент има 2, интересно ми е коя ли ще е третата и кога най-вече. Също и какво ще предложат в декемврийската.

А относно Wooden Spoon - за мен топ попадение, най-накрая интересна качествена кутия на добра цена за вида продукти вътре, и за подарък е отлична.

BgBox - и аз не съм очарована от разкритите, ако беше хидрогела - да, но така нещо не ми е ок.

GoodBox - мисля, че вече тотално ги отписвам, иначе много ми харесваха преди.

# 411
А аз пък тъкмо Goodbox чакам да видя Еолията😀. И лятната им кутия е една и съща почти всяка година, но пък е точно каквото ми трябва и си я взимам винаги. И горе-долу това са ми кутиите, миналият месе взех едно Белле, а пролетта обикновенно все си харесвам Кибрит. Няма изненади но ме устройва за момента 3-4кутии годишно.

# 412
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А аз пък тъкмо Goodbox чакам да видя Еолията😀.

И аз я чакам с нетърпение,за да я поръчам за подарък.И евентуално една за мен.
Това лято в Бг ползвах маска за коса (жълта тубичка от 100 мл,мисля,че беше част от коледната им кутия миналата година).Ами какво да кажа - РАЗКОШ.Такава мека коса рядко имам. И ухаеше на бисквитки,нещо вкусно.

# 413
От Кибрит обещаха 3 кутии с български брандове, до този момент има 2, интересно ми е коя ли ще е третата и кога най-вече. Също и какво ще предложат в декемврийската.

А относно Wooden Spoon - за мен топ попадение, най-накрая интересна качествена кутия на добра цена за вида продукти вътре, и за подарък е отлична.

BgBox - и аз не съм очарована от разкритите, ако беше хидрогела - да, но така нещо не ми е ок.

GoodBox - мисля, че вече тотално ги отписвам, иначе много ми харесваха преди.

Wooden Spoon ги харесвам, ползвала съм ги вече и искам да пробвам и други продукти . Имам и хидратиращия им серум и крем. Него не съм го пробвала, но сиг ще ги махна. Иначе след време бих ги пробвала, но едва ли ще е скоро

на БГ бокс и аз се надявах на хидрогела, искаше ми се да го пробвам пак, че нещо не успях предния път. В сайта е намален с 25% , което никак не е зле.

Белебокс са интересни, какво ще сложат. Предния път полудяха с този коректор...

# 414
  • В морето

Наистина разкошна! С аромата леко съм се заблудила обаче 😊, не е бил този, но както казах щях да поръчам с който и да беше.

Свеж, студен, цитрус, пролет/лято може би…
Сега вече малко ме е яд, че няма избор на кутии и с трите аромата, защото 295 лв. не бих дала, но бих пробвала и трите, как иначе. Ех, няма угодия🤣

# 415
Знам, че е относително, но някой забелязал ли е колко траен е парфюма от кутията с Wooden spoon?

# 416
  • В морето
Знам, че е относително, но някой забелязал ли е колко траен е парфюма от кутията с Wooden spoon?

Сега - 6 часа по-късно - мога да кажа, че още ухае от китката ми, тъй че лично аз го определям по-скоро като траен или понеже е нов за мен, не знам, ще преценя след няколко дни ползване поне.

# 417
А хубав ли е ?

# 418
  • В морето

Това е доста относително, бих казала много различен, нищо, от това, което съм ползвала, но най-точно е "разказан" в описанието - "свеж и деликатен...", наистина е точно това. Вероятно така ухае Сицилия през пролетта...
Лимона, бергамота и грейпфрута веднага се усещат, аз лично искам повече жасмина да усетя. За мен е интересен и е удоволствие да опитам нещо съвсем ново.
Едно е ясно - със сигурност това е кутията, която чакам цяла година! Nature Star2 Като самата кутия също е по-луксозна от другите, с друга текстура и по-добър печат.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 21:19 от Taffta

# 419

Наистина разкошна! С аромата леко съм се заблудила обаче 😊, не е бил този, но както казах щях да поръчам с който и да беше.

Свеж, студен, цитрус, пролет/лято може би…
Сега вече малко ме е яд, че няма избор на кутии и с трите аромата, защото 295 лв. не бих дала, но бих пробвала и трите, как иначе. Ех, няма угодия🤣

Как ги взимате тия кутии по - рано 🤣🤣🤣 Завиждам. Моята днес идва и нямам търпение да я взема. Коледните кутии винаги им една идея малко по - скъпи и луксозно.

Общи условия

Активация на акаунт