📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 482
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • В морето

Но пък иначе кутията е топ! Евала ! Кибрита са най-добрите за мен ! 💪❤️

Споделям това мнение. Въпреки, че Кибрит имат моменти на слабост и затишие, като избухнат (както в момента) - няма кой да ги стигне, няма и с какво. Те не просто се движат, а направо летят, при това в друга лента.

От GoodBox съм страшно изненадана, че излизат с такава слаба кутия за Коледа, при това на по-скоро висока цена. От тях очаквах, че ще се бавят много, то ще загубим интерес, докато се начудят, но поне ще изкарат отлична кутия, която ще компенсира бавенето, а тя даже и добра не бих я нарекла. Направо слаба работа, това си е кутийка за междусезонно представяне някъде измежду месечните кутийки да направят някоя специална. Не мога да определя целевата група каква им е, но очевидно са ок с продажбите и няма нужда да се напъват излишно, или просто толкова си могат... Каквато и да е истината обаче сигурно съвсем скоро ще се разпродаде и ще сложат надписа SOLD OUT, друг е въпроса след колко броя става това, дали 500, дали 5000... Просто има все още пазар за тези кутии в България.

# 436
Аз съм разочарована от кутията.
Очаквах зимни аромати(карамел, ябълка с канела, ванилия). Абсолютно нищо не ми хареса . Ароматите са цитрусови или  бабешки.

# 437
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да вляза в сайта на Goodbox. Пише,че съм блокирана,за да се предпазят от онлайн атаки. Rolling Eyes Rolling Eyes
Не помня по-голяма глупост да ми се е случвала тази година в интернет пространството.

# 438
Навсякъде е пълно с изкуствени миризми на канела ,ябълка ,ванилия ,бисквити през този сезон ...другите кутии буквално бълват евтини кутии с коледни миризми...тези поне имат претенцията да са натурални ,а това все пак си има някакви ограничения ...Парфюмът не е уау за мен ,аз обичам сладки ,но не е лош-свеж и чист е  и ще си го ползвам ,може би пролетта ще ми е идеален ...

# 439
Кой казва, че трябва да са изкуствени коледните аромати и не могат да бъдат натурални? Ако тази  кутия беше пролетна или лятна, щеше да си е точно за сезона.  За зимна, не ми се връзва..  А относно парфюма, точно на препарат за прозорци мирише, доста свежо 😀

# 440
  • София
На мен парфюма общо взето ми харесва, въпреки че на моята кожа е доста нетраен. Цената му обаче е нереална.

# 441
Кой казва, че трябва да са изкуствени коледните аромати и не могат да бъдат натурални? Ако тази  кутия беше пролетна или лятна, щеше да си е точно за сезона.  За зимна, не ми се връзва..  А относно парфюма, точно на препарат за прозорци мирише, доста свежо 😀
Напълно споделям мнението ви. Парфюмът върху моята кожа мирише точно на лимони и се задържа максимум два часа. Ароматът е ясно, че е супер индивидуално нещо, но трайността не чак толкова. С тази претенция на лъжиците очаквах повече поне откъм трайност.
Другите продукти няма какво да ги коментирам- едни ги харесват, други не. Аз не съм сред феновете им, но заради парфюма си заслужава кутията, ако го бях харесала. Но не. На Кибрит кутия не съм взимала не помня от кога. За мен с нищо не се открояват от останалите и интересът ми към кутиите като цяло в последната година поне е доста занижен.
Гууд Бокс с тази Еолия можеха доста по- интересна кутия да направят, ако го нямаше поне този хиалуронов серум, а бяха добавили нещо по- интересно.
Зарадвах се на кутията на БгБокс с Биофреш много. За 20лв продукти за тяло, супер непретенциозни и практични. Не се и замислих за нея. Ще видим как ще е ароматът, че за роза съм на двата полюса.

# 442
А попиват ли при вас капките на Wooden Spoon? След нанасянето им все едно съм се мазала с олио - светя като коледна лампичка - с нормална кожа съм.

# 443
При мен не попиват на момента, но не светя като крушка. Аз съм със суха кожа и вероятно заради това при мен имат добър ефект. Бяха в миналогодишна кутия, която взех и още не съм ги изхабила. Харесват ми.

Аз съм фен на някои от парфюмите на Van Cleef, които са около 300лв и на моята кожа са много трайни. Но да ми мирише на лимон за тези пари, не е моето. Та май се отказах от кутията, която мислех да купя заради парфюма и капките.

GB не съм взимала от лятото, въпреки че не пропусках. Поредна скучна кутия.

# 444
А попиват ли при вас капките на Wooden Spoon? След нанасянето им все едно съм се мазала с олио - светя като коледна лампичка - с нормална кожа съм.
Намалете количеството - 2 капки са достатъчни за лице и шия. Понякога капвам в крема и така нанасям, а друг път като последна стъпка. Някои кремове обаче не търпят продукт над тях и правят кирефект, тогава слагам капките преди крема, след серума.

# 445
  • Пловдив
Аз мисля, че тези капки се ползват самостоятелно. Поне така съм ползвала Immortal серума им.

# 446
Коледната кутия на PicknDazzle, извинявам  се, ако е пускана вече.

https://www.pickndazzle.com/bg/christmas-box-2024?utm_source=Met … e7zs0_oAKhuVWl-zA

Излезе ми рекламка за тази кутия, която не ми е позната:

https://greenlabox.bg/shop/noemvrijska-super-kutija/?fbclid=IwZX … dll125bkVTIqghXwQ

# 447
Здравейте,някой до сега поръчвал ли е от тези торби на Yves Rocher? Сега ги видях в сайта им и се чудя струват ли си?
https://yves-rocher.bg/misteriozni-torbichki

# 448
Здравейте,някой до сега поръчвал ли е от тези торби на Yves Rocher? Сега ги видях в сайта им и се чудя струват ли си?
https://yves-rocher.bg/misteriozni-torbichki
Миналата година бяха пуснали такива торби и кутии. Тогава доста дами ги взеха, включително и аз, но кутията, не торбичката. Ще поровя във фб групата за снимка с продуктите. Сега не разбирам защо малките торбички са по- скъпи от големите…🤔
Редактирам се и добавям снимка с моите продукти от кутията:

А ето и поста на една дама с торбичките:
https://www.facebook.com/share/p/17xzR9jTaW/?

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 15:11 от OliaMirchovska

# 449
Здравейте! Може преди време да сте коментрали, ама не намирам информация за тази маска , защото се намазах с нея и лицето ми пламна, зачерви се, все едно съм се намазала с виетнамско чудо. Това нормално ли е? От една от кутиите на Good Box e.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 17:04 от Radina

Общи условия

Активация на акаунт