📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 494
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
На мен ми действаше по същия начин.

# 451
GB пуснаха кутията си за Декември

https://goodbox.bg/product/good-box-dekemvri-2024

# 452
Момичета, идвам много да похваля Little Christmas Box Botanic на БгБокс. Това е колаборацията им с продукти за тяло на Bulfresh.
Харесвам много бранда, а тази кутия е право в десятката за мен. Отдавна чаках кутия с продукти за тяло.
Накратко:
✔Супер красиви, нежни, елегантни опаковки от хубава дебела пластмаса.
✔ Имах някои опасения за аромата, защото от съм от феновете на розите, но този е невероятно свеж, цветен, нежен, напълно в унисон с опаковките. Изобщо не е онзи натрапчив аромат на българска роза от познатите от детството ни дървени мускалчета- нищо подобно дори!
✔  Текстурите са плътни и богати, идеални за студеното време.
✔ Много подходяща за подарък. И за млади госпожици, и за дами.
Не знам защо БгБокс са я кръстили “литъл” като само цената й е такава😄. Четири пълноразмерни продукта за тяло за абсурдно ниска цена за качеството според мен!
Сега само се чудя още колко да взема за подарък😄

# 453
Можете ли да погледнете състава на козметиката, има ли парабени или е изчистен? Благодаря!
Редактирам се. Прочетох, че няма. Наистина изглежда добре кутията.

# 454
  • В морето

Дизайнът на кутийката е страхотен! Този път изпревариха Кибрит, да видим отвътре как ще са.. и едните, и другите.

Последната кутия за тази година е с красив празничен дизайн, пълна с много коледно настроение и коледни аромати!
Подготвили сме:
✨ Коледен лимитиран продукт на Warda Luxury Skincare
✨ Нова марка в кутията - Nostrum via Wellness
✨ Коледни аромати - Christmas Cookies, Toffee, Gingerbread
✨ Луксозна грижа за лице
✨ И още много коледни изненади!

🎅 В кутията те очакват 8 изненади на обща стойност над 320 лв., и един специален подарък с кауза от нас. Постарали сме се тази кутия да е наистина специална и да носи незабравима коледна топлина.
⏰  Количествата са ограничени, а доставките започват още на 11.12, за да могат всички кутии да са под елхите навреме. 🎄

# 455
Можете ли да погледнете състава на козметиката, има ли парабени или е изчистен? Благодаря!
Редактирам се. Прочетох, че няма. Наистина изглежда добре кутията.
Да, съставът е 98-99% натурални съставки.
Кутията на Гууд бокс ми звучи добре, точно любими за мен аромати. Да видим обаче какви ще са продуктите.

# 456
Здравейте! Може преди време да сте коментрали, ама не намирам информация за тази маска , защото се намазах с нея и лицето ми пламна, зачерви се, все едно съм се намазала с виетнамско чудо. Това нормално ли е? От една от кутиите на Good Box e.

Аз имах такъв ефект от друга маска в Good Box. Кожата ми пламна все едно съм я изгорила. Това за мен абсолютно не е нормално.  Хвърляй

# 457
Здравейте. Преди не бих, но след четене в тази тема- излезе ми реклама на кутията Celebrate Beauty Box, на cosmetics Bulgaria. Не съм и ги чувала, но харесвам много олиото за кожички, което  видях вътре, на SNB и затова реших да поръчам кутията🤣🤣🤣. Да видим как ще е 😁

# 458
  • Пловдив
Radina и при мен тази маска така действа, но пък после кожата ми "светва". Нямам други странични ефекти.

# 459
Кибрит ще имат ли кутия декември или това беше? Взех woden shop, но ми се иска като миналата година с чая, парфюма...
За Ботаник толкова си струват тези продукти на пазара...

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 04:34 от Елена 6

# 460
  • В морето
Да, ще имат. На мен лично не ми звучи като нещо, което трябва да взема, но признавам дизайна им е топ, също като на GoodBox.

Какво има в кутията?
🎄 Декември е време за уют и специални моменти, които пълнят сърцето с топлина. За този празничен месец сме подготвили 6 изключителни продукта на стойност над 300 лева, които ще направят празниците ти още по-вълшебни. 🎅
❄️ От нови, иновативни грижи за кожата до бляскави аромати и празнични изненади, нашата декемврийска кутийка е създадена, за да добави уют и радост в твоите празнични дни.
🤫 Естествено, че ще ти подскажем малко:
🎀 Нов продукт от любимия италиански бранд Milanesi Skincare
✨ Озаряваща грижа за околоочния контур от Figs and Rouge
🍮 Коледен тофи аромат за тяло
🧬 Kомплимент от ETAT PUR
...а останалото ще е изненада, когато получиш своята кутийка!

🎉 Поръчай сега и получи своята празнична изненада между 17 и 20 декември точно навреме за Коледа!

# 461
Здравейте. Преди не бих, но след четене в тази тема- излезе ми реклама на кутията Celebrate Beauty Box, на cosmetics Bulgaria. Не съм и ги чувала, но харесвам много олиото за кожички, което  видях вътре, на SNB и затова реших да поръчам кутията🤣🤣🤣. Да видим как ще е 😁
Страхотна е кутията, няма да съжалявате!
До сега имаха кутии изцяло с продукти на Д-р. Дерм, сега явно са решили да разнообразят и много харесвам идеята. Сега ползвам крака на SNB- великолепен е! Но аз по принцип харесвам всичко тяхно до сега.

# 462
Поръчах GB, поне по описание ми се струва по-интересна. Ще видим какво ще разкрият и двете кутии.

Има друга тема за Advent  календари, но постеам и тук линк, ако някой я хареса:

https://www.pickndazzle.com/bg/advent-calendar-2023?utm_source=M … mpaign=PB-Traffic

# 463
В Кибрит залагам на
https://www.figsandrouge.com/ginsengeyecharger

Ако това е новото, скука
https://www.figsandrouge.com/ginsengeyecharger

# 464
Кибрит разкриха двата продукта

На стори са публикували една снимка на която се вижда още един продукт

Струва ми се, че в този продукт

https://www.canopybeauty.co.uk/product-page/vegetation

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 20:36 от Пълнолуние

Общи условия