📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 507
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Кибрит разкриха двата продукта

На стори са публикували една снимка на която се вижда още един продукт

Струва ми се, че в този продукт

https://www.canopybeauty.co.uk/product-page/vegetation
Разкритите продукти не ме привличат, ще я пропусна. Очаквам да има продукт за тяло с тофи аромат и него го искам, но ще си го намеря от групите.

# 466
Благодаря, момичета! Изхвърлих я тази маска, в продължение на часове лицето ми беше като изгоряло, беше ужас.
Поръчах си кутията на GB, чудих се и за кутията на Белето, но много изнервящо това с абонирай се, после пък се откажи. Не разбирам защо не може да се поръчва всеки месец, както е при другите кутии Simple Smile

# 467
  • Асеновград
И аз ще я пропусна тази, то всъщност Кобрит никога не съм поръчвала хаха.
Абонирах се пак за белбокс, пък ако не ми хареса sneak peek-a за януари пак ще се откажа😅😂. Не ми пречи то става лесно. Аз на такива измислени марки козметика за лице не ползвам, и никога не са ме привличали другите кутии, белбокс я взимам 3-4 пъти в годината заради грим продуктите, другите неща дето са пълнеж много рядко ги тествам дори. Сега тази голямата палитра няма да я задържам но ще я запазя за Коледен подарък например.

# 468
  • Сливен
аз на кибрит ги харесвам кутиите,слабост ми е бялата козметика,някои подарявам на майка ми.

# 469
И GB разкриха 2 продукта от Декемврийската кутия

Ето и описанието

Предполагах, че ще обявят продукта на Nostrum via Wellness, но са загатнали друг. Съмненията ми, че ще е душ гел от тази марка, но ще видим като я получим.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 15:51 от Пълнолуние

# 470
И GB разкриха 2 продукта от Декемврийската кутия

Ето и описанието

Предполагах, че ще обявят продукта на Nostrum via Wellness, но са загатнали друг. Съмненията ми, че ще е душ гел от тази марка, но ще видим като я получим.
Интересна кутия, малко ми се иска да я взема. Предвид предните им, не очаквам нищо интересно. Очаквам да има чорапи, балсам за устни,крем за ръце и сапун- всяка година едно и също. Но не съм взимала от над година тяхна кутия. Та ще я помисля малко.
Много ми се искаше на еолия бътъра и крема за ръце, но цялата кутия не ми се взима само за това.. Някой може ли да ми снима бътъра, като текстура?

# 471
И на мен ми се искаше крема за ръце и бътъра на Еолиа, но само за тях двете няма да взема кутия, просто много съм затрупана с продукти за лице, постоянно ги слагат в кутиите, ако нямаше серума и маската за лице, а имаше за коса 2 продукта най вероятно няколко щях да взема... Кибрит също не ми допада... Взех си една Бел само, за месечната на ГБ още се чудя...

# 472
И на мен ми се искаше крема за ръце и бътъра на Еолиа, но само за тях двете няма да взема кутия, просто много съм затрупана с продукти за лице, постоянно ги слагат в кутиите, ако нямаше серума и маската за лице, а имаше за коса 2 продукта най вероятно няколко щях да взема... Кибрит също не ми допада... Взех си една Бел само, за месечната на ГБ още се чудя...
Абсолютно на същото мнение съм за Еолиа.

# 473
  • В морето
Както писах по-рано - страхотни дизайни на кутийките, но да видим как ще са вътре... Емиии от това, което виждам по подсказките много слаба работа и двете кутии, че и BgBox-а същата работа, за Eilia - там не съм и очаквала, не ми допадна този бранд и това си е. Отново серуми, и маски, и серуми... във всяка кутия.Rolling Eyes

# 474
И аз съм така. Питах и ГБ само за тези 2 продукта и ми отказаха. А другите продукти изобщо не ми харесват. Понякога ходя до Гърция, по добре да ги потърся там...
Замислих се за крема в месечната кутия, не съм фен на варда.... но ще я помисля, ако не се изчерпа, тогава ще е решено.

# 475
  • Бургас
Днес и утре https://amorebox.bg/ предлагат три от кутиите си на  цена 19.90 лв

# 476
Здравейте,аз лично продуктите на тази Д-Р Р.,които са в ГБ изобщо не ги харесвам,имат съставки с канцерогенен ефект ,ако се ползват продължително,аз не бих ги пробвала

# 477
Някой взе ли bellebox, да каже какво има. Моята ще мога утре да я взема.

# 478
Има мицеларна вода, четка за фон дьо тен, основа за грим и двата разкрити продукта - червилото на Джефри Стар и палитрата сенки, руж, хайлайтър. Аз учудващо съм доволна от всички продукти. Не бях поръчвала от тях сигурно две години.

# 479
  • Бургас
И аз съм супер доволна от кутията, всичко ще си ползвам
Скрит текст:
И палитрата естествено, изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт