📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 564
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Белле поръчах аз заради Денона.Ще видим другото.

# 31
Здравейте! Преди да забременяла, редовно си поръчвах кутията на Goodbox. Минаха вече две години и съм забравила. Кога трябва да очакваме да пуснат кутията за м.Септември?

# 32
  • Бургас
Здравейте! Преди да забременяла, редовно си поръчвах кутията на Goodbox. Минаха вече две години и съм забравила. Кога трябва да очакваме да пуснат кутията за м.Септември?

В края на месеца т.е. всеки момент трябва да обявят септемврийската кутия.

# 33
Белата кога пристигат? Чудя и се и аз заради Денона

# 34
Вижте в групите, аз се уговорих с една жена, която не иска палитрата, като може да потърсите от Вашия град, за да не плащате куриери😊
Белата кога пристигат? Чудя и се и аз заради Денона

# 35
Преместихме се преди няколко години в малък град и няма шанс Grinning благодаря все пак

# 36
А мъжка кутия има ли някъде?
освен ГБ, БГбокс имаха преди, не знам дали още е налична. Ако не я намерите в сайта, ги питайте може да имат някоя бройка. Иначе на моя позната приятелят й си беше направил абонамент на Pick and Dazzle- и там може да намерите продукти подходящи за мъже.

Аз знам, че за всички абонаменти  на Pick and Dazzle са налични едни и същи продукти, но не съм правила профил и не мога да кажа със сигурност. Въпроса е , че ако вземеш някакъв скъп продукт ще си изчерпиш по голямата сума. Сега с корейските примерно, може и само с 1 продукт да си за месеца.

И къде е кутията на ГБ за септември, много късно взеха да качват нещата вече, чак изгубих интерес към тях..

Някой дали очаква аморе бокс, изглежда симпатична, но не мисля да я взимам. Интересно ми е какви ще са др продукти..

# 37
ГБ показаха дизайна на кутията, но само толкова. Освен това, че избягват да разкриват продукти по едно и също време с Кибрит, друго не ми е ясно за стратегията, която са си избрали. Прекалено късно разкриват каквото и да е, дори не се опитват да създадат някакъв хайп около разкритите продукти, подсказват от малко до почти нищо за третият продукт... не знам. Нещо не ми пасва, лично на мен, тази стратегия. Прекалено са пасивни в сравнение с останалите фирми. Иначе ги харесвам повече от Кибрит.

# 38
  • В морето
+1 и от мен, споделям мнението, но по-скоро бих определила тяхното като липса на стратегия, някак си някъде все се лутат, повечето специални кутии стоят по една година и повече. Обаче 450 лв. - ето това вече е несериозно, ама напълно несериозно... освен ако не са включили arbū, ей тогава вече ги признавам!

# 39
Изобщо обявяват ли нещо от кутиите си или?

# 40
По мои наблюдения, ГБ най-много повтарят продуктите в кутиите си. Буквално колкото пъти ги загледам, виждам едно и също в различни комбинации.
Кибрит и те си имат техният грях с тоя Авант постоянно 😂

# 41
  • В морето
Да, за Avant и аз съм съгласна, да спрат вече наистина. Миналата година бяха залитнали по едни полски, то вече лошо да ти стане. Иначе всички обявяват поне по два продукта съвсем конкретно кои ще са, GoodBox също, ще чакаме да видим.

# 42
Полските са задължителни за всяка кибритска кутия. На фона на тях Авант идват като голям лукс 😂😂😂

# 43
  • В морето
Кибрит иначе имат интересна стратегия - ведъж или два пъти годишно пускат обява за работа и имат изискване за разглеждане на кандидатурата да се изпратят 3 примерни кутии с 5-7 продукта с линкове към продуктите. Ето ти начин да разбереш към какво имат интерес дамите и да събереш идеи (безплатни).

# 44
Вчера си получих точно авантската кутия на Pickndazzle , до сега не съм ползвала марката и ще ми е интересно

Общи условия

Активация на акаунт