📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 064
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Кафе кутиите са ми любими, взимала съм от ГБ няколко пъти, за съжаление скоро никой не е правил такава.

На Др Дерм ще им трудно да направят безсмислен подбор, имайки предвид, че си правят кутии само с техни продукти.
Съвсем друго е, когато трябва да събереш продукти от 5 различни марки. Няма как винаги да си подхождат.

# 91
Когато видя цена над 400 лв. реална цена на продуктите, знам, че става въпрос за кутиийните лондонски брандове и не поръчвам. Специалните кутии на Кибрит са много добри и почти не ги пропускам. На Гудбокс харесвам по един продукт във всяка кутия и това е . Аз съм от тези, които не искат промяна в маркетинговата стратегия и пълненено на кутиите с разнообразни, но ненужни неща. Помня опита на кутиите с книги в Кибрит, които отнесоха доста критика, не заради самата книга, а заради нивото на четивото, което също би трябвало да отговаря на определено качество. Предпочитам кутиите да си останат козметични, има много качествени български брандове и нека ги включат, за да ги тестваме без сериозен риск за семейния бюджет.

# 92
Аз съм тотален сноб що се отнася до книги и чаши за кафе ,така че ако може никога да не видя такова в кутия ...😅 Ако ще и всеки месец да има крем ,серум ,маска ,пяна и да са добри -няма да ми омръзне защото се ползва и не се трупа ...Откакто почнах да взимам  само по-луксозните кутии разкарах всички боклуци пълнежи ,имам само няколко продукта на стенд бай...като всичко ми излиза на супер цена ,ама не раздутите като авант и други ,а на що годе реални...

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 18:44 от No_frame bitch

# 93
От къде е кутията с др.дерм?

# 94
Някой вече получил ли си е кутията за септември от Белбокс? Ако да, може ли да споделите съдържанието като предния месец
От онзи ден имам известие, че на 2 ще са в офиса за вземане, предполагам ранобудните ще качат фб кутията. Странно, но миналия месец изтекоха снимки в фб няколко дни преди обявената от тях дата.

# 95
Почти всеки месец пращат по-рано, на мен веднъж ми я пратиха 3-4 дни преди обявените дати. Ако се случи да пратят на хора от групите, обикновено качват снимки по-рано.

# 96
И аз получих съобщение да я очаквам в офиса утре

# 97
Почти всеки месец пращат по-рано, на мен веднъж ми я пратиха 3-4 дни преди обявените дати. Ако се случи да пратят на хора от групите, обикновено качват снимки по-рано.
Явно има поличили, защото споделиха в фб какво има в нея, но нямаше снимка

# 98
Извинявай, може ли да споделиш къде е споделено съдържанието, в коя от групите?

# 99
има една група на Bellebox тя е по голяма, там все има някоя която я е взела ден-два по-рано. Трябва да се поровите в коментари. Но напоследък мн мръкане има в тая група относно админите. Все тая де... Там ще я има качена най-вероятно.
Кутията на кибрит CHILL OUT беше малко скъпичка, но я взех 2 пъти. Основно крема на Булкана е страхотен. Капките и аз ги харесах. При мен има един проблем и само те ми дадоха облекчението.. За сега вече не ги приемам, но ако пак имам болка ще взема , но от булкана, понеже са с по високо качество!

# 100
Капките, които бяха в Кибрит вече изобщо не се произвеждат. Във ФБ нямат активност от година насам, а сайта е с неплатен домейн.
Явно този кораб е потънал.

# 101
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Намирисва ми на съмнителна марка със съмнителни продукти.
Или са прали пари и набързо са приключили дейност, или не са отговаряли на тестове и проверки и са затворили.
Какъвто и да е случая, не е ок и това не е марка,на която да се доверите.

# 102
има една група на Bellebox тя е по голяма, там все има някоя която я е взела ден-два по-рано. Трябва да се поровите в коментари. Но напоследък мн мръкане има в тая група относно админите. Все тая де... Там ще я има качена най-вероятно.
Кутията на кибрит CHILL OUT беше малко скъпичка, но я взех 2 пъти. Основно крема на Булкана е страхотен. Капките и аз ги харесах. При мен има един проблем и само те ми дадоха облекчението.. За сега вече не ги приемам, но ако пак имам болка ще взема , но от булкана, понеже са с по високо качество!
Какво мрънкане, все ми излизат някакви групи в фб, не са ли няколко на белбокс, не може да им се хване спатиите..

# 103
Какво мрънкане, все ми излизат някакви групи в фб, не са ли няколко на белбокс, не може да им се хване спатиите..
Преди беше една(или поне малко), сега и на мен ми излизат доста групи на белата.

За капките и аз видях, че сайта е махнат , а инстаграм страницата им е със сменено име, което си е съмнително .. Но така или иначе едно съм използвала вече...Имах и второ но го махнах, явно е за добро, но пък имах ефект от тях хахах

# 104
Никой ли не си е взел още белата? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт