📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 364
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Чуло ли се е нещо за Goodbox ноември?

# 316
И аз се оглеждам. За октомври не беше зле, но те пускат много късно. Сигурно чак на първи, втори ще разкрият два продукта. Наистина доста късно другите кутии вече се изчерпаха, а те още нищо не са разкрили...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 00:04 от melissa n

# 317
Аз си поръчах изданието на Celebrate Beauty - има продукти, които бих искала да пробвам за първи път. Засега няма да поръчвам друго. Ще си доизразходя какви серуми и кремове за лице имам и ако пуснат зимна кутия пак ще си купя ако ми харесат нещата.

Понеже по-назад имаше питанка за Dr. Derm - аз съм основно с много добри впечатления. Непретенциозни, достъпни продукти с добър за мен ефект. Козметичката ми работи с тях. Не съм имала лош опит досега.

Пас за кутията на Kibrit с Brave New Hair - много харесвам нещата им, но освен крема и кристалите другите продукти не са за мен, а не искам да трупам излишно.

# 318
Ще споделите ли мнения за Dr Derm? Като цяло нямам нужда от нищо от тази кутия, но са ми интересни впечатленията ви.
почти всичко съм пробвала и са добри. Не са нещо уау, но стават. От към състав няма нещо кои знае какво в тях. Но за пробване си заслужават. Цената ми е висока за тези продукти според мен. Не е лоша кутията .

Кибрит също не е зле, но аз съм с права коса и няма да ми пасне кутията.  Но не са лоши нещата. Крема го харесвам и имам един запас, така че съм напред хаха

За жалост, според мен много започнаха да изостават... Нищо не качват, нищо не пишат, нищо не споделят... Голяма мъгла и мистерия.. Имат интересни неща понякога, но за мен са  потънали малко...

# 319
Взех си и аз кутията на You are worth it и съм разочарована, падна ми се серум за акне и несъвършенства, да се чудя къде да си го... Продавам цялата кутия, ако някой има интерес

# 320
Взех си и аз кутията на You are worth it и съм разочарована, падна ми се серум за акне и несъвършенства, да се чудя къде да си го... Продавам цялата кутия, ако някой има интерес
по групите из фейса си ги разменят. Може да питате дали някой не го иска да го размени.

# 321
  • В морето
GoodBox вече са изкарали кутийка Ноември, дизайна е много добър, но какво ли ще е съдържанието? Някоя да има скрито инфо? Кой може да е "вълнуващия български бранд"?

🎉 Кутията за ноември е тук и е много пъстра, разнообразна и носи игриво есенно настроение! 🆕 Ноември идва с магията на промяната и затова ще те запознаем с 3️⃣ нови бранда, които нямаме търпение да ти представим!
Подготвили сме:
🇧🇬 Изненада от вълнуващ български бранд.
🍊 Eфективна хидратация с нежно ухание на нероли.
🧣 Топли аромати, в които да потопиш сетивата си.
🎃 В кутията ще откриеш общо 6️⃣ козметични продукта, вдъхновени от есенната грижа за кожата и косата и 1️⃣ супер сезонна вкусотийка на обща стойност над 250 лв.
🍂 Нека се пренесем в тази магия и се погрижим за себе си със стил и самочувствие!
🗓️ Доставките започват на 07.11 🤩 Кутията ще е налична до изчерпване на количествата!

# 322
GoodBox вече са изкарали кутийка Ноември, дизайна е много добър, но какво ли ще е съдържанието? Някоя да има скрито инфо? Кой може да е "вълнуващия български бранд"?

🎉 Кутията за ноември е тук и е много пъстра, разнообразна и носи игриво есенно настроение! 🆕 Ноември идва с магията на промяната и затова ще те запознаем с 3️⃣ нови бранда, които нямаме търпение да ти представим!
Подготвили сме:
🇧🇬 Изненада от вълнуващ български бранд.
🍊 Eфективна хидратация с нежно ухание на нероли.
🧣 Топли аромати, в които да потопиш сетивата си.
🎃 В кутията ще откриеш общо 6️⃣ козметични продукта, вдъхновени от есенната грижа за кожата и косата и 1️⃣ супер сезонна вкусотийка на обща стойност над 250 лв.
🍂 Нека се пренесем в тази магия и се погрижим за себе си със стил и самочувствие!
🗓️ Доставките започват на 07.11 🤩 Кутията ще е налична до изчерпване на количествата!

Много е сладурска кутията иначе, за бранда все си мисля, че ще сложат на a for avocado нещо. Нали имаха лосион за тяло, та все си мисля, че ще сложат поне още 1 продукт някъде из кутиите...От тях трудно се взима инфо.. много рядко споделят нещо... Но ми е интересно какво ще има ... и неролите, сигурно ще има нещо с тиква..

# 323
Дизайна и според мен е топ, много е сладурски. Ще ми е интересно да видя какво ще разкрият, особено бг бранда. Прави ми впечатление, че доставките стартират на седми, което е супер. Дано от другия месец започнат по от рано да обявяват кутийката и да разкриват продуктите.

# 324
Имаше един спрей на wooden spoon с нероли и залагам на него - golden neroli.

# 325
Имаше един спрей на wooden spoon с нероли и залагам на него - golden neroli.
Понеже пише, че ще има три нови бранда, аз мисля, че българският ще е от тях. Или поне се надявам😄.

# 326
И аз първо се сетих за спрея с нероли на Wooden Spoon!

Момичета, това масълце на SNB от есенната кутия на Cosmetics Bulgaria е нещо разкошно! И мирише уникално! Махнах си сама (да се чете изчоплих си) гел лака на два пръста защото се беше отлепил леко и ме дразнеше. Нокътната ми плочка сигурно се сещате на какво приличаше след това, а след нанасяне на това чудо е направо супер! Гладка се усеща и абе не мога да го опиша. Нанесох го ударно 3-4 пъти за ден! Следващия път като направя пак тази простотия два дни преди часа за маникюр ще снимам преди и след!

# 327
GB обявиха два от продуктите си. Серум за лице и мист за лице. Поръчах я, пък да видим дали си заслужава. БГ бокс пък подготвят кутия на гръцка тематика.

# 328
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Значи не е спрея с нероли на Дървената лъжица.
Гръцка кутия изглежда интересно,ще поръчам евентуално за подаръци.

# 329
И аз много ще се радвам на гръцка кутия, няма търпение да разкрият повече Бг Бокс. Много харесвам гръцката козметика.
Гууд бокс не ме изкушава. Бих пробвала миста, но няма да поръчам само заради него. По- скоро бих го взела от групите.

Общи условия

Активация на акаунт