📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 350
  • 726
  •   2
Отговори
# 360
Нали днес идва Гоодбокс, аз се чудих, ама е изчерпана вече. От 2 години не съм ги им взимала кутиите, че са ми много скучни и еднотипни. Тази малко ми хареса. Някой пробвал ли е българския бранд?
Ще изчакам пак да я видя де Simple Smile

# 361
Нали днес идва Гоодбокс, аз се чудих, ама е изчерпана вече. От 2 години не съм ги им взимала кутиите, че са ми много скучни и еднотипни. Тази малко ми хареса. Някой пробвал ли е българския бранд?
Ще изчакам пак да я видя де Simple Smile
И аз се чудих, привлече ми вниманието, но не я поръчах.... Ще чакаме някой да я вземе да я покаже. И на мен ми е интересно да видя другите продукти.

# 362
Тази ми харесва и май ще я поръчам. Има и такава с продукти WARDA, някой има ли впечатления от нея?

# 363
You are worth it box са разкрили продукт страницата си във Facebook от Коледната кутия .
цък.
Поръчах. Много ми харесват техните кутии.

# 364
  • Wonderland
Кутия Good Box за месец Ноември

Кутия
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 365
Кутия Good Box за месец Ноември

Кутия
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:
добре е ,но само серума бих пробвала. Миста също е интересен , но имам доста.. И без това я няма, няма какво да я мисля. Коледната ще чакам сега
Благодаря!

# 366
You are worth it box са разкрили продукт страницата си във Facebook от Коледната кутия .
цък.
Поръчах. Много ми харесват техните кутии.
И за мен те са сред най- интересните последната година.

# 367
Good Box тъкмо се зарадвах на коледната кутийка, че от рано обичам да съм готова с подаръци, но доста се издразних, че лъжат с реалните цени. Видях само първия продукт и се отказах за следващите.

[
    img]//cdn.bg-mamma.com/Lzxr/qC5nI.jpg[/img]
[/list]

На мобилната версия как се добавя скрит текст.

# 368
Няма бутон за скрит текст.
След текста или прикачената снимка изписвате [/spoiler], а преди текст или снимка [ spoiler]

# 369
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това за цените не е новост,не знам защо все още им се хващате на номерата с преекспонираните цени.
Щом крема е 9 паунда и продавача/производителя са на печалба,смятайте реално колко пари струва да се направи и пусне в каналите за дистрибуция. 2 паунда?

# 370
Цените ги взимат от сайта на производителя, а това ,че др сайт е сложил някаква нормална цена е съвсем различно. Но аз лично и бранда не харесах. С нищо не ме впечатли. Тази кутия е някаква смесица от стари неща, но все пак не е лоша. Става за подарък и цената е ок

# 371
На мен това серумче ми прави кожата много хубава, но цените не са реални, да.
А от новата кутия лосиона за тяло на вас мирише ли ви отвратително? Все едно е на развалена престояла козметика, няма аромат на нещо хубаво… намазах се и ми идва да се изкъпя наново 🤣

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:06 от Анонимен

# 372
Днес получих предколедната кутия на ГБ. На първо четене продуктите ми харесаха, имат приятен аромат и мисля, че ще използвам почти всичко 😊

# 373
А кога пристига кутията на You are woth it?

# 374
Не ми хареса кибрита тоя месец 🙄 Омръзна ми от душ гелове и кремове за ръце...крема на колагена поне става ли? Пробвала един от по-скъпите и нещо не съм очарована ....
Серумът още няма да го отварям ,че имам доста в оборот ,дано да пуснат силни декемврийска и коледна .

Общи условия

Активация на акаунт