📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 537
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Аз също съм много доволна от belle-то, преди малко си я взех и за първи път смятам че е 10/10 тази кутия, за този месец супер са се представили

# 481
Много добра кутия, всичко ще ползвам, утре ще я взема и аз.

# 482
  • Асеновград
Хубави са нещата обаче аз днес я върнах по спиди, всичко от това си имам, а червилото ми беше интересно но малко по кафяво ми идва за вкуса.

# 483
Аз ги харесвам, но не съм впечатлена от цвета на червилото, за да я поръчам. Може би вече не съм им таргет възрастово. Имаше една маска за лице в тубичката на IWN, която на 2 седмоца миришеше невъобразимо и ми зачерви кожата и оттам съм леко затруднена са се доверя.

# 484
Видяхте ли това, момичета? Нямам търпение да я разкрият! Напоследък кутиите им са страшно красиви😍

# 485
Аз пък забелязвам, че палитрите винаги са някакви топли цветове, пък аз бих предпочела студени.
И червилата също - или черввно или кафяво

# 486
Червилото го пробвах и никак не е лошо. Вярно,че е доста тъмно, но текстурата е супер, не пресушава устните, сравнително трайно е и с един гланц отгоре си става приятен зимен цвят. Разбира се, цветовете са въпрос на вкус и кой какво му отива. Аз като го отворих, си викам, това е абсурд да го нося, но после ми хареса в комбинация с гланц.

# 487
Ето я декемврийската Бг Бокс. Продуктите на Д-р. Дерм са си страхотни, контурираща палитра ми е интересна. Маската за коса на Bee It я харесвам много, имах я преди време от друга кутия. Много ми харесва!
 Снимката е от групата, не е моя.

# 488
Ох, кутията на Dr. Derm изглежда страхотно. Аз поспрях с абонаментните кутии, че не знам кои продукти са подходящи по време на бременност и не ми се рискува с незнайни марки. Някой знае ли дали продуктите на dr derm са подходящи? А и между другото Руми е пуснала Коледна кутия с 5 продукта по избор със 70% отстъпка, ако за някой е полезно.

# 489
Някой взел ли си е бг бокса? Аз чак утре ще го взема, а ми е много интересно какво има вътре.

# 490
A hey Bea Boх кога идва? Някъде четох , че е днеска?

# 491
Ето я декемврийската Бг Бокс. Продуктите на Д-р. Дерм са си страхотни, контурираща палитра ми е интересна. Маската за коса на Bee It я харесвам много, имах я преди време от друга кутия. Много ми харесва!
 Снимката е от групата, не е моя.
Ще се самоцитирам, защото явно снимката не се е качила. Ето я Бг Бокс:

Ето я и Хей Беа, също страхотна!

# 492
За пръв път си взех Белбокс и аз, заради палитрата. 😂

Днес и вчера я пробвах, цветовете са изненадващо пигментирани и хубави, разнасят се лесно. Бронзантът, ружът и хайлайтърът също много ги харесах. Червилото в началото мислех, че е ужасно, но някак нанесено на устните ми харесва. Не е особено дълготрайно, но не изсушава. Мицеларната вода не съм ползвала още, но аз такъв тип продукти ползвал лятото. Четката за фдт е супер, не очаквах.  Базата за лице не съм пробвала още, може би събота и неделя ще. Доволна съм от кутията.

Доктор Дерм и кутията поръчвам за мама, тя е голям фен.

# 493
За пръв път си взех Белбокс и аз, заради палитрата. 😂

Днес и вчера я пробвах, цветовете са изненадващо пигментирани и хубави, разнасят се лесно. Бронзантът, ружът и хайлайтърът също много ги харесах. Червилото в началото мислех, че е ужасно, но някак нанесено на устните ми харесва. Не е особено дълготрайно, но не изсушава. Мицеларната вода не съм ползвала още, но аз такъв тип продукти ползвал лятото. Четката за фдт е супер, не очаквах.  Базата за лице не съм пробвала още, може би събота и неделя ще. Доволна съм от кутията.

Доктор Дерм и кутията поръчвам за мама, тя е голям фен.
И моята майка много харесва Д-р. Дерм, особено пък околоочния. По- богати текстури са и са много подходящи за зрели кожи.

# 494
Идвам и аз да оставя мнение за Бел. Палитрата е много пигментирана и цветовете много ми харесват на мен. Четката също изпробвах и доста добре се справи. Мицеларната вода не съм отваряла, но на мен ми харесва същата е, която беше в Кибрит април, но е 200, а в Кибрит беше 100. Сега за червилото отначало се стреснах от цвета, но на устните не е толкова зле, малко е тъмничко за моя вкус, но с много светло червило като се сложи малко цвета става много хубав. Само основата не съм пробвала още, но наистина много са се постарали с тази кутия, всичко е в големи разфасовки и няма нито една мостра, за мен много си заслужава този месец.☺️

Общи условия

Активация на акаунт