📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Тези на Milanesi май не са големите от 200 милилитра, а малките от 100... Шишетата ми изглеждат по малки...

# 586
В сравнение с гланца, определено не изглеждат като 200 мл...

# 587
Аз откакто ползвах няколко от месечните кутии на bellebox и козметиката им миришеше някак си еднакво и странно не мога да се доверя на кутии и колкото да ми е интересно май няма кутия в бг, която да ме грабне. Последната ми кутия е адвент календар от Asos и също не бях впечатлена от качество, макар че за парите си беше много добра кутията. Засега съм пълен пас за кутии.

# 588
Аз ги имах от предишна тяхна кутия и за това ми направи впечатление тогава бяха по 200...
В сравнение с гланца, определено не изглеждат като 200 мл...

# 589
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен ми изглеждат малки тубички,освен ако не са много заровени в изкуствения сняг.
Все пак си мисля,че са по 100 мл.

И трите продукта,които разкриха,не са впечатляващи.Какво им става на тези Кибрит последно време?!

# 590
Не пише колко мл са, но вероятно са 100 или 75мл. Ето още една снимка.
Скрит текст:

# 591
Без мен, ако бяха стандартните щях да взема, но 100 милилитра и то звездите на кутията да са мини, не мерси.... Трета месечна кутия ще пропусна отдавна не се е случвало.... ☹️

# 592
Какво ли ще ни предложат от Goodbox? Не намирам да са пускали инфо за януари.

# 593
  • Асеновград
Белбокс изглежда обещаващо за януари. Yenges започнаха да се налагат на пазара, но наистина ли са толкова добри или е просто маркетинг? Във всяка кутия виждам продукт на yenges..

# 594
Белбокс изглежда обещаващо за януари. Yenges започнаха да се налагат на пазара, но наистина ли са толкова добри или е просто маркетинг? Във всяка кутия виждам продукт на yenges..

Аз не виждам нещо особено в тях, по-скоро се опитват да спечелят публика...

Тия Миланези не ми направиха никакво впечатление от една кутия някога, пас съм.

# 595
GB дадоха само подсказки за Януарската кутия. Предполагам следващият месец ще има разкрити продукти.

# 596
Случвало ли ви се е от Кибрит да получавате преетикирани продукти (и с потенциално изтекъл срок на годност)?

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 22:46 от ribozyme

# 597
Ужаас.. писахте ли до страницата?

# 598
Може би е печатна грешка на опаковката, но би трябвало да го опишат в съдържанието на кутията или да го обявят в социалните им мрежи.

# 599
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това вече е безобразие, да пращат продукти с почти 2г изтекъл срок!!!!!
 Не мисля,че е печатна грешка,а малкия стикер е залепен така,че да скрие оригиналната дата.И щом си траят в соц мрежите,значи нещо крият.

Общи условия

Активация на акаунт