📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 646
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Относно Yenges - от тях съм пробвала прозрачния гланц (беше в Аморе бокс) и спрей за тяло (май беше в БГ бокс, ако не греша). Доволна съм и от двете - гланцът се държи добре, но лепне малко, а спрея мирише хубаво (и на мен и на мъжа ми ни харесва, даже май на него повече Grinning)и трайно (за спрей). Като гледам, май вече ги слагат във всяка кутия. Няма да се учудя, ако пуснат и тематична такава.

# 616
Гб разкриха 2 от продуктите

# 617
Шампоана и балсама са по 100 милилитра. Цената, която са сложили отговаря на малките...

# 618
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
100 ml шампоан за 39 лв на някаква треторазрядна марка. 200 мл = 80 лв, цена като Керастаз.
За толкова глупави ли ни вземат, честно?!!
Кибрит,не спирате да се излагате.

# 619
Кибрит са ми любима кутия - покрай тях открих много от любимите си козметични продукти, които и сега ползвам и си купувам. На Миланези съм пробвала от предишни издания продуктите и бяха учудващо добри,  НО си давам сметка, че те са продукти създадени за този бизнес модел.  Продукт за 3 лв, се продава на кутия за 5 лв., кутията пуска цена 30 лв. и ето ти намаление от 800 на 30 лв. 😂 Няма лошо, но аз искам да откривам продукти, които работят за мен и да ги купувам после. От грешната страна на 30те лицето, косата и тялото ми не са за експерименти и внимавам какво слагам. Много продукти на Авант и Скон измазах на краката 😂

# 620
Миланезе не бяха зле, имах ги от предния път. Вече съм ги пробвала и ми е минал мерака. Имам и доста шампоани.
ГБ са интересни, крема ми привлече вниманието, но за един крем не ми се взима кутията, видях част от др неща и някак си не ми харесаха - шампоан и шийт маска... Ако от някъде се появи само крема бих взела.

Някой взе ли си коледната кутия с еолиа, интересна ми е текстурата на бътъра и крема за ръце, ако може да сподели?

# 621
Здравейте! Пиша  относно книжната кутия на Charly Wilde. На някой случвало ли му се е да си замрази абонамента, но все пак да му изпратят кутията.  Писах им имейл че искам да го замразя, но нищо. Писах им пак да им кажа, но никой не ме отразява. На посочения в сайта имейл съм писала. Някой чете ли ги изобщо..

# 622
  • София
Здравейте! Пиша  относно книжната кутия на Charly Wilde. На някой случвало ли му се е да си замрази абонамента, но все пак да му изпратят кутията.  Писах им имейл че искам да го замразя, но нищо. Писах им пак да им кажа, но никой не ме отразява. На посочения в сайта имейл съм писала. Някой чете ли ги изобщо..

Аз! Някак си мисля, че им е маркетингов трик това - вероятно голяма част от нас ще си вземат кутията. Иначе във фейсбук бяха писали в коментарите на последния им пост, че ако си писала за замразяване, можеш да им се обадиш и да си издърпат кутията от Еконт. Аз обаче моята ще я взема - в крайна сметка стават грешки. Ще пусна книгата за продажба и ще си ползвам несесера и чашата..

# 623
  • Русе
Една позната даже сподели , че й пуснали две персонализирани кутии , въпреки че от 2-3 месеца ги е уведомила , че не желае повече . Но си ги плаща отново и отново. Грозна практика е.

# 624
Ами не я искам тази кутия, за това замразих абонамента. Даже не съм сигурна дали ще го подновя. Напълних се със всякакви неща и книги.

# 625
Просто ги откажете онлайн, като си платят доставките ще се научат

# 626
Преди взимах кутията, но няколко месеца я спрех. Писах им на имейла и ми отговаряха, че няма да ми пращат и съм нямала проблем. След това я отказах тотално. Но все по - често засичам , че има трудна комуникация с тях. Лично на мен не ми харесаха много книгите които слагат , като цяло. Просто не са мой стил. А другите джунджурии са от шейн. Но комуникацията им куца определено. Доста момичета се оплакваха от това наскоро.

# 627
  • София
И аз да се оплача от тях.
Писах им да си подменя книтата този месец ( понеже не ми харесва творчеството на Ралица ) и да сменя офиса на получаване ,че се преместих и не ми е удобен стария )
Получих потвръждение от тях.
Сега получих СМС,че е в стария офис изпратена кутията. Отново им писах и получавам нов СМС ,че са я препратили за моя сметка.. + 3.30лв за препращане. Дано поне книтата е която поисках.. че се излагат.

# 628
И аз съм с подобни впечатления от тях - че комуникацията е малко трудна. В момента съм си замразила абонамента, тъй като, честно казано, повечето им книги не са мой тип, а не ми се трупат излишни. Когато съм им писала имейл относно замразяване или смяна ми отговарят със закъснение. Точно заради това последният път не ми смениха книгата, макар да им бях писала преди крайния срок за това и в крайна сметка си взех кутия с книга, която не исках.

# 629

Някой взе ли си коледната кутия с еолиа, интересна ми е текстурата на бътъра и крема за ръце, ако може да сподели?

Аз си я взех. Body buttera е прекалено гъст, едвам се размазва, мирише силно на коледни бисквити и мляко, но пък мен ми допада, тъй като е силно хидратиращ. Аз съм с чуствителна кожа, използвах го даже след епилация и беше супер. Крема за ръце е по-лек, мирише на бисквити с парфюм 😅 допада ми и той. Не спирам да си мириша ръцете.
Кутията е уникална като цяло и много се радвам, че я взех. Маската за лице също е чудесна- радвам се, че не мирише на бисквити и тя, че щеше да е прекалено 😀

Общи условия

Активация на акаунт