📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 596
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз ползвам това боди масло вмомента и мисля,че е същото,за което говори Кристина1.
Моето е от миналогодишната коледна кутия и също е гъсто и ухае на коледни бисквитки.
На мен много ми харесва и въобще продукти за тяло обожавам - от сапуни,до гелове,боди масла и каквото се сетите. Миризмите са голям бонус,а в Еолиа явно не пестят откъм такива.

# 631
  • София
Както и предпорагах ,днес получих на Чарли пренасочената кутия ( 4.50лв е таксата , което си е почти още една доставка за моя сметка.) Но и книгата ми не е подменена.
Написах им имейл и се надявам на компенсация ,тъй като направих промените достатъчно рано и получих отговор от тях ,че са отбелязани.
Жалко ,че е толкова трудна комуникацията, оставя доста горчив вкус това отношение.

# 632
И на мен никой не ми отговаря относно замразяването на абонамента. Кутията си чака в еконт, но наистина не ми трябва. Ако я исках нямаше да им пиша..

# 633
  • Пловдив
Ако съм аз, просто няма да я взема от офиса, след като съм писала в срок. Докато се взимат кутиите и продавачът не е ощетен, ще се правят на приятно разсеяни.

# 634
  • София
За жалост след вземането видях ,че и книгата не е сменена. Иначе наистина нямаше да я взема. Колкото и грозно да е.

# 635
Ето и Бел, на мен много ми харесва. Всичко ще изпробвам, подбора според мен е много добре. Снимката не е моя от групите е, моята ще я взема по късно днес.

# 636
И аз ще я взема по-късно. Харесват ми продуктите и ще ми влязат в употреба. Любопитен ми е сухият шампоан.

# 637
За жалост след вземането видях ,че и книгата не е сменена. Иначе наистина нямаше да я взема. Колкото и грозно да е.
Не се упреквай! Трябва да се научат българските търговци да бъдат коректни и изобщо не ги съжалявай, така не се прави- трябва да се държат цивилизовано. Аз имах подобен проблем с една от по-новите български кутии, изпращаха ми на грешни адреси пратките. Обадих се и разговарях с някаква сърдита жена,  от която освен обвинения към мен, друго не чух... Приключих с тази кутия.

# 638
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина не е хубаво така да им връзваме тенекии,но при факт,че не са коректни и се правят на приятно разсеяни,аз дори няма да си направя труда следващия път да поръчам кутия. Как пък не ги спонсорирам... Книги на магазина колкото искаш,отиваш и си избираш по твой вкус!

Веднъж взели банковата ни карта информация и точат ли точат,докато минава номера,нищо че преди това не си спирал да им пращаш имейли или да се обаждаш за спиране/замразяване на абонамент.

Нахални са.

# 639
Днес видях, че Кибрит са пуснали тематична кутия с Youthful, която съдържа:
- 2 в 1 почистващ продукт за лице
- Хидратираща есенция
- Хидратиращ серум
- Мултифункционален натурален грим за устни и скули
- Чай

Лично на мен не ми допада.

# 640

Новата кутия на Кибрит

# 641
Днес видях, че Кибрит са пуснали тематична кутия с Youthful, която съдържа:
- 2 в 1 почистващ продукт за лице
- Хидратираща есенция
- Хидратиращ серум
- Мултифункционален натурален грим за устни и скули
- Чай

Лично на мен не ми допада.
Тотално неизвестна марка, създадена само за кутии. Ще се въздържа. Решила съм през Новата година да поръчвам чак когато ми привършат запасите.

# 642
Аз съм абсолютно потресена от Йенгес. Съставът на този невероятен крем за тяло, който продават за 49 лв е абсолютно лъжлив от сайта им. Писали, че има масла от макадамия, какао, кокос и шеа… то има само кокосово. Писали, че е без парабени и т.н., а има феноксиетанол. Писали, че няма силикони - има диметикон. Пълна по*рнография. Как да ги уважаваме после тези “невероятни” марки …

# 643
Youthiful не беше ли на Сантра?

# 644
Кибрит пуснаха и третата кутия с бг бранд.... Стопиха ми се надеждите за Elfeya, но пък ще спестя пари, пропускам аз.... В коментари в страницата им бяха потвърдили, че ще има кутия и с Yenges.

Общи условия

Активация на акаунт