Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 33 715
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Явно Мишко видя, че липсва Неделчо и завзе територията да води сам, голямо его това момче вади, сигурно и Теа не са изгонили, замазват като дават отговорността на участниците да решали, ето има ли намесени пари винаги извъртаме нещата хората. Камелия не я харесвам, но даде много факти на масата и е права за това с доверието в продукцията, да видим как ще се развият нещата, явно вътре е било меле, алкохол, цигари, вейпове, сръдни..

# 17
От мънкането на Михаил става ясно, че са накарали участниците сами да решат дали да изгонят Тея. Каза, че участниците в дадено общество (риалити) сами трябва да налагат правила.

Едис изговори много глупости, но каза, че продуцентите прикривали много случки от къщата с цел да пазят реномето на участниците - някои неща били големи излагации и не били за показване.

# 18
# 19
В лайва казаха, че Йоан казвал  "няма да изляза на игра, докато не си изям пилешкото", един вид... да не го препират да бърза.

Мишо и Едис не са присъствали на случката с ритника на Теа, Мишо бил в Созопол да снимат романтичната вечер на Ники и Симона, а Едис си тръгнал по-рано.

Финалът в НДК щял да е 3 часов, взаимстват от австралийски формат. Щяло да е коментарно, с поканени участници, които да коментират сезона... плюс музика, от Дичо, Диджей Диан Соло, някаква цигуларка...

Ето и моите отговори в анкетата:
Скрит текст:
1.Кои ще са изгонени: Теа, Елена
2.Трябва ли Теа да е изгонена: ДА
3.Видяхте ли нарушения от Ирена: НЕ
4.Харесвате ли новите участници: НЕ
5.Има ли двойка досега в шоуто: НЕ
6.Ще има ли до края на предаването: ДА
7.Коя от досега сформираните двойки ви харесва: Никоя
8.Ники има ли чувства към Симона: НЕ
9.А Симона към Ники?: НЕ

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 13:34 от diziler

# 20
  • софия
Изгледах, изслушах, много ми хареса. Виждам, че и Мишо вече е взел да се успокоява пред камерите. Има още какво да се желае, но определено задобрява. Камелия даде различната гледна точка към двойките, Едис показа през неговите очи отвътре как усеща нещата.
 Искам да стисна ръцете виртуално на всички замесени, защото наистина си личи уважението и опитът да предпазят участниците си. Още в подкаста с Коцето си пролича. Писна ми от телевизионната месомелачка. Там взимат, използват на макс, излагат за сеир, изкривяват за гледаемост. Днес споменаха, че знаят за случаи продуцентите да се нахвърлят с ритници по участниците. Не, че самите участници нямат капацитета да те изкарат извън кожата и да изгубиш представа, какво правиш, но всичко си има граници. Надявам се да запазят това отношение и за следващите сезони, ценно е. Но и да намерят баланса за да не им се качват на главата. Както, според мен се е случило, съдейки по  някои реплики.
 Често им се е случвало да забраняват алкохол, цигари, голяма борба е било. И Мишо пак ги оправдава, че от стреса, който изживяват са търсели алкохол и никотин в промишлени количества.
 С две думи, интересен и смислен подкаст беше. Ще са разочаровани тези, които да очаквали да се обсъжда само Теа и да я разпънат на стената на срама.
 Относно нея и държанието и, това момиче има нужда от много работа за душевното си здраве. Някъде назад, нещо се е скъсало, трябва да намери причината и да слепи частиците. Защото има опасност да живее нещастна, нежелана и правеща нещастни и хората, около нея.

# 21
През целия лайв повтаряха "пишете коментари, задавайте въпроси, ще отговаряме". Най-накрая нищо не прочетоха и на нищо не отговориха. В последната една минута казаха
"Ще изгоните ли Теа"? - "Гледайте следващия епизод и ще разберете.
"Правете по-дълги епизоди" - "Мисля, че час и 15 мин. е предостатъчно".
И т.нар. "извънреден лайв" приключи.

# 22
Аз пък от подкастите, които изгледах, видях многобройни случаи на кофти отношение към участниците, подигравки, изкарване на кирливи ризи и т.н. Не съм го писала, но имаше един епизод, в който Мишо се изказваше за "жени като Теа" и ми стана странно, защото сестра му също се причислява до голяма степен към тези жени и не е много по-различна.

# 23
Сестра му е дъно на дъната. Той е доста по-добра версия. Макар, че надменното отношение и самочувствието в повечко си го има и той. "Няма да се махна от собственото си предаване", "Ще свикнете", "Туджаров напусна не по негово желание" (демек "ние го изритахме"), градивната критика по предаването е "хейт"?

# 24
Аз не виждам по какъв начин Теа вдига нечий рейтинг? Видях повече да "шипват" Ина и Йордан отколкото да се радват на Теа фенове.
  Ако Николета е в "мъжка енергия", то нестабилната в каква трябва да е? Това ли е жената на 21-ви век - красивата и неустоимата, при които първите 7 години очевидно липсват.
 Избор на Симеон е да спи, да върти бизнес, да общува с Теа. Въпросът е продукцията ще си свърши ли работата подобни хора да не бъдат толерирани? Малките момичета гледат, копират, още повече ще присвоят това поведение, защото в България всички медии са виновни, че бутат простаци за известни.
 Ударих се по главата, обратен случай на насилие, хубаво било.... Но ако Симеон я беше ковнал, щяха да пропискат всички знайни и незнайни. Агресорите не трябва да се толерират без значение пол, възраст, външен вид и финансово/социално положение. Triumph

# 25
Допълвам, че ако има промяна в манифестираното отношение, пак добре, защото наистина обръщат внимание на коментарите. Защото имаше доста конкретно по този въпрос.

# 26
  • София
Edit: Зрителите настоятелно питали за Теа и пак върнаха темата за нея. Мишо каза, че нямало кадри с ритника на Теа. Състоянието на Симеон било много тежко, доктор го е прегледал, дори до ден днешен му било зле положението. Теа казала, че било "без да искам".

Уау. Ужас. Нямам думи. Ами тя може така да го увреди до живот. Един засегнат нерв и край. Направо съм бясна. И какво като няма кадри? С "маменето" на Ирена също нямаше кадри. Ама й отнеха наградата, че и на Йоан, дето никаква вина няма, дори тя да е мамила. Отвратена съм.

И какво значи без да иска? Не е за първи път. Ако тогава я бяха изгонили, нямаше да има втори. Сега файда, човекът вече е пострадал.

# 27
Ако тогава я бяха изгонили, нямаше да има втори. Сега файда, човекът вече е пострадал.
А това, е само в риалити предаването, пред нас.. Колко ли още такива случаи има в реалния живот на Теа, извън всякакви предавания. Тя така си се държи с мъжете явно.

# 28
  • София
Това Камелия - приятелката на Елена от Ергенът ли е?

# 29

Общи условия

Активация на акаунт