Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 33 703
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Аз пък от подкастите, които изгледах, видях многобройни случаи на кофти отношение към участниците, подигравки, изкарване на кирливи ризи и т.н. Не съм го писала, но имаше един епизод, в който Мишо се изказваше за "жени като Теа" и ми стана странно, защото сестра му също се причислява до голяма степен към тези жени и не е много по-различна.
Съгласна съм, доста изцепки имаха Ния и Мишо в първите подкасти. По скоро визирах отношението на Неделчо и, че наистина в монтажа спестяват доста неща на участниците, даже и да е в ущърб на епизодите. Не ги вкарват в еднопластови роли и да показват само тази страна, която отговаря на определен типаж на сюжета. Май само Йоан и Симонка са такива, но това е, защото те самите толкова си могат.

# 31
Относно напускането на Теа
Скрит текст:
Писах по-рано, че за мен със сигурност е изгонена заради звука от трейлъра, сега го намерих и давам линк към точния момент - https://youtu.be/RafL-6gfWsw?t=40

Но мисля, че се връща с маска. Сега тук идва въпросът да не би всички с маските да са вече изгонени, които се връщат, това ще е интересно.

Подкастът е интересен, не харесвам Камелия, но си давам сметка, че е много добър коментатор. Едис и Мишо са неадекватни, но тя дори без да се усети ги вкарва в правия път.

# 32
Сестра му е дъно на дъната. Той е доста по-добра версия. Макар, че надменното отношение и самочувствието в повечко си го има и той. "Няма да се махна от собственото си предаване", "Ще свикнете", "Туджаров напусна не по негово желание" (демек "ние го изритахме"), градивната критика по предаването е "хейт"?
Доста културно се изказа по повод на Туджаров. Ния-Косара беше тази, която му сипа.

# 33
  • софия
Появата на Неделчо в предните подкасти беше точно навреме. Зададе верния тон някак.
Добър лайв беше този - и гостите не бяха дразнещи и Мишо е напипал подхода.
Трябва ли да изгонят Теа - признавам много съм раздвоена.
Не може да чакаме все съда да реши - нещо такова беше на Мишо тезата.
По-скоро съм съгласна с него. Вътре са едно общество и трябва и те да реагират, аналогично и с реалния живот. Иначе пълно с възмутени хора - колко са изглупели всички около тях, колко е лошо всичко,  как може, а като трябват действия - "ааа, това не е моя работа".  Някой да спре насилието, някой да направи децата възпитани, някой да вдигне заплатите, някой да уважава възрастните.....
Е да, ама Някой напусна и позицията е свободна ......

Та с две думи исках да кажа - хареса ми лайва днес.
Неделчо по същото време снимал Надкаст, затова го нямаше.

# 34
  • България
Edit: Зрителите настоятелно питали за Теа и пак върнаха темата за нея. Мишо каза, че нямало кадри с ритника на Теа. Състоянието на Симеон било много тежко, доктор го е прегледал, дори до ден днешен му било зле положението. Теа казала, че било "без да искам".

Д Ъ Н О ! ! ! !
Дъно са реакциите на Едис Пала, Мишо.
Спирам да гледам формата!
Трябвало е да изгонят Теа-вещицата още при първата счупена чаша, още при първия шамар към Симеон.

# 35
Може и да са я махнали. Просто да искат хората да гледат.

# 36
  • софия
Аз не видях някой да оправдава Теа в подкаста. Изложиха фактите, Теа се е оправдавала, че било без да иска. Едис също го разбрах по съвсем различен начин. "Доволен" е, че покрай този случай се повдига темата и двойният стандарт по отношение на насилието на мъже към жени и жени към мъже. Защото, да не си кривим душата, насилието е насилие, независимо към кой. Но обикновено, когато  жена упражни насилие върху срещуположния пол, това най-често предизвиква смях и се омаловажава. Та, най-добре, ако толкова ви вълнува темата изгледайте подкаста и си съставете сами мнение.

# 37
  • България

Реакциите на Едис Пала и Мишо към насилието са това, което ме отказва. Отследвам и Диви и красиви, и Едис от инстаграм. Да оневиняваш насилието и да го омаловажаваш, защото е от жена към мъж, е пълно безумие. Освен това Теа е бая ячка, тежка и мускулеста.

# 38
  • София
Добре де, разбрахме, че спираш да гледаш предаването и отследваш Диви и красиви, трети пост вече го пишеш ...
Иначе напълно те подкрепям за възмущението, но все пак ...

# 39
Без да искам си разлях кафето. = "Без да исках ритнах Симеон в слабините."

# 40
Чак двоен стандарт... Насилието срещу жени изобщо не се приема достатъчно сериозно от голяма част от обществото. Там веднага се почва с "ама тя сигурно го е предизвикала", "сама си е виновна, че си харесва насилници" и т.н. Или веднага започва да се подозира, че жертвата лъже, защото иска да вземе парите на насилника. Чак ми става смешно като се почне с това колко сериозно се взимало насилието над жени.

Иначе съм 100 процента съгласна с това, че Теа отдавна трябваше да изхвърчи, още с първата проява на агресия към когото и да било. Никой не е длъжен да понася физическо насилие, нито пък ми харесва да го гледам. Дано Симеон се оправи, ужасяващо е това, че до ден днешен е в лошо състояние заради тази идиотка.

# 41

Реакциите на Едис Пала и Мишо към насилието са това, което ме отказва. Отследвам и Диви и красиви, и Едис от инстаграм. Да оневиняваш насилието и да го омаловажаваш, защото е от жена към мъж, е пълно безумие. Освен това Теа е бая ячка, тежка и мускулеста.
Дай им шанс със следващия епизод. Може да са я махнали.

# 42
Минавам да кажа, че коментарът на Outcastbg също е добър. Той си изразява позицията и срещу насилието.

# 43
  • Варна
И аз съм за Тея да излиза, егати неуравновесеното същество.

# 44
Теа нали сама си каза, че би опитала да се опознае с още един човек и ако не се получат нещата, ще иска да напусне. Тя, очевидно, не може да се приспособява в ситуации, различни от тези, на които е свикнала. Много й е нисък прагът на търпимостта и е на ръба. Ако още един път се скарат със Симеон, сигурна съм, че наистина ще си тръгне сама.

Общи условия

Активация на акаунт