Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 464
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
На мен засега ми липсва да си имам любима двойка, да им симпатизирам и да ми е интересно какво ще се случи.

# 226
Изключително доволна съм , че изгониха Теа. Грам не и вярвам на манипулациите за баща и и малтретирането и горката жертва. Както  ни излъга за ритника , който бил всъщност преместване на крак. Тази повече лъже и от Коцето. Тъкмо да се почувствала щастлива и НЕЩО СЕ СЛУЧВАЛО . Ами ти се случваш Теа , с отвратителното си неадекватно и свръх егоцентрични реакции Даже през ум не и идва, че всичко идва от нея , жестокоста и , и пълно незачитане на чуждите емоции и чувства . След това вместо да покаже , че съжалява и да се извини на хората , отново обвини Гош. Такива хора никога не намират вина в себе си , склонни са добвинят и посоката на вятъра за безчинствата ,които вършат и не мисля, че могат да се променят.
Гледам в момента ,  Йоан ревльото го уплашила чашата, набрал мускули пред кекавия Гош и се пери . Много сила му дойде със Симона зад гърба . И тя ужасна кокошка (май за това я гледа гладно Йоан) , какво можела да направи една фина женичка на един мъж. Извинявай Симоно, имам се за феминистка, но нито сте фини двете с Теа ,а сте си бая яки каки , и как ти хрумна, че е позволено да унижаваш друг човек, независимо от пола .
Ох сега Николета драма куин.Даже при най- развинтена фантазия, не мога да си дам обяснение, защо реве  Тези хора тотално са изплискали легените.
Хайде пак Теа , която се готви да ме зашлеви за последно с логореята си..тя обаче не знае , че гледам назад и ще я превъртя .Цък, ох какво облекчение, за съжаление самият финал е в кадър , на  който заревава на  глас.Каква ли драматична реч е дръпнала, за щастие проявих здрав разум , и запазих така ценните ми напоследък , оредяващи мозъчни клетки .

# 227
Не мога да разбера как дори и хора тук, защитават мнението на Симона по темата. Агресията си е агресия.

Статистиките за мъже жертви на насилие са много по - ниски точно заради стигма и срам. Това обаче изобщо не значи, че няма насилие, или че на мъжете им е окей с това. Насилието също не е само физическо,, то може да бъде и на емоционално ниво.

Тея във всеки епизод си показва, че е емоционален тероризатор. Тя абсолютно не вижда вината в себе си и само се оправдава. Шамарчета за игра, на никой не са му забавни. Тя си мислела че било забавно… нямам думи от поведението й.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 00:02 от Jujata_x

# 228
Какви проблеми със семейството има Теа? В надкаТ не каза нищо такова.

# 229
Какъв неволен ритник? В един епизод тя удари Симеон с юмрук пак там.

Страшно се изнервих на тоя епизод, трябваше да я изгонят бързо и категорично, а не да й дават 40 екрснни минути да бълва простотиите си, докато изтръгва бутилка алкохол от ръцете на някой.

Изобщо да слушаме жалните фалшиви сълзи на жена с проблеми с алкохола и психиката е първо - досадно и неприятно. И второ е грозно и към нея самата, защото е очевидно, че не е добре жената. Не е за по "телевизията".

А, и още нещо - да, шамар от жена е по-лек от шамар от мъж... но агресията е същата, вчера шамар, днес колан, утре ще й попадне нож в ръката. Особено като е перманентно пияна. Така де, исках да кажа емоционална.

# 230
Симона ми се срина тотално, а ми беше любимка. Арогантно и абсурдно се държи. А галенето на Йоан и аз го видях.
Всички са абсурдни.
За втори път си тръгва извънредно жена като е ред да отпадат жени. Обаче щом си тръгват по двама, може и да има изгонена.

# 231
Баща и всяка вечер блъскал главата на майка и в стената пред нея. Тя се криела и той я затискал с гардероба и тн Поне за това да не е излъгала, но са нейни думи

# 232
Баща и всяка вечер блъскал главата на майка и в стената пред нея. Тя се криела и той я затискал с гардероба и тн Поне за това да не е излъгала, но са нейни думи

Аз няма да де изненадам, ако се е случвало. Би дало отговор на много от поведенческите и проблеми и потиснати травми, които тя очевидно трябва да отработи.

# 233
Всички познаваме хора с проблемни семейства. Моите впечатления са, че интелигентните хора избягват да споделят пред непознати драмите от детството си, просто защото е много вероятно да не бъдат разбрани. Теа в случая използва тази информация за да отклони вината в друга посока.

# 234
  • София
Радвам се че Теа е чао.
Другарския съд беше много полезен даже. Видя се  как насилието от жена към мъж се неглижира, даже се коментира с подигравка, какво толкова. Много неприятно ми стана, че и тук мернах коментари в този дух. Може би това е причината да е по- рядко срещано , тоест по- рядко да му се дава гласност.
Гош също доста прекали.
Вайканията на Теа как все аха да ѝ се подредят нещата и греда, някой я бил проклел… никога проблема не е в нея, винаги е някъде другаде, тя винаги е жертвата. Безнадеждна ми е.
И в Ергенът забелязах как вбесява хората, обижда и в този момент започва да говори на “котенце сладко”, умишлено провокира. За мен не е добър човек.

# 235
Да, първо говори с равна интонация, без капка емоция, после минава на " пиленце златно" ли какво беше Simple Smile и накрая ти казва не исках, ама исках, щото искам да чувствам полярни емоции и да ги показвам, направо не знае какво говори.
Гош ще е хубаво да е следващия изгонен, не се знае и той доколко ще прекали.
Стиляна се засмя най- накрая, тя си харесва Йордан отначалото още, но усещаше, че няма шанс там, а то нещата се промениха, ако се задържат ще са ми най- смотаната двойка вътре, но поне ще има пикантни моменти, защото и двамата ми изглеждат доста загорели

# 236
Така, до тук категорични противняци - Теа, Йоан и Симона (което е жалко понеже ми беше любимка в началото)  Симона- явно много средства са били отделени , за да и се набие мозък в главата . Което до някъде я спасява и умее да направи добро първо впечатление. За съжаление няма капацитета да го задържи и това до някъде обяснява , защо толкова хубава жена е сама
Симпатичен , до колкото може за сега ми е основно Николай. Просто въпреки всичките си косури , провлачения говор, инертността, желанието да е под чехъл, изглежда като единственият нормален човек, заключен в психодиспансер с всякакви Патии.

# 237
Симона ми се срина тотално, а ми беше любимка. Арогантно и абсурдно се държи. А галенето на Йоан и аз го видях.
И само 2 дни по-рано казваше на Николай: отиди и му кажи, че не искам повече да говори с мен, да не ме заговаря!

# 238
Симона няколко пъти противоречи на Йоан, явно много я дразни, има силно привличане към него, а и ще се дразни, видяхме как очаква да се държат с нея, още в началото с Йордан, да се борел за нея, тя пък баш от Йоан да чака нещо такова, голяма греда, но не пречи да го желае. Как се отърка в него само, ама и Николета хубаво го обара Simple Smile

# 239
  • софия
Да, агресията си е агресия и всеки мъж или жена трябва да носи отговорност за действията си.

Не съм голям фен на Симона, но и не мисля, че тя неглижира женската агресия. Просто отговаряше защо има двойни стандарти. Ами има такива, но това е неизбежно заради физиката. И Симето даде същото обяснение и то е факт в общия случай.   
Това не означава да се подминава агресията от жени - просто последиците са различни и това обяснява двойните стандарти.

И в този ред на мисли и двойни стандарти - мъже не се боксираха срещу жени. Доскоро.

Общи условия

Активация на акаунт