Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 469
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Гош все едно граната хвърли, така реагираха.

# 211
  • София
За Теа няма какво да добавя- всичко сте написали. Мога само да й пожелая да може да се види отстрани, да не се хареса и да работи върху себе си. И да бъде щастлива.

Гошо не е по-стока от Теа. Жаден за внимание.Поставя се в центъра и изисква да се съобразяват с него. Арогантен, инфантилно инатлив. Не знае кога да си затвори устата и да направи крачка назад. Не умее да си преценява битките. В крайна сметка, от това, което ни показаха -  цялата дандания тръгна от това, че Гошо настояваше Теа да му се обяснява защо не е гласувала той да ходи на среща с Николета. Защото - явно - според Гошо само той има право на мнение, което да се чува гръмогласно. Коя е Теа, че да има такова….
Каква е разликата между Теа, която размята колан, и Гошо, който троши чаши и размята столове, щото не е станало на неговото?
Теа го провокира, разбира се, но Гошо й се върза като пълен глупак и показа, че е много ниска топка.

Йоан пък един път да постъпи и той като мъж и вие пак не го харесахте. Simple Smile Само той застана очи в очи с Гошо и му каза, че постъпва зле. Ако не беше той, Гошо щеше да си повярва, че няма нищо ненормално в неговата собствена агресия.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 07:34 от Vivi

# 212
Теа скоро не я бяха гонили от нито едно шоу, май Laughing
А аз не й повярвах на нито една дума. И изобщо не успя да ми нацели тънката струна.
Тук е мястото да изкажа едно голямо благодарско на Неделчо, че не е пуснал някакви хора от неговото шоу да ходят в Биг Брадър. Допускам, че Тея е била една от тези, които са му поискали, защото няма друг такъв дразнител, честно. Иначе, тя нямаше да пропусне да остави мазна следа и там, с нейното изтъркано "уан мен шоу".
И в този ред на мисли, в днешния епизод, напълно разбирам Гош, как такъв дразнител може да предизвика и най-тъмната му страна. Въпреки всичко, смятам, че опитите на Йоан и Симона да организират коалиция "Всички срещу Гош", няма да успеят. За Николета - мента, глог и валериан, само ще кажа.

# 213
Йоан и стихотворения да започне да рецитира - не може да ме спечели. Много ми е неприятен. :д

# 214
Ами Гош си позволи прекалено много за нов човек. Бях чела някъде, че първата реакция на идването на нов човек в група хора е отхвърлянето...като към чуждо тяло от организъм,...а Гош хем сгафи, хем се прояви вече и голям съдник и това им дойде в повече. Отделно, че думите и действията му се разминават...

# 215
  • софия
Поне сега няма да се чудят кой да изгонят на следващ съвет. Ще хвърчи, като футболна топка ми се струва.

# 216
  • София
Дано да си права.
Абсолютно излишен персонаж е.

Сега, когато Теа е навън, Симеон дали ще се сети пак да играе с Елена? Тя, горката, съвсем се загуби.

# 217
Теа е актриса и в собствения си живот, двойнственост има, дано схване, че не някой иска да й навреди като я обсъжда или й казва как вижда нещата, а да постъпи зряло, но едва ли близките 10 години.
Йоан ме кефи как самият той не си вярва в много  от  обсъжданите въпроси, толкова не му пука за никой и нищо, че играе да каже нещо социално да е прието, само собствения комфорт гледа.
Симона е заблудена овсъ без извинение, айде да има една майка, която я шамари всеки ден така леко, да видим дали ще прави разлика в пола и дали ще я извинява, че била си такава.
Теа я гонят,а тя нееднократно каза Май и Може би била прекалила, въйй, кажи честно, толкова не вибда собствената си вина, това е чудна извадка да видим такива хора как функционират и разсъждават.

Евала на продукцията, вътре са изперкали в дасен момент всички и е трябвало предполагам доста стабилно да водят нещата и да постъпват зряло, супер е предаването!

# 218
Еее, вие пък очаквате Гош да бъде изгонен. Ами той тъкмо се намърда във формата и както сам си каза – влязъл е набързо, което означава, че са го вкарали да бъде катализатор за всякакви бурни сцени.

# 219
На мен пък ми стана тъпо за Теа, но за да са толкова категорични, сигурно има и други неизлъчени моменти.
Иначе това , ако е било неволно и самият Симеон е ок, а при случката с колана Йоан не се е противопоставил и дал двупосочни сигнали..малко преувеличено ми се струва.
Аргументацията на Симона беше много точно, при все , че има интерес към Йоан. Няма как да се сравнява физическото насилие от жени спрямо мъже спрямо обратната хипотеза. Не че не е укоримо, напротив, но не е същото, защот мъжът има физическата възможност да се защити. То затова и не се случва толкова често. Теа очевидно има тежки травки от детството, вероятно е склонна и към BDSM , злоупотрябва с алкохол..и нормално, нещата са извън контрол. Но аз като един истински идеалист, вероятно бих й дала шанс.
Точно заради такива мнения, мъжете като Йоан ги е срам да си кажат навреме, че ги боли. Освен това той, ако се беше защитил физически, щеше да бъде изкаран насилник. Понеже, нали, е мъж и е по-силен.

Това изобщо не е така. Той не се защити дори и словесно, а Симона също каза, че повечето са го възприемали на шега. Можеше да даде по-категоричен знак, че не е Ок с това. И пак казвам-агресията няма пол и винаги е укорима, но все не е еднакво. И мъжете си вадят заповеди по ЗДДН , много добре си защитават правата, когато се налага  и така трябва да е . Но една жена с шамар едва ли ще причини комоцио или друга сериозна травма на мъж-в общия случай.
В крайна сметка насилието  все е недопустимо, но точно случаите, заради които я наказаха, бяха спорни. Не се видя ритникът в слабините, а при ударите с колана, вместо някой да я спре, всички се смееха.

# 220

Йоан пък един път да постъпи и той като мъж и вие пак не го харесахте. Simple Smile Само той застана очи в очи с Гошо и му каза, че постъпва зле. Ако не беше той, Гошо щеше да си повярва, че няма нищо ненормално в неговата собствена агресия.

Йоан отново постъпи както винаги. Всичко се върти около него и неговото тяло на гръцки бог. Не случайно само повтаряше, че чашата можела да му нарани божественият крак.Другите кучета ги яли.Ако не беше засегната божествената му същност нямаше да му чуем гласа.

# 221
  • София
Точно при ударите с колана Йоан ѝ каза поне 2 пъти да спре да удря.

Иначе съм раздвоена след това, което видяхме. Ако допуснем, че наистина е бил неволен ритникът, не е ок да оставят публиката да си мисли, че е било умишлено. Точно такава серия беше подобаваща, за да видим, че повечето не я осъждат, и да представят и друга версия. Не е ок да оставят обществото така полярно настроено срещу нея.

На мен също ми беше интересно да видя какво мислят останалите участници по темата. Също ми мина през ума дали Симеон няма да излезе от предаването след нея.

# 222
Направи ми впечатление как в кадрите с колана, Симона се буташе на Йоан и го опипваше.
Ама вярно го обарва, сега си върнах, да вида. От 14мин24сек.
Ах, палавница Grinning

# 223
Не е бил неволен ритника със сигурност, доста пъти се е случвало. Повече от това, което ние сме видели и обидите, крясъците и псувните и не бяха много приятни.Иначе съжалявам Тея и всички, които са преживяли насилие в семейството, като деца. Дано потърси помощ наистина. Накрая поне ми стана приятно, че видяхме Йордан усмихнат и доволен във ваната с компания 😉😁

# 224
Аз си мисля, че Симеон използва Теа като ракета-носител, нищо че отношенията им са абсурдни. Тя е ултраскандална – участничка в нелепия формат Ергенът, шармантната Smile визия, самочувствието, с което реди протяжните си речи и никога, ама никога вината не е в нея. В общи линии една по-излъскана версия на тризначките от ББ. Естествено е тя да привлича внимание с неадекватността си.

Общи условия

Активация на акаунт