Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 470
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Stockholm
Ще ми е интересна реакцията на Ина, която е егостична натура и все пак не би ѝ било приятно, че в крайна сметка наистина Данчо ѝ би шута. Ако изобщо покажат нещо.
Много кратки епизоди и спестени важни сцени. Неделчо  е  твърде небрежен.

# 196
...
Никой ли не забеляза Йордан и Стиляна във ваната? Дали ще стане нещо там …

Стилияна срещу бутилка вино ще хареса всеки, но Йордан хем иска предизвикателства, хем иска да е на неговото. Тя като си пийне става неуправляем снаряд, а той иска пълен контрол.

# 197
На мен ми е интересно какво ще стане със Симеон сега ..накъде ще се ориентира или пък  ще напусне след Теа ? Нали се била включила уж, а той също изглежда увлечен.

# 198
Както се разбра ходят заедно по участия – търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

# 199
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз категорично няма да гледам подкаст с Теа, не искам да я виждам и на снимка вече. Да си я гледа майка й и да вземе някакви мерки да я натисне да се лекува. Не зная защо и как научната сътрудничка е позволила това неуравновесено и болно същество да обикаля и да се излага по форматите, вместо да се погрижи за психическото му здраве.
Йоан милият няма грам акъл, толкова да е неадекватен, направо не е за вярване. Една нормална реакция няма, едно нормално изказване. Направо не знам как е възможно това.
А ако вземе да прочете тук как го нареждаме и му се присмиваме, даже не мога да си представя каква би била реакцията му. Той за себе си е неотразим - пази се, гледа си се, глези си се. Joy И при него нещо е съвсем "как" на втория етаж.

# 200
От целия епизод най-ме шокира позицията на Симона... Хайде, от Йоан мога да очаквам изцепки, защото той до момента не е показал адекватно поведение изобщо. Недопустими двойни стандарти. Факт е, че мъжът като по-силен теоретично може да навреди повече на една жена, НО това не значи, че една жена има право да си развява коня, да бие шамари и да рита мъже.
Напълно съм съгласна с Дяволо, че много участници реагират неадекватно спрямо Теа. Ама тя без да иска, ама щом е обещала, тя няма повече да прави така... Наивни ли са, невменяеми ли са... Не знам.
Радвам се, че поне продукцията реагира адекватно и я изгони.

# 201
  • софия
Относно реакциите към Теа и Гош. За мен малко от участниците имаха правилна преценка. Стиляна, Ивайло и Гош, мисля, че бяха. Като за Гош съм с едно на ум. Той е пресен и в момента играе на макс. Ако се задържи повечко ще си покаже лицето. Всичко останало беше объркано. Първо, защото е част от тях и защото предполагам виждат не само тази и страна, а и добрите и черти. Между другото, въпреки всичките и изцепки, аз не мисля, че Теа е лош човек. Мисля, че в една ужасно объркана и счупена душа, която наранява и себе си и околните.
 А реакцията към Гош беше напълно очаквана. Натрапник в познатата им вече група. Решиха, че това е чудесна възможност да го изпидуркат, но играха куцо. А и, като видях кои се опитаха да го отиграят, шансът е нулев. Симонка и Йоанчо, абсурд.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 23:54 от Не се сърди, човече

# 202
  • софия
Натежа ми много епизода. Не очаквах да се получи такъв силен епизод.

Виждам ще съм от малцинството днес.... Неделчо, Мишо, поздравления от мен. За реакцията ви в движение тогава и за начина по който сте решили да го покажете. Hug

За мен беше важно как са реагирали всички вътре. Вероятно и аз с някакво полярно разстройство, обаче всички гледни точки бяха верни.

Не мога да обсъждам Теа след този епизод.
Стана ми тягостно. Тя самата знае, че нещо не е наред, но се лута в безизходица и полярни емоции. Дано  наистина поиска помощ и дано има някой, който би и подал ръка. С такава лабилност сама няма да може да се измъкне.

Продукцията, браво за този епизод. Беше тъжен и жестоко реалистичен .Cry

Сега не знам как ще превключа към разни романтики в джакузита ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
На мен пък ми стана тъпо за Теа, но за да са толкова категорични, сигурно има и други неизлъчени моменти.
Иначе това , ако е било неволно и самият Симеон е ок, а при случката с колана Йоан не се е противопоставил и дал двупосочни сигнали..малко преувеличено ми се струва.
Аргументацията на Симона беше много точно, при все , че има интерес към Йоан. Няма как да се сравнява физическото насилие от жени спрямо мъже спрямо обратната хипотеза. Не че не е укоримо, напротив, но не е същото, защот мъжът има физическата възможност да се защити. То затова и не се случва толкова често. Теа очевидно има тежки травки от детството, вероятно е склонна и към BDSM , злоупотрябва с алкохол..и нормално, нещата са извън контрол. Но аз като един истински идеалист, вероятно бих й дала шанс.
Точно заради такива мнения, мъжете като Йоан ги е срам да си кажат навреме, че ги боли. Освен това той, ако се беше защитил физически, щеше да бъде изкаран насилник. Понеже, нали, е мъж и е по-силен.

# 204
Не можах да разбера защо плаче Николета...Май като чу, че Гош играе стратегически, стопли, че думите, които ѝ каза колко е неотразима, не бяха искрени...
Радвам се, че продукцията категорично изгони Теа..
Не очаквах, че Симеон може с нещо да ми стане симпатичен, но личи, че е добър човек...
Синхроните водени от Ния, не мисля, че са лоши.
Странно ми е много какво се случва с Елена..
Някой много точно каза, че Йоан е доста пародиен и в най- напрегнатия момент. Умирам от смях с него всеки път. Толкова е важен и толкова комичен едновременно...

# 205
  • софия
Не можах да разбера защо плаче Николета...Май като чу, че Гош играе стратегически, стопли, че думите, които ѝ каза колко е неотразима, не бяха искрени...
Радвам се, че продукцията категорично изгони Теа..
Не очаквах, че Симеон може с нещо да ми стане симпатичен, но личи, че е добър човек...
Синхроните водени от Ния, не мисля, че са лоши.
Странно ми е много какво се случва с Елена..
Някой много точно каза, че Йоан е доста пародиен и в най- напрегнатия момент. Умирам от смях с него всеки път. Толкова е важен и толкова комичен едновременно...
Ауу, да, покрай драмите забравих за Николета. Радвам се, че видя за какво иде реч и се надявам бързо да се отдръпне от Гош. Теа поне в това отношение свърши едно добро дело. Извади на показ истинското лице на Гошето. Мисля, че точно за това плака, да.
 diziler, предпочитам на всеки да дам шанс, пък какво и защо, времето ще покаже. Чак опитна не съм, бръмча през периоди в темите за риалити. Но пък в тях видях доста, които се отказаха да пишат, защото за здрасти ги посрещаха с недоверие или насмешка.

# 206
Ще ми е интересна реакцията на Ина, която е егостична натура и все пак не би ѝ било приятно, че в крайна сметка наистина Данчо ѝ би шута. Ако изобщо покажат нещо.
Много кратки епизоди и спестени важни сцени. Неделчо  е  твърде небрежен.

Според мен има два варианта на реакцията на Ина:

1. Да изревнува (т.е да се почувства застрашена), да се обърне към него, и да започне тя да го "гони", което на мен ще ми бъде интересно да видя разменените роли и реакцията на Йордан!
2. Тотално да го отсвири заради "изневярата"!

Всъщност още не са провели разговора след двата дни мълчание!

Въпреки, че има коментари и анализи, че няма да се получат нещата между тях, аз имам усещането, че там ще пламне любов и ще са на финал! И няма да е само за играта, а наистина!
Дори ми изтриха коментара (подобен коментар, че мисля, че там ще има любов и са на финал) под епизода в ютуб, в който всъщност се разправяха за лекарствата и тези "два дни мълчание".
Явно го помислиха за "спойлер".

В промото на 0:35 сек мисля, че е гласа на Ина, която казва " може и да се превърне в любов ...със сигурност", но там има и кадри на Йордан със Стилияна ... и въпреки това продължавам да си мисля, че все пак ще е с Ина на финала!

# 207
Като стана въпрос за Николета - за тези, които не са гледали последния подкаст, Мишо разказа, че тя на много малка възраст е останала без родители и се е борила сама с живота.

# 208
Утре ще коментирам целия епизод, ама малко в повече ми идва тоя другарски съд за чашата на Гош. Сори, но аз се чудя как у другите не провокира никаква емоция колко е неадекватна Теа.

# 209
Много кратки епизоди и спестени важни сцени. Неделчо  е  твърде небрежен.

Според мен има два варианта на реакцията на Ина:

1. Да изревнува (т.е да се почувства застрашена), да се обърне към него, и да започне тя да го "гони", което на мен ще ми бъде интересно да видя разменените роли и реакцията на Йордан!
2. Тотално да го отсвири заради "изневярата"!

Всъщност още не са провели разговора след двата дни мълчание!

Въпреки, че има коментари и анализи, че няма да се получат нещата между тях, аз имам усещането, че там ще пламне любов и ще са на финал! И няма да е само за играта, а наистина!
Дори ми изтриха коментара (подобен коментар, че мисля, че там ще има любов и са на финал) под епизода в ютуб, в който всъщност се разправяха за лекарствата и тези "два дни мълчание".
Явно го помислиха за "спойлер".

В промото на 0:35 сек мисля, че е гласа на Ина, която казва " може и да се превърне в любов ...със сигурност", но там има и кадри на Йордан със Стилияна ... и въпреки това продължавам да си мисля, че все пак ще е с Ина на финала!
Уау!

Общи условия

Активация на акаунт