Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 449
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Няма как да се чувствам комфортно около някой, който беснее и удря шкафове или други предмети. Днес шкафа, утре аз. Пак е агресия и пак влияние на психиката на човека, който е в близост. "Шумен", "емоционален", често да удобни оправдания за агресията. Теа така се оправдаваше снощи.

Колкото до "бунта", несериозно ми е продукцията да е заложник на участниците. Не случайно се правят железни договори. В случая ми звучи като удобно оправдание обаче - алкохолът предизвика сеир, а с павкането си рекламират вейповете. Иначе невинни, участниците си го искали.

# 271
А това с алкохола как само прозвуча, ние се опитахме да им го ограничихме, но ни побъркаха, ами дайте им количество за деня 1 - 2 бутилки макс, какво е товс наливане отвсякъде тече алкохол и вейпове димят, еб@@си и малки деца го гледат.
Вчера за колана, какво им пречат Теа и Симо да кажем в 4 часа през нощта, нали са си двамата вътре в банята, едва ли ще са толкова шумни, че в къщата да пречат на Йоан и другите да спят. Тя тъкмо почна да му прави ... и те ги прекъснаха, всяка пила и възбудена жена ще агресира, не я извинявам разбира се, тя си е кукувица, но те са си решили да си правят игрички, да си разнообразят вътре, лошото е, че както каза Йоан се минават всякакви граници. Еми то всеки има различни граници Simple Smile

# 272
Мен много ме отблъскват хора, които изпитват непрестанна необходимост от опиати и някакъв вид стимуланти, източници на "евтин" допамин (независимо от какво естество) и имат проблем да възприемат действителността "на трезво".

# 273
Между другото Стиляна има потенциал да е доста адекватна, ако не е под непрекъснато алкохолно опиянение.
Теа наистина я провокираха съзнателно с влизането в банята , за да гледат сеир. Не че е готино да те удрят с кожен колан , но и доста преекспонира ситуацията Йоан.
Сигурно са я изгонили  заради цялостното й поведение, може и Константин да се е бил оплакал вече, но хем са я вкарали за сеир и знаят каква е , хем сега другарски съд и гонене за назидание.

# 274
Който иска да му е напълно комфортно, има си дом и диван, не се бута по риалитита . Как пък никой не реагира , да защити Гош когато беше обиждан и не им пукаше, изведнъж се запритесниха за душевното здраве на къщата от счупената чаша.Двойни стандарти, ама могат ли да се опълчат на Лудото Ленче, дали няма да им изиграе бутилка та в главите. Иначе се засмях, как се опитаха да и вземат виното което хвана да си налее , като несъзнателна реакция . Стокхолмски синдром , друго обяснение нямам.

# 275
Абсолютно ми е все тая за Теа, единствено да седи далеч от хората. Ако Симеон я търпи в днешно време си е негов проблем и няма да му съчувствам. Сам си е избрал отровата.
Абсолютно. Аз съм в потрес, че изобщо я защитава. След всички простотии, като го гледам как лавира, все да я защити, да я оправдае... Като го слушаш в епизода, чак аз се ядосах. Много мека Мара е и той.

# 276
  • софия
Или стратегия. Защо им е този надут самозванец, да им разтуря кочинката. Просто искат да го разкарат.

# 277
Или може би и други от участниците са се излагали много след употреба на алкохол и се притесниха и тях да не погнат.

# 278
  • София
Между другото Стиляна има потенциал да е доста адекватна, ако не е под непрекъснато алкохолно опиянение.
Теа наистина я провокираха съзнателно с влизането в банята , за да гледат сеир. Не че е готино да те удрят с кожен колан , но и доста преекспонира ситуацията Йоан.
Сигурно са я изгонили  заради цялостното й поведение, може и Константин да се е бил оплакал вече, но хем са я вкарали за сеир и знаят каква е , хем сега другарски съд и гонене за назидание.

Нечие подразване не е оправдание за физическо насилие. Всъщност, точно насилниците редовно така си извиняват действията - тя ме предизвика, тя ме провокира, тя ме дразнеше, тя си го търсеше.

# 279
Струва ми се, че трябва да започнат от ограничаване на алкохола- какво е това денонощно наливане от млади хора, което предразполага и към агресия ?
Трябваше много отдавна да стане. Но в името на сеира и рейтинга... не го правят. Нали на зрителите "ще е забавно" да гледат как Стилияна не може да каже едно изречение по време на номинации.
Йордан , който също блъскал .
Не е имало такива кадри.
Даньо?
Всенароден любимец? За някого от Биг брадър ли пишете, че тях не ги следя. Мхм, за кого говорите?
Все пак Даньо беше победител в една от първите анкети за любимец. Може и това да се бие с коментарите тук, но и много хора гласуват, без да пишат коментари. 150 души гласували в анкета, а пишат основно двайсетина души, останалите мълчат, четат и гласуват. Може от това да идва разминаването.

# 280
Прочетох мнение, че Теа е първо психически насилник, а след това физически и напълно съм съгласна с него. Още в Ергенът се видя как постига всичко с манипулации, провокации и най-вече с вменяване чувство на вина. В Ергенът, където беше само между жени не успя, но тук успя да внуши, че всички и се радват и забавляват с нея. Тази жена е социопат и е крайно време да спрат да и дават трибуна за изява. Изгонването от две реалити предавания си е доста обезпокоително откъдето и да го погледнеш и няма да е зле близките и да вземат някакви мерки.
Сега за другите - Йоан наистина е комичен, според мен той е страхотна находка за предаването и трябва да се задържи възможно най-дълго.
Симона много ме подразни със защитата си към Теа. Харесваше ми в началото, сега ми е по-скоро неприятна и няма да се радвам да е на финал. Също не мисля, че е подходяща за Ники, защото много силно доминира над него и го прави да изглежда жалък.
Не разбрах защо Николета ревеше. Ако е заради Гош, хич и не я съжалявам, защото това показва абсолютна липса на реална самооценка.

# 281
Агресията от жени е не по-малко опасна. Ако не беше така, нямаше да има криминална хроника, изпъстрена със случаи на убийства, осакатявания и т.н. Тея има потенциал в пристъп на гняв да извърши престъпление. А се гневи от всичко. Не че е най-опасната личност в държавата, но да се подхожда с едно на ум към подобни.

# 282
Симона много ме подразни със защитата си към Теа.
Мен също. Симона често си е неадекватна, но обича да се изтъква и да набива канчетата (най-вече това на Николай).
Гош е пълно недоразумение, изобщо няма какво да го коментирам. Ако нямаше камери, нямаше и да счупи чашата. Смешко.

# 283
  • България
Огромен минус за продукцията е, че не са изгонили Боклука навреме при чупенето на чаши в ръцете на Коцето (вярвам му), при удрянето на шамари по Симеон по него и по слабините, агресивните удари по Йоан, придружени с псувни. Много са мързеливи, неглижират насилието, не следят видео материала, който сами са записали. Догодина да вкарат повече хора.

# 284

Вчера за колана, какво им пречат Теа и Симо да кажем в 4 часа през нощта, нали са си двамата вътре в банята, едва ли ще са толкова шумни, че в къщата да пречат на Йоан и другите да спят. Тя тъкмо почна да му прави ... и те ги прекъснаха, всяка пила и възбудена жена ще агресира, не я извинявам разбира се, тя си е кукувица, но те са си решили да си правят игрички, да си разнообразят вътре, лошото е, че както каза Йоан се минават всякакви граници. Еми то всеки има различни граници Simple Smile
На мен ми се стори, че в банята с джакузито се влиза от едната стая, в която спят. Ако е така - на мен би ми пречило. Но аз изначално не бих могла да понеса такава лудница, общи спални, бани, абсурд Simple Smile
Теа си е за лечение. Разбирам защо е такава, предвид гадното й детство и ми беше жал за нея, но след като дадоха как се държи след изгонването - не знам, не мисля, че осъзнава всъщност проблема си.
Йоан е мега дразнещ и превземащ се. И Симона и тя му приглася. Много неприятно държание. Гош беше прав, но имам чувството, че го нападат просто защото е външен за групата.
Стиляна как малко по малко се доближава до Йордан Simple Smile Току виж им се получат нещата Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:20 от Джинa

Общи условия

Активация на акаунт