Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 457
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Може и да излезе двойка само защото изолацията ги побърква. Губят представа за реалността и светът им се свежда до съквартирантите.

# 256
Божеее, много се вживявате в това риалити. Първи сезон е, дано да има втори, че да пооправят продукцията, но личи че е правено като за първи път и без много, много инвестиция. Не говоря само финансова, а и като човешки ресурс.

Тея е физически, но преди всичко психически насилник. Честа смяна на настроенията, крещене, блъскане, истерии - това държи другите като "заложници". Ясно, че си има наследствен бекграунд, но да си лекува травмите, което не вярвам, че ще направи в следващите няколко години.

Млади хора в тази къща, а с толкова говорни дефекти. Гаджето на Тея - не мога да му запомня името, и тази Стиляна - кошмар са. Фъфлят, дъвчат думите, нищо не им се разбира. А като вкарат и малко алкохол - кошмар. Защо не им слагат субтитри? А те спешно трябва да тръгнат на логопет, за да заприлича мученето на човешка реч.

# 257
Само нещо интересно да добавя, във връзка с темата за изолацията, но Павел и Ицака в подкаста им коментираха, че от техния опит вече с три сезона, смятат, че един месец се явява недостатъчен период за изолация. Хората не се отпускали напълно и ако има по-обиграни хора, не им е проблем да продължат да играят и да прикриват истинската си същност. Затова ББ едно време продължаваше 3 месеца.

# 258
Изкараха женския насилник и оставиха мъжкия... Един дол дренки са.. Ритника на Теа беше неволен, чупенето на чашата не. Тя е изгонена, а той не ..двойни стандарти?
Иначе от нейна страна си беше чиста провокоция.Врътна се, ядоса го, даже почне да се смее, че е успяла да го изкара извън нерви и доволна си тръгна, че е отмъстила 😃

# 259
Е то ако заради това гонеха, трябваше и всенародния любимец Даньо да е аут.

# 260
Само нещо интересно да добавя, във връзка с темата за изолацията, но Павел и Ицака в подкаста им коментираха, че от техния опит вече с три сезона, смятат, че един месец се явява недостатъчен период за изолация. Хората не се отпускали напълно и ако има по-обиграни хора, не им е проблем да продължат да играят и да прикриват истинската си същност. Затова ББ едно време продължаваше 3 месеца.

Мда, участничките в Ергенът масово започваха да се влюбват на втория месец. Ставаше нещо като епидемия.

# 261
  • София
Изкараха женския насилник и оставиха мъжкия... Един дол дренки са.. Ритника на Теа беше неволен, чупенето на чашата не. Тя е изгонена, а той не ..двойни стандарти?
Иначе от нейна страна си беше чиста провокоция.Врътна се, ядоса го, даже почне да се смее, че е успяла да го изкара извън нерви и доволна си тръгна, че е отмъстила 😃

Въобще не мисля, че е бил неволен аз.

# 262
Е то ако заради това гонеха, трябваше и всенародния любимец Даньо да е аут.

Този разговор в обществото тепърва предстои. Не сме дорасли да гоним Данчовци.

# 263
  • София
Да, и той трябва да е аут, ако е вярно това, което се говори. Просто при него не показаха кадри.

# 264
  • София
Даньо?
Всенароден любимец? За някого от Биг брадър ли пишете, че тях не ги следя. Мхм, за кого говорите?

# 265
Струва ми се, че трябва да започнат от ограничаване на алкохола- какво е това денонощно наливане от млади хора, което предразполага и към агресия ?! Като ще даваме пример и ще правим нещо качествено, нека се тръгне оттам.

# 266
Даньо?
Всенароден любимец? За някого от Биг брадър ли пишете, че тях не ги следя. Мхм, за кого говорите?
Не казвам, че няма човек на когото да не е любимец, но е масово харесван, мисля, че спечели и анкетата тук.
Аз не знам на какво основание, но е факт.

# 267
  • софия
Струва ми се, че трябва да започнат от ограничаване на алкохола- какво е това денонощно наливане от млади хора, което предразполага и към агресия ?! Като ще даваме пример и ще правим нещо качествено, нека се тръгне оттам.
Всъщност са го ограничавали или поне са опитвали и е наставал всенароден бунт.

# 268
Ох, голям майтап – за алкохола се бунтуват, но за физическата агресия – не.

Ще прозвучи нравоучително, но е крайно време да се поставят и двете теми като дневен ред на обществото. За мен не е нормално младо момиче да се налива от сутрин до вечер. За физическата агресия е ясно – всички сме против, но психолочическата все още трудно се разпознава, а трябва.

# 269
Йордан , който също блъскал . Не обичам агресията под никаква форма,нито твърде шумното изразяване на емоции , но хайде да се прави разлика. Едно е , агресия към неудодушевени предмети , в момент на афект , под влияние на нанесени обиди и нападки , провокации. Съвсем друго е директно , към човек, който идва да те успокоява и е мил с теб. Ако тук не се прави разлика , значи нещо много куца на компаса . Едно е някой да крещи ругае , заплашва обижда , друго е да вика за помощ да речем. Все е викане .
Йоан и Симона и те големите защитници на реда , видяхме ги какво правят , при най-лек намек, че можа да не са толкова перфектни , колкото им се иска, и то не бяха урагани от истерии. Да ги нарече , някой помияри , да ги видим какво ще му  направят. Егати лицемерите

Общи условия

Активация на акаунт